Arama sonuçları: *

• Users: mustafak0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mustafak0

M3 Gen II vs DeathAdderEssential vs G305 LIGHTSPEED vs ATK Dragonfly A9 Plus vs Bloody W90 vs VXE R1

Dostlar selam, bu fareler arasında kaldım. CS, Valorant ve LoL tarzı oyunlar oynuyorum. Hangisini önerirsiniz? Ya da başka bir öneriniz var mı? Asus Tuf Gaming M3 Gen II 740 TL çok ucuz diye ekledim. Razer DeathAdder Essential 668 TL çok ucuz diye ekledim. Logitech G G305 LIGHTSPEED 1350 TL...
  2. mustafak0

45.000 TL’ye kadar laptop tavsiyesi — Bu modeller arasında kaldım, yardım lazım

Laptop alacağım, max bütçe 45K. Aşağıdaki modeller arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı? Alternatif varsa ona da açığım. İş amaçlı kullanılacak, yazılım vs. ASUS Vivobook S14 (i5-13420H) Link Lenovo Yoga Slim 7 (Core Ultra 5-125H) Link Asus Zenbook 14 (Snapdragon X1) Link Huawei MateBook...
  3. mustafak0

Capsule3 Pro vs TT-BH1118 vs Anker Soundcore Life Note 3i vs QCY HT05 Hangisi

Arkadaşlar selam bu 4 kulaklık arasında kaldım. Fiyatının uygunluğundan dolayı ve TaoTronics markasını önceden kullandığım için o biraz önde ama aralarında çok fark var mı bilmiyorum kullanan varsa yorumlarsa sevinirim sizce hangisini almak daha mantıklı. Fiyatları ve linkleri aşağıdaki gibi...
  4. mustafak0

Modding Taşınabilir harddiske macOS kurmak istiyorum

2TB'lik taşınabilir harddiskim var ve bunu ikiye bölüp bir bölümüne macOS kurmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak birisi var mı? ve eğer bu kurulumu yaparsam diğer boş olan 1tb'lik bölümü depolama için sorunsuz kullanabilir miyim?
  5. mustafak0

Yardım Müller vs Assur Plus Şarjlı Matkap

Konuyla alakalı hiç bir fikrim yok. Ev kullanımı için almayı düşünüyorum. Sizce bunlardan hangisi daha mantıklı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bunlar dışında tavsiyelere de açığım sadece fiyat olarak bunlara yakın olsun yeter. Müller...
  6. mustafak0

Çözüldü✓ Lenovo G24-20 23.8" & ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8" kullanan var mı

Lenovo G24-20 23.8" ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8" ikisinden birini almayı düşünüyorum. Fiyatı ucuz diye sanırım lenovo'yu alacağım ama kullanan arkadaşlardan fikirlerini almak istedim. Sizce bu monitörlerden hangisi daha iyi? Edit: Lenovoyu sipariş vermiştim bugün geldi. aoc e2270sw'den bu...
  7. mustafak0

Çözüldü✓ Ekstra aparat olmadan T6 Ultra Montajlayabilir miyim?

R5 3600 işlemcim var Snowman T6 ultra soğutucu almayı düşünüyorum fakat montajını yapmam için bir aparat gerekiyormuş ve anakartın kutusunun içinden bir aparat çıkmadı. Acaba şuanda takılı olan aparat o olabilir mi anlamadım ben fotoğrafları ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  8. mustafak0

R5 3600 için Snowman T6 Ultra iyi midir ?

R5 3600 işlemcim var kasayı aldığımdan beri bir soğutucu almak istiyordum.1 sene oldu daha yeni alıyorum sizin bu soğutucu hakkında düşünceniz neler fiyat olarak daha yükseğe çıkamam. Başka öneriniz varsa bekliyorum...
  9. mustafak0

Forza Horizon 5 DS4 Bağlantı Sorunu

DS4Windows programını kurdum ds4'ümü bağladım oyuna girdiğimde bir gamepade bir klavyeye geçip duruyor direksiyon ve kamera kontrolünde sıkıntı yaşıyorum, bunu nasıl çözerim. 1644239141 Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum oyunu
  10. mustafak0

Type c To Ethernet İhtiyacım Var

Merhaba Lenovo IdeaPad 5im var. Type c girişim var Ethernet girişine ihtiyacım var aşşağıdaki ürünlerden birini almak istiyorum. Sizce ürünler nasıl iş görür mü? Alfais Al-4693 USB 3.1 Type C Hub Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptör...
  11. mustafak0

Maksimum 500 TL Modem Önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 500 TL'ye modem önerisi istiyorum. aklımda bu modem var
  12. mustafak0

Çözüldü✓ LENOVO İDEAPAD 5 BİRDEN WİFİ KOPTU

Birden wifi koptu hiç bir ağı görmüyor. Aygıt yöneticisinde Realtek 8822CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC aygıtında sorun olduğu gözüküyor ne yapmalıyım ? 1633791428 Acil yardım lazım bugün çözemezsem yurda gittiğimde hiç çözemem 1633791602 Telefonumdan mobil verimi kablolu şekilde...
  13. mustafak0

Öneri SON KONU BİLG.PROG. LAPTOP ÖNERİSİ

Dostlarım bu açtığım son konu olacak. Bu sene bilgisayar programcılığına şehir dışına çıkıyorum ve bu laptoplar arasında kaldım sizce hangisini neden almalıyım veya bu fiyatlara önerebileceğiniz başka ne var. Oyun sadece lol oynarım maksimum CS:GO oynarım. Aklımda ilk attığım var. ÜST LİMİT...
  14. mustafak0

Öneri Bilgisayar Programcılığı İçin 4500 TL Laptop Önerisi

Bilgisayar programcılığı 1. sınıfım bu laptopları almayı düşünüyordum fakat fiyatları uçmuş lenovo 4500 TL iken 6000 TL olmuş huawei 4000 TL iken 5500 TL olmuş. Bana en yüksek 4500 TL'ye kadar laptop önerir misiniz? fiyatları düşermi bilmem ama lenovo 4600'e falan düşerse alırım...
  15. mustafak0

STEAMDE 1.12TL BAKİYE LAZIM PAPARADA 3.56TL VAR

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition almak için 1,12TL bakiyem eksik. Papara hesabımda 3.56TL var steamde bu bakiye tutarında item kart vs. gönderen olursa paparadaki miktarı onun hesabına atabilirim. Eskiden 3TL'lik steam cüzdan bakiyeleri vardı artık yok sanırım.
  16. mustafak0

Yardım BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İÇİN LAPTOP

Üniversitede yüksek ihtimalle bilgisayar programcılığı(2 yıllık) okuyacam. Laptop önerisi istiyorum. Geçici bir laptop olmasın 2-3gün sonra satmak zorunda kalmıyım. Fiyat olarak maksimum 8 bine çıkabiliriz. 8 bin dedim diye sadece 8 binlik önermezseniz sevinirim. Daha ucuzu işime gelir daha...
  17. mustafak0

MAKS 4.5K TL LAPTOP ÖNERİSİ

Çıkabileceğim en yüksek fiyat 4.5k TL. Laptop önerisi istiyorum masaüstü veya tablet değil. Oyun için değil ama oyun oynatabiliyorsa güzel olur. Eğer özellikleri çok iyiyse 5k'ya çıkabilirim hepsiburada'dan buldum bu nasıl sizce...
  18. mustafak0

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HAKKINDA YARDIM

Geçen sene mezuna bırakmıştım bu sene tercih yapmayı düşünüyorum ama tercihlerden pek anlamıyorum internetten belirli sitelerden üniversite bölüm vs. baktım'da aklımda kalan sorular var. Tercihler hakkında bilgisi olan varsa buraya yazsın özelden konuşursak güzel olur.
  19. mustafak0

UBİSOFT CONNECT BİR ANDA ÇÖKTÜ

Ubisoft durduk yere çöktü dmp dosyasını bırakıyorum neden çöktüğünü anlayan var mı ? https://drive.google.com/drive/folders/1QFdszMfa3kE1AmmVz9qcakv-aQMEnl2j?usp=sharing
  20. mustafak0

Çözüldü✓ AC Valhalla 30 Dakika Oynanıştan Sonraki Değerler Normal mi?

AC Valhalla yarım saat civarı oynadıktan sonra sistem değerleri böyle oluyor normal mi diye sormak istedim. Bir kaç defa oyundan atmıştı sizce burada bir sorun mu var yoksa oyunda olan bir hatadan dolayı mı oyundan atıyor ? Sistemim bu şekilde: ANAKART:B450MS2H,İŞLEMCİ:R5 3600,EKRAN KARTI:GTX...
Geri