Arama sonuçları: *

• Users: Ogisnmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Tp link cihazda ip dağıtım ve bağlantı problemi

tp link w9960 marka modem kullanıyordum hiçbir sorunum yokken durduk yere tüm cihazlarım ağ bağlantısından atıldı ve bağlanmaya çalıştığımda ip adresi alınamıyor hatası almaya başladım kablosuz bağladığım cihazlarda da modem arayüzünde bağlantı gözükmemeye başladı 2006 model eski bir laptopum...
  2. O

forza horizon 5 eleyici oynanmıyor

oyuna giriyorum ilk etapta geziyorum her şey normal harita küçülüyor falan ama kimseye mücadele atamıyorum yarışamıyorum etrafta kimse yok ama 20 kişi gösteriyor deli olucam eğlenemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim yardım edin sanki oyunda yokmuşum gibi yanda adamlar birbirini eliyor araba alıyor...
  3. O

Oyun için bilgisayar topluyorum daha iyisi var mı

https://www.incehesap.com/ventus-x-gold-fiyati-47013/ Özelleştirerek Adata SU630 ASU630SS-480GQ-R SSD Disk Adata XPG Gammix D30 Ryzen 5 2600 Düşünüyorum bilen biri var mı 6100 gibi bir fiyat oluyor indirimle
  4. O

6000 tl fiyat ile 0 sistem önerisi alabilir miyim

Merhaba arkadaşlar elimde 6000 gibi bir fiyat var en verimli şekilde nasıl kullanabilirim, uzun süredir bilgisayarlarla ilgili bağlatım yoktu derslerim yüzünden yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar 1598633851 Monitör ve ekipman dahil olarak
Geri