Arama sonuçları: *

• Users: ALFAomer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ALFAomer

Çözüldü✓ Uzun süreler rahat ettirecek oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız

başlıktaki gibi önerilerizi bekliyorum deri ve file koltuk önermeseniz iyi olur adanada yaşıyorum deri terleteceğini düşünüyorum file koltuk cok sağlam olucağını düşünmüyorum o yüzden istemiyorum kilom 105 boyum 180
  2. ALFAomer

Monitör ekranının anormal kapanıp açılması

monitör ekranı anormal kapanıp açılıyor mouse pad havaya kaldırıyorum klavyeyi havaya kaldırıyorum masayı temizlemek için filan ekran gidip geliyor bu sırada video açıksa ses filanda gidiyor 1 dakika filan bekleyince düzeliyor bu neden oluyordur bunun haricinde bu sorunla karşılaşmıyorum tekrar...
  3. ALFAomer

Windows 11 insider programına katılmak mantıklımı sorun yaşar mıyım

windows 11 insider programına katılıp yeni günncellemeleri erkenden almak istiyorum forumlarda net bir şey yazmıyor bu programa katılmalı mıyım sorun yaşar mıyım mavi ekran donma kasma gibi sorunlar
  4. ALFAomer

Çözüldü✓ Norton360 Virüs Uyarısı ve Format Sonrası Sorunlar

norton360 indirmeye çalışıyordum virüs diye uyarı verdı format attım yine virüs bu uyarısı aldım bu doğru mu norton virüs mü yada başka bir şey mivirrüs demesine sebebiyet veriyor format attıktan sonra sadece windows guncellemesı ve msı center kurulumunu yaptım yapmam gereken bırsey var mı...
  5. ALFAomer

Brave reklamlarından virüs girer mi

bravede yeni sekme açtım reklam olduğunu bilmeden bırsey yazıcam sanakar bastım sayfa acıldı acıldıgı gıbı kapattım sonra notandan yuksek dısk kullanımı uyarısı vermeye basladı hemen sıldım uygulamayı ama emın olamadım tarama yaptım virüs bulunamadı diyor bu reklaam basmaktan virüs girer mi...
  6. ALFAomer

Nvidia App arka planda yüksek ram kullanımı

nvidia app arka planda yüksek ram kullanıyor arada cpu da kullanıyor ama okadar fazla derecede değil bu uygulamayı silersem ne gibi özelliklerden yararlanamam driver yüklerken otamatik yüklendi uygulamanın ne işe yaradığını pek bilmiyorum bu uygulama bazı özelliklerden yararlanabilmek için...
  7. ALFAomer

Bu sistemi ne kadara satabilirim

MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL kasa MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 anakart MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı LEXAR THOR 16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz CL18 1.35V PC Ram INTEL Core i3 14100F 3.5GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 10nm İşlemci...
  8. ALFAomer

Windows 11 pro keyden windows 11 home etkinleştirme

Merhaba 1 senedir windows 11 pro kullanıyorum sağlam lisanstan key olarak almıştım bugün windows 11 home geçiş yaptım format atmadan önce windows 11 pro key ile alakalı olan ürün anahtarlarını kaldırmıştım windows 11 home geçiş yaptım saglam lisansta ki key win11 homede otamatik aktif oldu...
  9. ALFAomer

İntel İşlemci için hava sogutma önerir misiniz

Anakart:MSI PRO H610M-E DDR4 İslemci:Intel Core i3 14100F Soket 1700 Kasa:MSI MAG FORGE M100R Hangi soğutucu boyut olarak uygun olur bilemedim bütçe 2000 TL Stok fan bozuldu ve ileride anakart ve işlemciyi satıp AMD Ryzen 5 7500F işlemciye gecicem buna bakarak hava soğutma önerebilir misiniz
  10. ALFAomer

Kasadan gelen cızırtı sesleri

merhaba kasadan cızırtı sesleri geliyor sesin nasıl olduğunu anlatmam gerekirse kasa kapalı durumdayken açıyorum sonrasında cızırtı sesi artıyor biraz beliyorum cızırtı sesi azalıyor sonrasında tamamen gidiyor gibi bir şey oluyor ama ara sıra cırtı sesini duyabiliyorum tekrar aç kapa...
  11. ALFAomer

Çözüldü✓ 1500TL m2 SSD önerisi yapar mısınız?

max 1500tl ye sdd öneir mısınız 250GB ustu olursa ok ıyı olur laptopta takılı olan ssd bu 2 senede perte çıktı
  12. ALFAomer

windows 11 otamatik indiriliyor yardım

merhaba windows 10 kullanıyorum güncellemelerimi yaptım windows 11 de yaptığım gibi windows insider ayarını açtım sonrasında windows 11 yüklemeye başladı iptal edemiyorum ben bu ayarın grafik iyileştirmeleri yaptığını sanıyordum lütfen yardım 2. kez baştan format atmak istemiyorum
  13. ALFAomer

Çözüldü✓ Laptop arka planda gereksiz ram kullanımı

Merhaba bilgisayarımda 8 GB ram olduğu için oyunlarda sürekli kasmalar oluşuyor saniyelik takılmalar sistem yapılandırmasında gereksiz kapatmam ya da açmam gerekenleri bana söyler misiniz boşta 5GB kadar duşürebildim hepsini kapattığımda dahada düşüyor ama hangisiniz önemlı özellik olup...
  14. ALFAomer

Yardım Max 450 TL klavye önerisi

Merhaba 400-450 Tl ye klavye onerebilir misiniz
  15. ALFAomer

Telefonda windows bağlantısı tehlike algilandi hatası

Merhaba konuyu yanlış açmış olabilirim PlayStation storden güncelleştirmeleri otomatik yaptım bu uygulama güncelleme yapılırken tehlike algılandı gibi bir hata verdi ben yüklemeye devam ettim sorun yaratmiyacagini düşünmedim tehlike algılandı ibaresi gitmiyor virüs bulaşmış olabilir mi...
  16. ALFAomer

Yardım windows 11 kurduktan sonra hard diskimi kullanamıyorum

Merhabalar lenevo leptobumda windows 11 kurduktan sonra hard diski kullanamamaya başladım leptobumda 1 tb olunca bu aralar baya lazım oluyor ve hard diski kullanamıyorum donanım olarak gözüküyor galiba içinde gerekli olan dosyaları sildim şu an geri yükleyemedim windows 11 i ssd ye kurdum ama...
  17. ALFAomer

intel grafik sürücülerini güncelleyemiyorum

merhaba başlıkta söyeldiğim gibi 4,5 günüdr intel driverlarını güncelleyemiyorum driverları sildim sıfırdan yüklemeye çalıştım ama sitesinde sadece arama çubuğunda kalıyorum ve ilerleme sağlayamıyorum yaklaşık 4 saat böyle bekledım ama değişen bir şey olmadı sorun bende mi anlayamadım bilgisi...
  18. ALFAomer

Yardım Volorant van1067 hatası windows 11 yükledkten sonra oldu

Merhaba ben dün windows 11 yükledim ve gece volorantı açtğımda bu sorunu aldım ve şu yazıyordu ALTTA,ben çözümlerini denedim ama aynı sorun tekrardan devam ediyor windows 10 a da geçmek istemiyorum dün düzelmediği için 4 defa windows 11 kurdum nasıl çözerim bana yardımcı olursanız sevinirim bu...
  19. ALFAomer

bilgisayarıma trojant virüsü girdi nasıl temizlerim

merhaba bilgisayarıma bu virüs girdi nasıl girdiğini bilmiyorum temizledim olarak gözüküyor windowsta, nereden girmiş olabilir çoğunlukla operadan gitiş yapıyorum operadan girmiş olabilir mi Truva Atı: Komut Dosyası / Oneeva.A! Ml
  20. ALFAomer

Yardım LOGITECH Lightsync G203 mouse ve STEELSERIES QcK Mouse Pad alınır mı

merhaba ben internetten alıcam kısıtlamalardan dolayı dışarıya çıkamıyorum bu mouse ve muse pad alınır mı mouse pad küçük mü bilmiyorum media marktan alıcam pause pad 119 TL mouse 159 TL
Geri