Arama sonuçları: *

• Users: IronClaw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IronClaw

Csgo prime almak mantıklı mı?

source 2 çıkacağı için almak istiyorum 250tl verilir mi?
  2. IronClaw

Xiaomi Mi Wifi Pro alınır mı?

Odamla modem arası uzaklık 6-7 metre falan ama arada duvar olduğu için internet 1 diş falan çekiyor bu ürünü almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı bir de avrupa giriş dönüştürücüsüyle kullanacağım sıkıntı olur mu?
  3. IronClaw

2022’de İphone Xr alınır mı?

2.el çok temiz kullanılmış şu ana kadar içi hiç açılmamış sorunsuz kutulu, şarjlı, kılıflı XR alınır mı? Fiyat:8000TL
  4. IronClaw

6k-7k Telefon Önerisi

Bataryası iyi giden ekran yenileme hızı en az 90hz olan arada sırada orta düzey oyunları kasmadan oynayabileceğim kamerası da düzgün olan bir telefon arıyorum önerileriniz nelerdir?
  5. IronClaw

Masaüstü Bilgisayarımı satıp Laptop almak mantıklı mı?

Arkadaşlar 2 sene önce Donanım arşivi sistem 3 almıştım o zamanlar çok oyun oynuyordum, artık çok oyun oynamıyorum çok arada sırada sıkılırsam oyun açıyorum o yüzden bilgisayarımı satmaya karar verdim monitör, klavye,kasa komple satıp kendime rtx 3050 veya 3060 lı bir laptop almayı düşünüyorum...
  6. IronClaw

Öneri Maksimum 6500TL Telefon Önerisi

Maksimum 6500TL Telefon Önerisi
  7. IronClaw

Samsung Galaxy M23 5G'mi Realme 8'mi?

Hangisini almak daha mantıklı? 4000-6000 arası başka bir telefon da önerebilirsiniz.
  8. IronClaw

MAKS:150 TL Hoparlör Önerisi

https://www.trendyol.com/logitech/z120-usb-2-0-stereo-hoparlor-beyaz-p-2478841?boutiqueId=594630&merchantId=107656 Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz 100-150 tl bütçe
  9. IronClaw

Mousepad önerisi Bütçe:40TL

Mousepad önerisi Bütçe:40TL
  10. IronClaw

Everest SM-G05 X-Racer mı Lenovo Legion M300 mü ?

Hangisini almam daha iyi olur? Trendyol'da 50TL hediye çekim var onunla alacağım. Başka mouselar da önerebilirsiniz Trendyol'dan olursa sevinirim. Lenovo Legion M300 Everest SM-G05 X-Racer
  11. IronClaw

Gamenote MS1002 Alınır mı?

Gamenote MS1002 Alınır mı?
  12. IronClaw

MSİ CLUTCH GM08 alıcam sizce nasıl?

Bütçem kısıtlı 100-140 tl fiyat arasında en iyi mouse bunu buldum sizce nasıl?
  13. IronClaw

Yardım Kasamın ön usb panelini nasıl değiştirebilirim?

Merhaba, Gamebooster Gbl-06 adlı kasayı kullanıyorum. Kasamın ön usb panelinin usb 2.0 'ı bozuldu. Ön paneli komple değiştireceğim , ön paneli nereden bulabilirim?
  14. IronClaw

Bilgisayarda çift tıklama çalışmııyor.

Merhaba windows 8.1 kullanıyorum ve bugün bir güncelleme yaptıktan sonra mouse ta nereye çift tıklarsam tıklayayım çalışmıyor. Mesela masaüstünde simgelere çift tıklayınca açılmıyor ama sağ tık aç yapınca çalışıyor aynısı dosya gezgininde de geçerli bu sorunu nasıl çözebilirim?
  15. IronClaw

Arkadaşlarla oynamak için online oyun önerisi

Arkadaşlarla oynamak için online oyun önerisi
  16. IronClaw

190TL'ye Oyuncu Klavye Önerisi

190 tl bütçe ile hangi klavyeyi alabilirim fps oyunları oynayacağım
  17. IronClaw

Valorant Gece Pazarında size ne çıktı?

Bana yağmacı vandal çıktı ve hemen aldım size ne çıktı?
  18. IronClaw

Yardım Aliexpress siparişime ne kadar kargo gelir?

Aliexpress üzerinden 30tl 83 kuruşa rgb led şerit satın aldım.Bu ürüne tam olarak ne kadar vergi veririm ve vergi hesaplamanın bir yöntemi var mı?
  19. IronClaw

Steam üzerinden arkadaşlarla oynanacak zevkli oyun önerisi

4-5 kişilik grubumuz var birlikte oynayabileceğimiz zevkli oyun önerir misiniz?
  20. IronClaw

Windows Defender görev çubuğunda çalışan simgelerde gözükmüyor.

Arkadaşlar windows 10 kullanıyorum fakat pc yi ilk açtığımda görev çubuğunda çalışan uygulamaların simgesinde çıkmıyor normalde hep çıkardı bir güncelleme hatası galiba bunu nasıl düzeltebilirim görev yöneticisinde başlangıçta çalışıyor olarak gözüküyor Bu arada SecurityHealthSystray.exe adlı...
Geri