Arama sonuçları: *

• Users: Taso
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Valorant yeni pass alınır mı?

Bende altın afet hançer pass var. Yinede alıyim mi pass i.
  2. T

Call of duty modern warfare 3 indiricem ama...

Modern warfare 1,2 oynamdan 3 ü oynarsam nolur hikayeleri birbirine bağlı mı?
  3. T

Gpu z ekran kartı modelimi farklı gösteriyor

Dxdiagdan bakınca amd radeon hd 8500m gösteriyor. Ama lakin gpu z programı AMD Radeon R5 M230 Rebrand olarak gösteriyo. Laptop kullanıyorum amd gpu olması lazım. 1641745507 Bilgisayarcı parça falan mı çaldı yoksa?
  4. T

Usb ye windows 10 kurarken (format için) hata alıyorum.

Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu windows 10 hatası yardım edecek var mı?
  5. T

Gaming laptop alıcam ne almalıyım

Öncelikle bütçe 10 bin flan. Beni en kötü 6 sene idare etmesi lazım. Oynayacağım oyunlar gta 5, valorant, watch dogs vb oyunlar. Şuan lisedeyim beni üniversitede de idare etmeli. Bide anlamadığım bu gaming laptoplar normal ofis (windows) laptoplarına göre daha mı çok ısınıyor. Çünkü herkesin...
  6. T

laptopa format atıcam AMA....

Dediğim gibi laptopa format atıcam. Tüm oyunlarım d diske kurulu. Ama steamin ne dosyası olduğunu bilmediğim 3 gb lik doysası c de format atarken o silinirse oyunlar açılmaz mı. Veya onu d diskine mi taşıyim.epic gamesin flanda dosyası var ama oyunlarım d de 1640966963 epic games
  7. T

Laptopa format atıcam. Oyunlarım d diskde AMA...

Dediğim gibi laptopa format atıcam. Tüm oyunlarım d diske kurulu. Ama steamin ne dosyası olduğunu bilmediğim 3 gb lik doysası c de format atarken o silinirse oyunlar açılmaz mı. Veya onu d diskine mi taşıyim
  8. T

Ethernet kablosu fabrikasyon daha mı iyi

Ethernet kablosu fabrikasyon olunca daha mı iyi oluyo. Giriş kısımları daha mı sağlam olur.
  9. T

Ethernet kablom sabit durmuyor.

Bugün ethernet kablosu aldım ama girişlere takarken kablo tak diye oturmuyor. Aldığım yere geri götüriyim mi? Sabit durmuyor.
  10. T

Aynı odada bulunan modem ile laptopa ethernet takmak

Aynı odada bulunan modem ile laptopa ethernet kablosu takmak mantıklı mı? İnternet hızım değişir mi? Ping değişir mi?
  11. T

Telefondaki spor uygulamaları hakkında

Benim yaşım 16 bu yaşta o uygulamadaki egzersizleri yaparsam kaslanmadan dolayı boy uzamasında sıkıntı çıkar mı?
  12. T

Youtube video atıyorum ama videolarım shorts formatında yayınlanıyo

Ben videomu telefondan atmıştım attığım video shorts şeklinde yayınlandı sonra pc den attım yine shorts formatında. Ben başka bir kanala baktım benim videolarım saniye olarak daha çok ama benimki shorts onunki shorts değil yani bende bi sorun olmalı.
  13. T

Spotify premium 1 ay alsam müzikleri indirip premium iptal etsem

1 ay premium spotify alsam istediğim müzikleri indirip premiumu iptal etsem indirdiğim müzikleri çevrimdışı dinleyebilir miyim?
  14. T

Ets 2 klavye ile mi daha çok zevk verir gamepad mi

Ets 2 alcam direksiyon setim yok gamepadim var. Klavye mi zevkli olur gamepad mi? Yoksa el yapımı direksiyon seti mi?
  15. T

Ucuz oyun önerisi max 6tl olmalı

Ben ininal kullanıyorum para yatırdığımda hediye 6 tl geldi. Eğer o para orda kalırsa her ay 2 tl çekiyo 6 tl ye hangi oyunu alabilirim?
  16. T

2 tane gamepadim var ama sadece mavi renkli usbden çalışıyo

2 tane gamepadim var ama sadece mavi renkli usbden çalışıyo bu eskiden böyle değildi. Ben aynı anda ikisini kullanmak istiyorum ama 1 Tane mavi usb girişim var.
  17. T

2 tane gamepadim var ama sadece mavi renkli usbden çalışıyo

2 tane gamepadim var ama sadece mavi renkli usbden çalışıyo bu eskiden böyle değildi. Ben aynı anda ikisini kullanmak istiyorum ama 1 Tane mavi usb girişim var.
  18. T

Korsan fifa 17 indirdim pc ye ama kontrol kısmında klavye mouse var

Başlıktaki gibi ayarlara giriyorum kontrol kısmında klavye veya klavye mouse var. Ben kol ile oynamak istiyorum nasıl bağlarım?
  19. T

Iphone saklama alanı dolu diyor

Telefonumun saklama alanı dolu diyor alanım tamamen doluydu 2 gün önce bişey oldu 20 gb boş gözüküyo ve resimlerim gitmiş ama hala uygulama indirmeme izin vermiyo alan dolu diyor. Ek olarak her gün fotoğraflarım az az geliyo nasıl bi sorun bu?
  20. T

Valorant battle pass alınır mı sonraki sezonu beklim mi?

Passi bitirdim sadece almak kaldı alıyım mı diğer sezonu mu bekliyim mi? Almaya değer mi bu sezon?
Geri