Arama sonuçları: *

• Users: bruhmettin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Laptop kendi kendine bozuldu

Arkadaşlar laptopu kullanır iken hiçbir şey yapmadan bir anda bitlock ekranına attı orda bitlocku girdim son güncellemeleri yükle diyorum yapamadım diyor bilgisayarı onar diyorum yapamadım diyor CMD den kod falan yazdım chat gpt nin dediği failure tarzı bir şey diyor USB ye win 11 attım ordan...
  2. B

Bu laptop alınır mi?

https://tinyurl.com/p9tvvh4b Almayi düşündüğüm laptop bu ,bu laptopu isteme sebebim 240hz monitörü olması çünkü valorant en çok oynadığım oyun onun dışında rdr2 falan da rahat oynatır gibi gözüküyor sizce nasıl?
  3. B

Acer garanti 49.000tl para istedi

Acer marka laptopumda siyah ekran problemi yaşıyordum; bilgisayar normal çalışıyor, ancak oyunlarda belirli bir süre sonra siyah ekran veriyordu. Aynı şekilde Furmark testinde de siyah ekran hatası alıyordum ve laptopu yeniden başlatmam gerekiyordu. Bu nedenle cihazı garantiye gönderdim. Bugün...
  4. B

Laptop ekran kartı siyah ekran sorunu

Laptopum acer nitro 5 rtx 4060 i7 12700h valorant ve elden ringde siyah ekran verdi sonrasında furmark testine sokuyorum onda da hemen veriyor siyah ekran neden olabilir acaba
  5. B

Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Valoranttayken ekran bir anda siyah olmuştu pc öylece duruyordu bu arada laptop var acer nitro 5 hatanın ne olduğunu bilmiyordum sonra bir kere daha olduğunda bu sefer ekran kartı sürücüsü çöktü hatası verdi muhtemelen hep verdiği hata bu araştırınca farkettim ki tek hatayı ben almıyorum...
  6. B

Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Valorant oynarken oyun bir anda siyah ekran oluyordu hata ne bilmiyordum ama bir gün ekran kartı sürücüsü çöktü dedi sonra riot desteğe yazdım ayarlar yaptım düzelmiş gibiydi gene aynısı oldu valorantta bu hata oluyor diye çok üstelemedim ama geçen elden ringde de aynısı oldu ekran siyah oluyor :(
  7. B

Valorant drop problemi

arkadaşlar valorantta 300-400 fps alıyorum ancak problem şu oyunu pencereli modu hariç başka bir modda oynar isem ufak droplar giriyor ve keyfi cidden azaltıyor ama pencereli modda kaymak gibi oyun pencerelinin sıkıntısı da alt ve üstte beyaz bar falan var onu da çok istemiyorum çözümü nedir...
  8. B

CS2 maks ms problemi

Cs2 de internetimde problem yok ancak maksimum ms 50 lerde falan bazen sabit kalıyor tamamen random şekilde çözümü olan var mı :(
  9. B

Steam api key alamıyorum

Arkadaşlar api key almak istiyorum onaylıyorum kayıt ola basıyorum steam guard mobil onay gerekli diyor onaylıyorum ve hiçbir şey olmuyor api keyimi alamıyorum siteye f5 atarsam gene steam guard mobil onay istiyor gene basınca nasıl çözebilirim
  10. B

Bu laptop için hangi ram uygundur

Arkadaşlar laptopumu 16 yapmak istiyorum hangi ram uygundur https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  11. B

League of legends bu sisteme göre fps normal mi

laptopum bugün geldi acer nitro 5 i7-12700h rtx 4060 var lolde 150-180 fps civarları oluyor sizce normal mi
  12. B

Bu laptop sizce nasıl?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P/ref=syn_sd_onsite_mobileweb_0?ie=UTF8&psc=1&pf_rd_p=c54bc3e9-74e6-45f9-89dd-8e9bbb1d5d52&pf_rd_r=RHGTPC0WW07W417B6XH7&pd_rd_wg=47Q8n&pd_rd_w=Jfsg2&pd_rd_r=03b0954e-67be-4847-a5f5-eab6286dcc15&aref=1B75D702891E4816789179ACC6CF61455FF6DABA5A016CEC68733A4D13ED...
  13. B

Steam hesabım çalınabilir mi?

Bana çekilişten bıçak çıktı ve arkadaşlık isteği geldi işte bir link attı bunda oy ver falan diye ben de çok merak ettiydim opera gizli sekme vpn ile girdim steamguardim da var ama gene de içime ukte düştü sizce problem olabilir mi?
  14. B

Amazon’dan prime için fazla hesap açmam

Her ay farklı hesap ile prime alıyorum(30 günlük deneme süresi)aynı ininal karttan sıkıntı olur mu
  15. B

Lol fps sabitliyor vsync kapalı

Lol fps mi 75 e sabitliyor genelde bazenler sabitlemiyor onun dışında oyun ortasında kafasına göre bir anda fpsyi 56 ya sabitliyor vsync falan kapalı çok saçma bir olay lütfen yardım
  16. B

Tablet önerir misiniz

İyi akşamlar seneye yks ye gireceğim onun için kalemli tablet bakıyorum yapamadığım soruların fotoğrafını çekmek,youtubeden ders videoları izlemek,pdf den soruları kalem ile çözmek için tablet arıyorum bütçe 5000-6000 civarı olursa güzel olur maks 6k olur işimi görecek 3-4 e de varsa...
  17. B

Ekranda garip şeyler çıkıyor saniyelik

Ekranımda garip şeyler çıkıyor saniyelik ne olduğunu tam göremedim kısa süre oluyor ama anlayamadım neden olduğunu böyle ara sıra siyah gibi farklı renklerde gördüm galiba
  18. B

Oyun indirirken pc uyku moduna geçiyor

Gece yatarken indirmeye bırakıyorum sabaha uykuya geçmiş oluyor ve indirme de duruyor otomatik bunu nasıl engelleyebilirim
  19. B

Steam format sonrası oyunları görmüyor

C diskine format attım ancak oyunlarım zaten d de idi steamı şimdi geri indirdiğimde hiç bir oyunu görmemiş hepsini tekrardan yükleme seçeneği var oyunlarım d de steam c de ondan kaynaklı mı acaba
  20. B

Mavi ekran yedim lütfen yardım

valoranta girerken mavi ekran yedim en son ekran kartına uv ayarları yapmıştım bide mhzni 1300 e çıkarmıştım ama sorun çıkmamıştı occt testinde felan şimdi valoranta girerken bi anda mavi ekran yedim minidump dosyası bu https://1drv.ms/u/s!Av382z0kKuXSa5qodTA1ZRvX51g?e=2Fsmtf
Geri