Arama sonuçları: *

• Users: Emré211
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emré211

VodafoneNet nasıldır

Ben şu an TürkTelekom kullanmaktayım ve hiç memnun değilim, bu ayın sonunda da taahhütüm bitiyor ve VodafoneNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bir komşumuz kullanmakta ve gayet memnun. Siz ne düşünüyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum.
  2. Emré211

Hangi operatöre geçmeliyim ?

İki hafta sonra Türk Telekom ile olan taahhütüm bitmiş olacak. Bende yeni internet almak için araştırmaya başladım şu an aklımda Türknet ve Millenicom var açıkçası Millenicom bana biraz daha iyi gibi geldi. Bu konu hakkındaki önerilerinizi bekliyorum özellikle kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
  3. Emré211

300W PSU Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bana 300W psu lazım hangi modeli önerirsiniz ? (Bütçe 100-200TL arası)
  4. Emré211

Kaç watt PSU lazım ?

Arkadaşlar benim sistemim bu sizce kaç watt psu lazım ?
  5. Emré211

Driver'ı bulamıyorum

Arkadaşlar bilgisayarımda AMD Radeon HD 5600/5700 ekran kartı var ama ben bu ekran kartını ne piyasada bulabiliyorum ne de driver bulabiliyorum yardım ederseniz sevinirim.
  6. Emré211

Overclock sonrası mavi ekran sorunu

Ben işlemcime o.c yapıyorum ardından,bilgisayar yeniden başlatılıyor açılırken biosa giriyorum ve o.c gerçekleşmiş oluyor buraya kadar her şey normal fakat biostan çıktıktan sonra bilgisayar açılırken mavi ekran veriyor bunun sebebi nedir ? Bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yanıtlarsa...
  7. Emré211

E7500 voltajsız ne kadar o.c olur

Başlıkta da belirttiğim gibi E7500 işlemciye voltaj vermeden ne kadar o.c yapabilirim ? Ayrıca çarpan kilidi kaç olmalı ? (En fazla 11 oluyor)
  8. Emré211

E 7500 overclock

Arakadaşlar ben E 7500 işlemcisini voltaj vermeden en fazla 3.17Ghz'e kadar çıkarabildim 288x11 şeklinde acaba daha fazla arttırılabilir mi ? Deneyimli olanlar cevaplarsa sevinirim.
  9. Emré211

E7500 Isınma sorunu

Yeni E7500 işlemci taktım,termal macunu sürdüm her şeyi yaptım fakat stres testi yaptığımda 97 dereceye kadar çıkıyor bunun sebebi nedir ? Not: Eski işlemcim E6550 idi
  10. Emré211

E7500 overclock önerisi

Arkadaşlar E7500 işlemcime overclock yapmayı düşünüyorum bazı yerlerde voltaj vermeden 4.0Ghz'e kadar çıkardıklarını gördüm fakat size de danışmakta fayda var siz nasıl yapmamı önerirsiniz ? Anakart: P5G41T-M LX3 PLUS Ram: 4GB 1333Mhz Soğutucu: Stok Fan
  11. Emré211

Sistem yükseltme

Arkadaşlar benim bir tanıdığım bana E7500 işlemci ve 4GB ram vercek şimdiki sistemim ise şöyle: Acaba ne kadar performans artışı yaşarım ve işlemci darboğazı yaşar mıyım ?
  12. Emré211

E5450'ye PSU yeter mi ?

Arkadaşlar bende core 2 duo e6550 işlemci var 65W TDP'si var ben bunu yerine 80W TDP'li xeon E5450 takarsam sıkıntı yaşar mıyım ?
  13. Emré211

Öneri LGA 775 işlemci önerisi

Başlıkta da söylediğim gibi lga 775 işlemci önerisi vermenizi istiyorum benim aklımda İntel xeon E5450 Başka ne önerirsiniz ?
  14. Emré211

Yardım İntel xeon e5450 anakartıma uyar mı ?

Başlıkta da belirttiğim gibi ben bu işlemciyi almayı düşünüyorum ama anakartıma uyacak mı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Anakartım: P5G41T-M LX3 PLUS İşlemci...
  15. Emré211

Yardım Overclock nasıl yapılır ?

Arkadaşlar ben işlemcime overclock yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum,sizden ricam işlemcime overclock yapılabilir mi ? Yapılabilir ise nasıl yapılacağını anlatmanız. Sistemim şöyle: (Stok fan kullanıyorum)
Geri