Arama sonuçları: *

• Users: derda468
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

NVIDIA 3D AYARLARI DEĞİŞMİYOR

Herkese iyi günler nvidia 3d ayarlarında fxaa i ve motion bluru açamıyorum kullandığım sürüm güncel 1 aydır bu sorun var lütfen yardım edin .
  2. D

Assasins Creed Unity

Arkadaşlar AC Unity indirdim fakat para hilesi ve diğer hileler olmayınca olmuyor cheat engine indirmek istedim ama virüslü olduğu söylenioyr zaten bilgisayarım direkt siliyor. Bana AC Unity Trainer linki atabilecek var mı aradım aradım buldum ama çalıştırdığımda çalışmadı yardımcı olursanız...
  3. D

Cheat Engine 7.1 Virüs ?

Arkadaşlar tekli oyunculu oyunlar için cheat egine kullanmak istiyorum kendi sitesinden indirmeme rağmen virüs belirtisi var deyip siliyor antivirüs içinde virüs mü var yoksa reklamlardan dolayı mı? Veya önerdiğiniz bir sürüm var mı?
  4. D

MSVCP100.dll HATASI

arkadaşlar torrentten ac unity i indirdim skidrow ama bu hatayı alıyorum sebebi nedir nasıl düzeltilir not arkadaşımda kurduk çalıştı
  5. D

Windows u usb ye atamama

Windowsu usb ye atmaya çalışıyorum ama 'Gerekli olan tüm dosyaları indiremedik. İnternete bağlı olduğunuzda kontrol edin ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin.' hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ?
Geri