Arama sonuçları: *

• Users: Courageux
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Courageux

Razer DA V2 X Hyperspeed Alınır mı?

Merhaba, Uzun zamandır G203 kullanıyorum. Kablosuz bir mouse arayışındayım. Mouse'u palm grip şeklinde tutuyorum. Ek olarak elim büyük. G203'de dışarıda kalıyor. Şu an hesabımda olan indirimlerle birlikte 750 TL'ye satın alabiliyorum DA V2 X Hyperspeed'i. Normalde AJ199 alacaktım ancak palm...
  2. Courageux

Ryzen 5 3600 Stok Fan için bu değerler normal mi?

Merhaba, 1-2 hafta içinde termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Kasayı aldığımdan beri değiştirmemiştim. Buna ek olarak daha önce OC yapmadım. Sadece Ryzen Master programında bulunan Auto OC modunu kullanıyorum. Değerlerin normal olup olmadığı hakkında yorumlarınızı ve işlemcimi daha...
  3. Courageux

Steelseries Rival 3 vs Razer Basilix X Hyperspeed

Merhaba arkadaşlar, Bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Şu an kullandığım mouse elime küçük geldiği için biraz sıkılmaya başladım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar,
  4. Courageux

RTX 2060 ile Mining Yapmak

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde bulunan ASUS RTX 2060 DUAL EVO 6 GB ekran kartı ile ethereum madenciliği yapmayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda aylık 1500-2000 TL arasında bir kazanç gösteriyor. Sistemimi tüm gün açık tutup yaklaşık 3-4 ay boyunca kapatmadan devam edebilirim. Sizce tahmini...
  5. Courageux

Bilgisayarımda Oluşan Yavaşlık

Merhaba arkadaşlar, Bugün Valorant’a girdiğimde oyun açılmadı ve siyah bir ekranda 25-30 saniye bekletti. Sonrasında bilgisayarım aşırı bir şekilde yavaşlamaya başladı. Oyunlara girdiğimde ciddi bir fps kaybı yaşıyorum. Sistemim RTX 2060 R5 3600 16 GB RAM. Şu an gereksiz dosyaları siliyorum...
  6. Courageux

Monitör Panelindeki Çizgiler

Dostlar yaklaşık 1 aydır ViewSonic XG2405 IPS modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Yalnız iki gündür hikayeli bir oyun oynadığım için ekrana çok fazla odaklandım ve dikkatli bakınca monitörün panelinde ışık vurunca gözüken grimsi ince uzun çizgiler fark ettim. Televizyonlarda da böyle...
  7. Courageux

CS:GO Alt Tab Süresi Hızlandırma

Denemediğim yol kalmadı ancak hala 3-4 saniye gibi bir sürede masaüstü görüntüsü geliyor. Başlatma seçeneklerine bir sürü kod yazdım. Var mıdır bunun bir çözümü?
  8. Courageux

Konunun kaldırılmasını talep ediyorum

..... Konunun kaldırılmasını talep ediyorum
  9. Courageux

ASUS VG249Q vs ViewSonic XG2405

Bu ikisi arasından birini satın alacağım. Sizce hangisi? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html https://www.itopya.com/viewsonic-24-xg2405-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-profesyonel-gaming-monitor/
  10. Courageux

Sizce hangi monitörü almalıyım?

Merhaba, Yakın zamanda 144 veya 165 HZ bir monitör satın alacağım. Aklımda üç tane alternatif var hangisini tavsiye edersiniz? Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve zamanımın çoğunu Photoshop, Illustrator gibi programlar için harcıyorum. Görüntüsü de iyi olursa çok güzel olur. Bu dördü...
  11. Courageux

ASUS TUF Vg24Vq vs AOC 24G2U

İkisi de 1800 TL civarında. Hangisini tavsiye edersiniz?
  12. Courageux

200 TL RGB Mouse Önerisi

Merhaba, Maksimum 200 TL ile oyunlarda sıkıntı çekmeyeceğim 2-3 sene idare edebilecek bir mouse önerebilir misiniz? FPS, MOBA, RPG her türlü oyunu oynuyorum.
  13. Courageux

Kulaklık Kablo Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Rampage Drop Plus kullanıyorum ve kulaklıktan ciddi anlamda memnunum. Lakin kablosu beni deli ediyor. Ne kadar düzeltmeye çalışırsam çalışayım bir şekilde bükülüyor saçma sapan bir hal alıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Kablonun nasıl düzgün bir şekilde...
  14. Courageux

Bilgisayar Bir Anda Siyah Ekran Verdi

Arkadaşlar merhaba, Valorant dereceli oynadım biraz önce maç biter bitmez fanlar fazla ses çıkarmaya başladı ve monitöre HDMI’dan giden görüntü birden kesildi. Korkudan bilgisayarı hemen kapattım acaba bu tarz bir sorun yaşamış veya beni bilgilendirecek birisi var mıdır?
  15. Courageux

Fanların RGB’si Çalışmıyor (Gamepower Air Turbine)

Cuma günü satın aldığım Gamepower Air Turbine üçlü kasa fan seti bugün elime geçti. Kasaya fanları monte ettim çalışmalarında bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyorlar ancak RGB ledlerinin hiçbiri yanmıyor. Kontrolcünün power çıkışında bulunan kabloyu molexe bağladım. Kontrolcüdeki iki tane...
  16. Courageux

Fanların RGB’si Çalışmıyor (Gamepower)

Merhaba arkadaşlar, Bugün Cuma günü satın aldığım Gamepower Air Turbine üçlü kasa fan seti elime geçti. Kasaya fanları monte ettim çalışmalarında bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyorlar ancak RGB ledlerinin hiçbiri yanmıyor. Kumanda hiçbir şekilde işlemiyor pili çalışmasına rağmen. Lütfen...
  17. Courageux

Dizi ve Film Montajları Hangi Teknolojiyle Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Günlerdir aklıma takılan bir soru bu. Cevabını birçok yerde araştırdım ancak herhangi bir somut bilgiye ulaşamadım. Düşündüğümde eğer bilgisayar üzerinde yapılıyorsa günümüz sistemlerinin hiçbirinin bu montajlar için yeterli olduğunu düşünmüyorum en üst seviye olsa bile. Türk...
  18. Courageux

Gamepower Air Turbine Kasa Fanı

Arkadaşlar bu fanlardan kullanan var mı? 250 TL bütçem var 3 adet fan için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  19. Courageux

Trust Blizz vs Rampage X Titan

Merhaba arkadaşlar, Kardeşime bir kulaklık alacağım. Mikrofon kalitesi ve oyunlarda ses performansı önemli. Bu ikisi arasında kaldım bütçem maksimum 225 TL. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu an Drop Plus kullanıyorum ve gayet memnunum. O nedenle Rampage alma konusunda bir sıkıntım yok...
  20. Courageux

Seagate HDDler hakkında yardım

Merhaba, Geçen hafta abim 2 TB Seagate Barracuda satın aldı ve üründe 7200 Rpm 256 MB yazıyor. Ben aynı ürünün 1 TB olanından almak istiyorum ancak Özelliklerinde 7200 Rpm 64 MB yazıyor. Bu değerler ne ifade ediyor? Performans konusunda bir sıkıntı yaşatır mı?
Geri