Arama sonuçları: *

• Users: Kralyum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

2000-3000 arası mikrofonu güzel kulaklık önerisi

Anker q30 kullandım ama mikrofonu çok kötüydü hem müzik dinlerken üzmeyecek hemde mikrofonu ben dışındaki bütün sesleri almayan sesimi net iletecek bir ürün arıyorum
  2. K

Disk Birleştirme Sorunu

Görselde görülen 5gb alan ile C dizinini nasıl birleştirirm
  3. K

Deathd stranding yardım

Bugün directiors cut upgrade aldım normal oyun inik acaba onu indirmeye başladığımda baştan 80gb indiriyor mu yoksa eskisi üzerine mi ekliyor
  4. K

Nfs unbound hakkında destek

Merhabalar nfs unbound hakkında yardıma ihtiyacım var oyun normal şekilde akarken bi anda donmaya başlıyor ve kamera arabanın içine kayıp oyunun içine ediyor adeta bir ss yok elimde fakat normal arkadan bakması gerekirken aniden omuz kamerası misali oluyor ve sürekli donmaya başlıyor sistemim r5...
  5. K

Sizce Laptopum ne kadar eder

https://www.epey.com/laptop/hp-omen-15-en1014nt-434m6ea.html laptopum bu arkadaşlar yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum ve garantisi hâlâ devam etmekte bakımını temizliğini yaptım bi ısınma sorunu yok sizce 2. El satmak istersem ne kadar eder
  6. K

Bios güncellemesi yapamıyorum

Merhbalar arkadaşlar bugün hp omen laptopumda bios güncellemesi yapacaktım fakat 550gb yeterli alanım olmasına rağmen yeterli alan bulunamıyor diyor yardımcı olabilir misiniz acaba
  7. K

Çözüldü✓ Laptop temizliği hakkında bilgi

Merhabalar bugün ilk defa laptobumu açtım fanları temizledim havanın çıktığı kısımdaki tozları sildim vesayle fakat elimde yeni bir termal macun yok yeni macun sıkmadan tekrardan çalıştırmalımıyım pc yi yoksa sorun olmaz mı
  8. K

Çözüldü✓ Laptop işlemci sıcaklığım boşta 85 derece

Merhaba dostlar bilgisayarımı alalı 4 ay olacak neredeyse boşta bu sıcaklıklara çıkıyor neden olabilir temizlik zamanı mı geldi yoksa farklı bir sebep olabilir mi? (Hp omen 15 ryzen 5 5600h 16gb ram rtx 3060)
  9. K

for honor alınır mı ?

Merhabalar arkadaşlar for honor almayı düşünüyorum ama hikayesi yok denecek kadar kısaymış online kısmı hala oynanıyor mu yoksa maç bulması çok mu uzun sürer.
  10. K

Omen Gaming Hub Eksik Gözüküyor

Merhabalar dostlar bende hp omen 15 var işlemcime uv yapacaktım fakat biosta bulamadım herhangi bir ayar daha sonra internetten bakınca omen gaming hubın içinde bulunduğunu gördüm fakat benimkinde yoktu eski bir sürümü yükledim yada yapmam gereken bir ayar mı var onu açabilmek için
  11. K

Hp omen ısınma sorunu

https://www.epey.com/laptop/hp-omen-15-en1014nt-434m6ea.html Şu arkadaş dün geldi kurulumunu vesayle ben yaptım bugün nfs heat oynarken 100 leri gördü cpu batman gibi sıcak bir yerde yaşıyorum diye mi böyle oldu yoksa size teknik servise yollamalımıyım
  12. K

Çözüldü✓ Asus tuf a15 alınır mı

Asus tuf a15 Fa507rm-hn082 adlı modelini almayı planlıyorum ısınıyor diyorlardı 2020 modellerinde hala devam ediyor mu...
  13. K

Öneri Max 5 k ya labtop önerisi

Hem çok orta ve düşük segmentte oyun oynayabileceğim hemde derslerimi yapabileceğim bi f/p dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz?
Geri