Arama sonuçları: *

• Users: Xelushy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xelushy

Amd Ryzen 7 7800x3d 9070xt için Psu önerisi

Merhaba arkadaşlar itopyadan hazır sistem almıştım aldığım kasanın içinde bitfenix in bpap850 serisi var psu dan öyle bi ses geliyor ki bilgisayar daki 4 kasa fanını ve 2 sıvı soğutucu fanını bastırıyor. Ürünü garantiye yollayacağım ama gelende de böyle sorunlar olabileceği için sıfır bir psu...
  2. Xelushy

BİTFENİX BPAP850W psu cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar bitfenix kasamın içinde bu psu var hiçbir şey yoktu 1 2 gün öncesine kadar sistemi yeni aldım bi anda psu dan full ses gelmeye başladı. Vızzzz diye ses geliyor bobin mi yoksa fandan mı diye emin olamadım. Neyden kaynaklı olabilir bu monitör den olmaz ama en son yaptığım...
  3. Xelushy

AOC Q27G4ZR dp cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar monitörün display port kısmından geçmeyen bir cızırtı sesi var ve çok rahatsız ediyor böyle full tinleme sesi var monitör de bu neyden kaynaklanıyor olabilir 2 tane farklı dp denedim farklı priz denedim monitör ün sesini de full kıstım hatta ses ayarlarında devre dışı da...
  4. Xelushy

AOC Q27G4ZR 27 Bu ölü piksel mi

Arkadaşlar monitörüm yeni geldi hemen bi ölü piksel testi yapayım dedim fotoğraflarda çok belli olmuyor ama gözle bakılınca her zaman orada siyah bir şey var içine toz kaçmış gibi. Tasarımı nedeniyle yukarısı da içeri doğru yani dış çıtası dışarı da kalıyor bu sizce ölü piksel mi toz mu tam...
  5. Xelushy

ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 2k alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve monitörüm 1080p olduğu için darboğaz yemek istemiyorum o yüzden yeni 2k monitör arayışına girdim bütçem 8 ile 12k arası...
  6. Xelushy

AMD Ryzen 7 7800X3D + XFX Swift Radeon RX 9070 XT sistem nasıldır

Merhaba arkadaşlar bu sistem nasıl iş bankası ile 4 taksite alacağım ve 2 bin tl bonus ile 68639 a gelmiş olacak ve 4 taksit parçalarda güzel kaliteli gibi kazık mı sizce?
  7. Xelushy

RN DONANIM FRIDAY V2 alınır mı

https://www.itopya.com/rndonanimfridayv2amdryzen59500fasusradeonrx9070xt16gb32gbddr51tbm2ssdo_h31437 Bu sistem nasıl arkadaşlar amd ryzen 9500 f yerine amd ryzen 7500 f kasayı da FAZEON F14 850W 80+ 68.419,99 a düşüyor iş bankası ile 4 taksit alacağım + 1000 tl bonusu da var
  8. Xelushy

Razer Blackshark V2 PRO 2023 deneyimim

Merhaba arkadaşlar bugün uzun zamandır almak istediğim Razer Blackshark v2 pro 2023 ürünü elime ulaştı bir razer fan boy olarak bütün sistemim razer bundan önce de blackshark v2 usb versiyonunu kullanıyordum. Ürün elime geçtiği gibi ağırlığı dikkatimi çekti 80 gr daha fazla ağırlığı hem de...
  9. Xelushy

Donanım Arşivi OEM Paketler

Merhaba arkadaşlar itopya sayfasında 3-23 kasım arasında oem paketler geleceği yazıyor Abdullah hocanın da çok yakında yazıyor bununla alakalı bir bilgi var mı sistem alacağım en azından bunu bekleyim diye düşünüyorum
  10. Xelushy

MODART-FRIDAY V4 alınır mı

MODART-FRIDAY V4 sistem nasıl dostlar sizce bu sistem alınır mı önerebileceğiniz bir şey var mı https://bit.ly/itopya-modart-friday-v4
  11. Xelushy

Bilgisayarımda hiçbir .txt uzantılı dosyayı açamıyorum

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar öncelikle bilgisayarımda dün bir şey oldu dünden beri hiçbir şekilde .txt uzantılı dosyaları açamıyorum. Yani bildiğimiz not defterlerini açamıyorum üstüne basınca dosya açılmıyor bilgisayarım donuyormuş gibi oluyor ekran kartı driver işlemci driver güncel...
  12. Xelushy

INTEL I5 14400F RTX 5070 45.799 TL

Sistem parçaları genel olarak kaliteli sadece işlemcinin özelleştirilmiyor olması kötü ve ram cl46 ama bu fiyat bandında alınabilecek iyi sistemlerden hem de 3 taksit seçeneği var. Sadece vatan mediamarkt gibi sitelerden sistem almaya izin veren aileler için tercih edilebilir...
  13. Xelushy

CHEST-V29 64.999,53 Tl sistem alınır mı

https://www.itopya.com/chestv29amdryzen77800x3dgigabyteradeonrx9070xt16gb32gbddr51tbm2ssdamdra_h29580 Sistem alınır mı sizce arkadaşlar
  14. Xelushy

CHEST-V20 bu sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar 45 ile 50k arasında hazır f/p sistem almak istiyorum. Bu konularda çok bir bilgim yok sadece alırsam üzülmeyeceğim beni 3 4 sene götürsün bir şey istiyorum. https://www.itopya.com/chestv20amdryzen77800x3dasusgeforcertx50608gb16gbddr51tbm2ssdgeforcertx_h29515 Bu sistem sizce...
  15. Xelushy

CHEST-V16 Sizce alınır mı

https://www.itopya.com/chestv16amdryzen78700fasusradeonrx9070xt16gb16gbddr51tbm2ssdamdradeons_h29485 Merhaba arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı rami 2x 16 yapıcam kasayı da vento 750w olanı alıcam soğutucuyuda excavator v90 seçicem 53k ya gelmiş oluyor
  16. Xelushy

AOC 24g4x Ekran kalitesi

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda forumlarda ve youtube kanallarında bu monitörün incelemesinin sıklıkla yapıldığını görmüşsünüzdür. Ürünü hepsiburadan aldım ve bugün elime ulaştı. Monitöre nedense bir türlü ısınamadım. Ekran soluk soluk geliyor. Monitör de arkadan beyaz ışık sızması çok fazla...
  17. Xelushy

Ram tavsiyesi verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar anakartım asus prime a320m-f bende sadece https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-1x8gb-ballistix-ddr4-3000mhz-cl15-pc-ram.html 1x8 bu ram den var yanına bununla ve anakartımla uyumlu çalışabilecek bir ram arıyorum. Bütçe de herhangi bir sıkıntı yok. Önerilerinizi...
  18. Xelushy

Monitör Önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bütçem 5 bin lira ile 8 bin lira arasında çok önerebileceğiniz bir monitör olursa 9k ya kadar çıkabilirim ben şu monitörler arasında kaldım. Sizce hangisi alınır...
  19. Xelushy

Dubai den iphone almak

Merhaba arkadaşlar kısa bir süre sonra dubai ziyareti yapıcam ve dubai mall app store dan iphone almayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırdığımda dubai de facetime yasak olduğu için telefonlarda facetime hotspot gibi özelliklerin çalışmadığını söylüyorlar. Ve dubai mall apple store dan alınan...
  20. Xelushy

Razer BlackShark V2 ses kartı sorunu

Merhaba arkadaşlar kulaklığı aldım alalı bu ses kartını ve thx spatial audio yu kullanmadım daha doğrusu kullanamadım. Thx spatial audio özelliğini açtığımda ses çok arkadan ve boğuk bir şekilde geliyor. Ses net değil ve rahatsız edici bir ses oluşuyor bu bir sorun mu yoksa herkes demi böyle...
Geri