Arama sonuçları: *

• Users: BlueLabels
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BlueLabels

Tarayıcısal mı yoksa Bilgisayardan kaynaklımı anlamadım bakar mısınız?

Bir süredir vardı bu olay ama artık canımı gerçekten çok sıkmaya başladı dün 1000 mbps internete geçtim bugün bilgisayarı formatladım ama bu sorun nedir nasıl çözebilirim? Tek elle video çekiyordum elim terste kaldı bir yerde biraz mouse saçmalamışım xd Ne yapmam gerekiyor bu durumla ilk defa...
  2. BlueLabels

MSI G274QPF vs MSI G274QPF E-2

Selamlar bunun hakkında daha önceden konu açmıştım ilk monitörüm G274QPF ve çok memnundum ayak tasarımları özellikle masamdaki yer olarak gayet iyi yerleşiyordu şimdi sorun yaşadığım için G274QPF-E2 modelini önerdiler bana bir süredir bekliyorum yaklaşık 3 hafta belki daha fazla oldu ama...
  3. BlueLabels

Yardım İncehesap ürün iadesi hakkında

Merhaba herkese şimdi benim "MSI 27'' G274QPF Flat RAPID IPS" bu monitörüm vardı sorun yaşadım garatiye gönderdim bana "MSI G274QPF E2 27" bu monitörü öneriyorlar arasındaki farkı tam anlamadım yardımcı olur musunuz? Ekstra olarak ben kendi monitörümü istiyorum dersem ve MSI elinde yoksa iade...
  4. BlueLabels

Yardım UPS önerisi ve ses sorunu hakkında

Oturduğum bina da jeneratör yok yeri geliyor geceleri çok geç saate kadar ayakta kalıyorum çok uçuk fiyatta olmaması kaydıyla UPS önerisi alabilirim sessiz çalışırsa benim için daha iyi olur PC, internet ve odamdaki philips ışıkları için kullanmayı planlıyorum. 4070 super kullanıyorum şuan kaç...
  5. BlueLabels

Samsung M7 monitör hakkında

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır şu monitör aklımda PS5 oynamak, arada netflixten primedan dizi izlemek veya internetten direkt dizi izlemek için kullanmayı planlıyorum ana ekran olarak 27" bir monitörüm var yan monitörümde 24" bunu duvara asmayı planlıyorum sizce bu alınır mı ghosting filan...
  6. BlueLabels

Ekranda garip çizgiler çıkıyor ve asla gitmiyor

Daha önceden öyle bir şey yoktu kardeşim bir kere çarpı diye hatırlıyorum sanırım ondan sonra olmaya başladı bir ara alt kısımlarda çıkıyordu sonradan üst taraflarda çıkmaya başladı bugün overwatch girince de böyle bir şey olmaya başladı ne yapsam ekran kartından kaynaklı değil çünkü yan...
  7. BlueLabels

Monitördeki Garip Çizgiler

Ya beyler günlerdir bir sorun çekiyorum bana bir yardım edin 3 tane monitör filan gözüküyor 2 monitör kullanıyorum.DDU ile kaldırdım tekrar yükledim ekran kartı dirver hiç bir şey olmadı 4070 super var yan monitörde hiç bir sorun yok sadece ana monitörde sorun var, kablo değiştim aynı şey oluyor...
  8. BlueLabels

35.000 TL Limitli sistem önerisi

Kardeşim için uzun soluklu bir pc arıyoruz bu fiyata ne önerebilirsiniz? İncehesaptan cuma günleri takip ediyorum ama iyi bir şey göremedim önerilere açığım
  9. BlueLabels

Yardım ODAMA FİLM İZLEMEK VE PS5 OYNAMAK İÇİN TV

Selamlar beyler bütçe 25k civarları üstüne çıkabileceğimi pek sanmıyorum uzun ömürlü duvara asacağım bir televizyon arıyorum ona göre önerirseniz. 50" min olarak düşünüyorum nerdeyse 2m filan fark olucak aramızda
  10. BlueLabels

Sizce bu sistem ne kadara gitmeli?

İ5 10400 16 Ekim 2020 K duruyor F duruyor ama garantisi yok zaten Asus 2060 SUPER OverClock versiyonu 2 Ekim 2020 K duruyor F duruyor ama garantisi yok zaten Asus Prime B460M-K 16 Ekim 2020 K duruyor F duruyor ama garantisi yok zaten RAMPAGE CARISMA MESH 4x120mm RAINBOW FANLI 650W 80PLUS MidT...
  11. BlueLabels

Youtube teması çok saçma bir halde ve değiştiremiyorum

Youtube teması şöyle bir halde şuan ve değiştiremiyorum daha önce farklı bir yerde çerezleri vs dilin demişti çerezleri silmiştim düzeldi ama sonradan yine bu hale geldi ne yapacağım? Eski haline getiremiyorum yan monitöre alınca altında gri bir bar filan çıkıyor
  12. BlueLabels

Yardım Yüksek performanslı bir laptop arıyorum

Selamlar herkese iş yerinde kullanıcaz ama yine de yüksek performanslı bir şey arıyoruz bütçe 50k ama 50k diye sınırları zorlamaya gerek yok 20-30k arasına iyi bir laptop bulabileceğimi düşünüyorum açıkcası sessiz olması çok iyi olur beklemedeyim
  13. BlueLabels

Yardım i5 12400F soğutucu öneriniz

Bu sisteme göre bir soğutucu önerirseniz yeni 2K monitör aldım MSI 100R kasam var bütçe açıkcası kesin belli değil ama uçuk fiyatlar olmasın çok zorlamaya gerek duymuyorum bütçeyi
  14. BlueLabels

Yardım Yeni monitörümde 2 tane ölü piksel çıktı sizce ne yapmalıyım?

Selamlar günlerdir beklediğim monitörümde ölü piksel çıktı aldığım monitörü link olarak ekledim. Bu ölü pikseller ileride büyür mü daha fazla sorun yaşar mıyım çok ufak nerdeyse anlamadık bile kararsız kaldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW6GW1G?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  15. BlueLabels

Yardım Yeni televizyon alacam ama bazı sorunlar var

Herkese selamlar öncelikle bazı sorunlar var belki yaşanlar vardır aynı durumu ortaklaşa çözüme ulaştırmak istedim. 1- Televizyonu monitörlerimin üstüne asacağım 4 metre var nerdeyse aralarında 43"(inç) mi yoksa 50"(inç) yeterli 55 fazla büyük gelir diye düşünüyorum sizce hem ps5 den oyun hem...
  16. BlueLabels

Yardım SAMSUNG UE 43CU7000 Sizce nasıl?

Vatanda 15kya düşmüş sizce alınır m bilgisi olan var mı? PS5 için ve Film izlemek için kullanacam farklı öneriniz varsa açığım
  17. BlueLabels

Yardım Airpods Pro 2.nesil vs AirPods 3. Nesil

Sizce hangisi daha iyi? Pro 2.nesildeki özellikler baya iyi gibi geliyor ama daha önce silikonlu kulaklıklar kulağımdan düşüyordu (farklı markalarınkini denedim) ama apple hiç denemedim amazondan almayı planlıyorum ve taksitli şekilde alacağım sizin öneriniz hangisi olur fiyatı da çok yüksek...
  18. BlueLabels

Bu ses nereden geliyor sizce?

şu şekil bir ses geliyor forumda baktım bazı kişilerde aynı şeyden şikayetçi ama tam bir çözüm sunulmamış bilginiz var mı bu konu hakkında?
  19. BlueLabels

Yardım GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB ne kadar iyi?

Beyler fikriniz nedir hazır sistemde bu ekran kartını kullanacağım kullanıp memnun kalan veya kalmayan var mı? Şuan 2060 super dual ekran kartım var gayet sessiz çalışıyor bu makina bağırır mı ne diyorsunuz
  20. BlueLabels

Gaming gen tr hazır sistem sorunları ve Hazır Pc önerisi

Dostlar şu bilgisayarı almayı planlıyorum ama internette belli başlı kaynaklarda okuduğum yorumlarda gamin gen tryi aşırı derecede gömmüşler burada alışveriş yapanlar bir sorunla karşılaştı mı bir destek alırken sorun yaşadınız mı az bir para değil uğraşmaktan bıktım bu firmalarla ekstra olarak...
Geri