Arama sonuçları: *

1. C

Yardım F/P Gamepad Önerisi (2000TL)

Uyugn fiyatlı iş görecek bir gamepad lazım. Çok iyi olmasına gerek yok ama çok kötü de olmasın. butce 2000TL civarında. Bunları buldum nasıllar ? Throne Tactical Hero: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYF5T3WF Fantech Shooter III...
  2. C

Mavi Ekran 2. Diske windows yükleme sonrası 1. Diskimde mavi ekran hatası alıyorum

Bilgisayar özelliklerim i5 14400f, rtx 5070 super, asus z790m, wd black sn770 1tb. Dün akşam eski diski çıkarıp bilgisayara yeni bir kingston sata disk bağlayıp windows kurdum. Daha sonra eski diski tekrar taktım. Dün akşam eski disk çalışıyordu fakat. Şimdi baktığımda eski diskte daha açılmadan...
  3. C

Yardım Akko Monsgeek M1 v5 Yüksek Gecikme ve Çift Tıklama Sorunu

Toplamda 4-5 aydır M1 v5 kullanıyorum. son 2 aydır da parlaklık artırmak için yazılım güncellemesi yapılmış haliyle kullanıyorum. 1-2 aydır aslında switchlerin içleri tozlu veya kirli olmamasına rağmen ama bazen çoğu tuşta çift tıklama oluyor. 2. ve en önemli sorun ise şu, 2 gün önce kablosuz...
  4. C

Yardım Rtx 4070'li 50 Bin TL Gaming Laptop Önerisi

50k civarına sıkıntı yaratmayacak bir laptop arıyorum. Bütce 51-52 olabilir ama max bütce bu kadar. ekranı 165hz veya üstü olursa çok iyi olur. Bunun dışında her türlü öneriye açığım. Neler önerirsiniz ? Ek olarak 4070 watt olmalı sıkıntı çıkarmaması için ?
  5. C

Yardım Epomaker Ürün Önerisi (Switch, stabilizer set, kablo vs.. )

Bu tarzda pahalı olmayan veya fp olarak neyi veya hangi switchi önerirsiniz ? https://epomaker.com/products/cidoo-mint-switch-set https://epomaker.com/products/epomaker-stabilizers-set?variant=44150747758900
  6. C

Yardım 35000 TL rtx4060 Laptop Önerisi

35bin TL civarı ekran kartı watt'ı kısıtlanmamış düzgün bir laptop istiyorum. Genelde 4060 laptoplar var ancak biri kronik sıkıntılı diğerinin soğutması sıkıntı vs derken işin içinden çıkamadım. Ne önerirsiniz ? Bu model nasıldır ...
  7. C

Yardım 2000-2500 TL Klavye Önerisi

Arkadaşın klavyesi vefat etti o yüzden yeni bir şey bakıyoruz. Güncel modeller hakkında pek bilgim yok ama bu modeller hala cazip duruyor. ek olarak yön tuşları olması gererkiyor. Manyetik switch de olabilir ancak fun60'larda yön tuşu yok. Neler Önerirsiniz ...
  8. C

Yardım 1 Aydır Google Asistan Düzngün Çalışmıyor

1 yıldır s24+ kullanıyorum, telefonu kullanmaya başladığımdan beri google asistan kullanıyorum. Birilerini ararken, alarm kurarken veya akıllı ampulu vs yakarken sürekli kullanıyorum. Ancak Son 1 aydır Google Asistan bozuldu ne birini arıyor ne alarm kuruyor. Birini aramasını söylediğimde her...
  9. C

Yardım 2k Monitör Önerisi (10Bin TL)

5070ti için 2k düzgün monitör arıyorum. 1080p 5070ti ve 9600x işlemci için çok düşük kalır diye düşünüyorum. bu attıklarımı bulabildim. bütce olarak 10bin civarı diye düşünüyroum fakat tam bir bütce belirlemedim. Her türlü öneriye açığım. Bu samsungg fiyat olarak çok iyi ancak va panel olması...
  10. C

Yardım XPG RAM 1 Pc'de Çalışıyor, Diğerinde Çalışmıyor

Merhabalar, arkadaşıma yeni pc topladık. Arkadaşa topladığım pc 9600x ve asus tuf b650m-e anakart. Kendi bilgisayarım ise 14400f ve prime z790m plus anakart. Durum şu ki elimdeki kendi pc'mde kullanmış olduğum xpg 5600mhz 16gb rami arkadaşın pc'sine takınca çalıştırmıyor ve anakartta dram ışığı...
  11. C

Ddr5 2x16 (32) Gb Ram Önerisi (Patriot Viper Alınır mı ?)

Merhabalar, 2x16 ddr5 ram arıyorum. hızının çok önemi yok 5600mhz üstü yeterli benim için, ancak 6000mhz ve üstünde fiyatlar çok artıyor o yüzden 6000mhz bir şeylerr baktım. Aşağıdaki ramler en mantıklısı gözüküyor. Başka önerisi olan var mıdır ? BU ramin rrgb versiyonu da varmış fakat rgbleri...
  12. C

Windows 11 Ekran Alıntısı Aracı Çalışmıyor

Bir süredir ekran kalıntısı aracı hem uygulamadan açınca çalışmıyor hem ctrl+shift+s hem de printscrn yapınca çalışmıyor. kullanınca işliyor ve mousenin etrafında mavi simge dönüyor, aynı anda görev yöneticisinde snipping.tool ve sorun giderme açılıyor ancak 1 saniye sonra gidiyor tekrardan...
  13. C

Yardım Iphone 16 alınır mı ?

Öncelikle kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Iphoneden başka telefon kullanmıyor. en ucuz iphone 16 128gb 63 bin, bence iphone'da düz model alınmaz ama 14 pro satılmıyor doğru düzgün, 15 pro da 16 prodan daha pahalı :D Ne önerirsiniz düz Ip 16 alınır mı yoksa 17k daha ekleyip 16 pro mu...
  14. C

Yardım Rtx 5070 İçin İşlemci Önerisi

Rtx 5070 için işlemci lazım. 7600x veya 9600x gibi bir şey düşünüyorum fakat darboğaz yapar mı ? Bilgisi olan var mısır, ne önerirsiniz ?
  15. C

Telefon/Windows Bağlantısı Sorunu / Telefon kamerasını kullanma

Merhabalar, android telefonum ve bilgisayarım telefon/windows bağlantısı üzerinden birbirine bağlı. Daha önceden bu bağlantı yoluyla bilgisayar üzerinden telefon kamerasını kullanmıştım. Şimdi tekrardan işim düştü fakat şimdi telefon kamerasını kullanamıyorum. Ancak Telefon ile windows halen...
  16. C

Samsung A36 Alınır mı

Merhabalar, babama telefon bakıyorum. uzun süre gidecek olması lazım. a36 orta seviye kamera ve işlemcisi var. 6 yıl güncellemesi de var. Sizce alınır mı yoksa a26 veya a55 falan mı bakılmalı. Samsung dışında olmaması iyi olur. Başka önerilere acığım.
  17. C

Yardım Monsgeek M1 V5 Pil süresi

Bir süredir M1 kullanıyorum. İlk aldığımda kablosuz kullanmıştım sonradan kabloluya geçtim, şimdi yine kablosuz kullandım bir süre. Klavye her gün yoğun kullanılıyor ve rgb hep fullde . Şöyle bir durum var ilk aldığımda hiç şarj etmeden 3 gün boyunca 10'da 6'lık şarjı vardı 5'e düşmesi 3 gün...
  18. C

Yardım Rtx 4080 super vs rtx 5070 Sistem Önerisi

Mevcutta 4070 super ve 14400f'li bir sistemim var. Çok iyi bir fiyata tanıdığa sistem vereceğim. Kendi ekran kartı ve işlemcimi vereceğim, ram kasa ssyi ise elimde olanları kullanacağım. Fakat bunun yerine alacak bir sistem lazım. Şimdi 4070 super 33 bine bulunuyor fakat bunun dışında ekran...
  19. C

Yardım Ucuz Pc Kulaklığı Önerisi Monster Pusat Lite vs Rampage Miracle-X2 Plus

Sadece pcde sesli konuşmalarda kullanmak için bir kulaklık lazım. Bu yüzden mikrofonu ortalama ses kalitesi de kötü olmasın yeter. İkisi arasında kaldım. İkisinin de yorumları yüksek. Aslında pek bir önemi yok ancak kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  20. C

Yardım İnternet Servis sağlayıcı Önerisi

Halihazırda Telekom kullanıyorum taahüt eski olduğu için 100 mbps internete 300 gibi bir ücret ödüyordum. 1 aya taahüt bitiyor yeni bir servis sağlayıcı arıyorum. Çoğu servis sağlayıcıyla konuştum hepsi tt altyapısını kullanıyor. tt 1000mbps'ye kadar internet verirken diğer hepsi sadece 100...
Geri