Arama sonuçları: *

• Users: StrangerIX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. StrangerIX

Yardım 90k laptop tavsiyesi

Acilinden güncel en iyi opsiyonu önerebilir misiniz bütçeyi çok aşmadan? Oyun için bakıyoruz. Taksitli alma imkanı olsun yeterli.
  2. StrangerIX

Yardım 55K max Laptop önerisi

Güncel fiyatları bilmediğimden soruyorum. Bir arkadaşa hediye olarak almayı düşünüyoruz. Bütçeyi bu kadar zorlayabildik. Taksit olursa güzel olur. 1TB SSD 5060'lı sistem bulabildim ama daha iyisi var mı bilmiyorum https://ty.gl/a125c6amupss2 Önerinizi bekliyorum.
  3. StrangerIX

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Papara'nın faaliyet izni, Merkez Bankası tarafından iptal edildi. Kaynak: https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/10/20251031.pdf SAYFA 6 Edit: Papara'dan açıklama geldi.
  4. StrangerIX

🔴AMD, CES 2026'da 9700F, 9850X3D ve 9950X3D2 İşlemcilerini Tanıtabilir İddiası 🔴

AMD'nin biraz burnu havalarda gibi duruyor. Piyasayı AMD işlemcileri silip süpürürken daha da piyasadan faydalanmak için CES 2026'da yeni Zen5 işlemciler tanıtması bekleniyor. Şu anlık bir iddia tabi ama Zen6 öncesi bu işlemcileri tanıtıp piyasadan bihaber kullanıcıyı avlamaya çalışıyor...
  5. StrangerIX

Bimcell - Turkcell geçişinden faydalanma hakkında

Birkaç Bim'e gidip sordum da sistemsel arıza var diyip işlem yapmadılar. Bilerek söylenen bir durum mu yoksa gerçekten arıza mı vardı? Bir de bu geçişte Bimcell yerine başka bir operatör kullanamıyor muyum ekstra ücret ödemeyeceğim?
  6. StrangerIX

🔴 PS6 (Project Amethyst) Çıkış Tarihi Kısmen Belli Oldu! 🔴

Kaynak: AMD ve Sony ortaklığından yeni bir video geldi. PS6 ve gelecek konsol jenerasyonunda kullanılacak teknolojiler hakkında konuşuldu. AI ile kısalttım, çeviride hata yapmamak için. Yeni konsolda kullanacakları teknolojilerin detayları: Makine Öğrenimi ve Nöral Diziler (Neural Arrays)...
  7. StrangerIX

Filmograf : "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!"

Kısaca yaşananlar (AI yazısı, üşendim izlemeye biraz :kekw: ) "Filmograf" olarak bilinen Ali Yaşar ve "Techolay" kanalından Recep Baltaş arasındaki drama, temel olarak ortak yürüttükleri "Kısa Devre" programı için yapılan bir sponsorluk anlaşmasının gelir paylaşımından kaynaklanmaktadır...
  8. StrangerIX

Yine neyin bant daraltması yapılıyor?

Bu sefer noldu la ? Niye bant daraltması var ? VPN'siz geç açılıyor bazı siteler.
  9. StrangerIX

Mouse önerisi 3000 TL

Çok bütçe yok, arkadaşa mouse bakıyoruz. 3000 falan diyebiliriz gibi. Arkadaş Sycrox v8 iyi midir diye sordu. Ben de size sorayım dedim. Var mıdır öneriniz?
  10. StrangerIX

🔴NAYS ve Fenerbahçe SK mobil hacklendi ❗️

Size de geldi mi? Yeni müşteri çekme yöntemi mi hocam :kekw:
  11. StrangerIX

🔴 Starlink, Ek Ödeme Yapmadan 12 Ay Abonelik Karşılığında Kit Verecek🔴

Nisan ayında başlanmış ve yavaştan yayılıyor gibi. Türkiye'ye olur da gelirse bu abonelikle ne kadar olur sizce?
  12. StrangerIX

🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

Hakkı Alkan, tartıştığı çalışanına dekoratif çiçeği fırlattığı kamera kaydı: Sonrasında özür yayınlamış: Münakaşa yaşadığı çalışanı Samet Jankovic'in paylaşımları: Yanında çalışıp bir tane mutlu ayrılan insan görmedim. Bu niye böyle?
  13. StrangerIX

🔴Starlink,Türkiye'deki Operatörlerden Altyapı İçin Fiyat Teklifi Almaya Başladı🔴

Kaynağa ne kadar güvenmesem de buyrun.
  14. StrangerIX

🔴Türk Telekom Artık İnternet Fiyatlarına Senede İki Kez Zam Yapabilecek🔴

BTK kararıyla Türk Telekom, 2026’dan itibaren yılda iki kez zam yapabilecek. Artışlar 1 Ocak ve 1 Temmuz’da uygulanacak, üst sınır TÜİK ÜFE oranına göre belirlenecek. Kaynaklar: https://t24.com.tr/haber/btk-dan-turk-telokom-a-yilda-iki-zam-izni,1257998...
  15. StrangerIX

🔴30 Euro'luk Gümrük Sınırı Kaldırılması Haberi Yalanlandı🔴

Güncelleme: Haber şu anlık yalanlandı.
  16. StrangerIX

Yardım Acilinden 40K'ya laptop önerisi

Birine hediye alacağız da çocuğu için öneri bekliyorum. Sağlam ve güvenilir bir site olursa güzel olur. Bir de bütçe sınırı bu kadar. Zaten bu kadar toplayabildik para :kekw: Önerilerinizi bekliyorum.
  17. StrangerIX

🔴 Son Windows güncellemesi SSD'nizi bozabilir 🔴

Test edip doğrulamışlar bazı modelleri. Nolur nolmaz güncellemeyi kaldırmanızda fayda var. Kısacası SSD'nize 50GB boyutu ve üzeri veri yazmaya kalktığınızda (aralıksız yazım olduğunda diyor yani bu oyun yükleme, dosya aktarımı gibi şeyler sayıabilir) SSD'niz sistemde gözükmüyor ve yeniden...
  18. StrangerIX

🔴 Donanım Arşivi/GameGaraj hazır sistem 88.999TL 🔴

Sistem hakkında yorumu olanları merak ettim. Güncel parça fiyatlarına pek dikkat etmedim ama sanki parçalar bir tık daha iyi olabilirdi gibime geliyor. Bakmak isteyene sistemin linki: https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/thundercore-7a/
  19. StrangerIX

80x30 Beyaz Mousepad önerisi (Topografya hariç)

Başlıktaki gibi. Önerilerinizi bekliyorum. Şu sitenin sahibi bazen bedava dağıtıyormuş, bazılarını çok sevdim ama bedava nasıl alınabilir bilmiyorum buradan. https://www.techsourceshop.com/collections/mousepads?tag=White
  20. StrangerIX

Yardım Monitör Standı İnce Ayar Yapmakta Sorun Yaşıyorum

Baya bir uğraştım. Ana monitörüme çok rahat yapmıştım ama aldığım ikinci monitörde sorun çıkarıyor. North Bayou F80 alayım dedim öncekinde rahat kurdum diye. Her şeyi bitti. İkinci monitör şöyle kaldı :kekw: Olmasını istediğim de şu aslında ama ne yaparsam yapayım hafif olduğundan kendini...
Geri