Arama sonuçları: *

• Users: Might
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Anker R100 vs Soundpeats T3

bu iki kulaklık arasında kaldım. sanırım t3'ün ses kalitesi daha iyi ayrıca anc özelliğinden dolayı t3 siparişi verdim. siz hangisini önerirsiniz? eğer r100 bariz daha iyi diyorsanız t3'ü iade edebilirim.
  2. M

Twitter Something went wrong. Try reloading. Hatası

Uzun zamandır twitter.com adresine girdiğimde bu hatayı alıyorum. İnternette araştırdım, twitter supporta ulaştım ama sorun düzelmedi. Ben de alternatif olarak m.twitter.com adresinden mobil twitterı kullanıyorum. Normal twitterdan bir farkı yok sadece bazı eklentiler çalışmıyor mesela Likers...
  3. M

Mikrofonumun Sesi Çok Az

Merhaba, benim kullandığım kulaklık HyperX Cloud II ve mikrofonumda sorun var. Bu önceden de gerek oyunlardaki kişilerin gerek de Discord'ta vs. herkesin söylediği ve benim de bir türlü çözemediğim bir sorun. Kayıt aygıtlarından sesi aç önerisinde bulunacak arkadaşlara söyleyeyim kayıt...
  4. M

ARTURIA MiniLab MK II vs AKAI MPKMINI 3

Öncelikle selam, ben müziğe yeni başladım. Elektro gitar çalıyorum ve son zamanlarda bilgisayardan müzik yapmaya başladım. Şu anlık FL Studio kullanıyorum. Bir MIDI klavye almak istiyorum. Bu iki klavye arasında kaldım, seyehat etmiyorum. Drumpadler konusunda AKAI daha iyi ama keybed ve DAW...
  5. M

Silinmeyen Windows Dosyalarını Silmek

Şu an bilgisayarımda 3 tane disk takılı. Bunlardan 1.si Windowsun kurulu olduğu 240 Gb SSD 2. ise 1TB bir arddisk ve sonuncusu ise eski laptopumun 450 Gb'lık Harddiski. Ben bu 450 Gb'lık Harddiskteki Windows dosyalarını silmek istiyorum ama windows bir türlü izin vermiyor. Revo Uninstaller ile...
  6. M

Minecraft 1.17'de Gelen Maden Güncellemesi

Merhaba dostlarım, Ben 1.16.5 sürümünde survival oynuyorum şuan ve biliyorsunuz 1.17'de maden güncellemesi geldi-şuanlık sadece snapshotlarda var-. Ben hali hazırda oynamakta olduğum 1.16.5 dünyamı 1.17'de açarsam maden güncellemesi benim dünyamı etkiler mi? Yani maden güncellemesinden...
  7. M

Zowie Mouse Alabileceğim Siteler

Zowie mouseları yurtdışından nereden alabilirim? Özellikle EC2 ve S2
  8. M

Razer Viper Mini vs Zowie EC2 vs Zowie S2

Selam arkadaşlar ben claw tutuyorum ve fps oyunları oynuyorum elim çok küçük ve şuan rival 300s kullanıyorum gerçekten benim elime çok büyük ve ağır ve 1 yıldır kullanıyorum. Mouse'umu değiştirmek istiyorum razer viper'ın kronik sorunları var diye biliyorum acaba bu sorun minide de var mıdır...
  9. M

Cort X100 vs Cort X-1 vs Schecter BANSHEE-6 SGR vs Jackson JS11 Hangisini Alayım?

Gitar çalmaya yeni başlayacağım. AC/DC, Metallica, Guns N' Roses, Black Sabbath... Gibi rock ve metal grupları dinlediğim için H-H manyetik istiyorum. Bütçem için 2000'i çok geçmemesi benim için güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
  10. M

Youtube'a yüklediğim videonun kalitesi düşüyor

Ben güzel oyunlarımı kaydediyorum ve bunları youtubea yüklemeye başladım monitörüm 1440x900 olduğu için video da o şekilde oluyor ben bu videoları youtubea yüklediğimde 720p ve çok kalitesiz olarak gözüküyor
  11. M

AOC 24" C24G1 vs AOC 23.8" 24G2U

Bu ikisinden birini alacağım yardım ederseniz sevinirim. Not: Şuan tn panel kullanıyorum ve renklerinden şikayetçi değilim
  12. M

Oyun için monitör önerisi alabilir miyim?

Ekran kartım 1660 Ti VALORANT oynuyorum yani 144 fps'i rahat rahat geçiyor. Bana 24" 144 Hz 1ms bir monitör lazım. Şuan Dell P1911 19" TN panel kullanıyorum. Aslında renklerinden şikayet etmedim bu zamana kadar ve TN olduğunu yeni öğrendim ,gerçi TN'den başka ne olabilir ki her neyse, ips...
  13. M

James Donkey JD900 Control Mü Speed Mi ?

James Donkey JD900 Control Mü Speed Mi ? Eğer speed ise alıcam control ise steelseries qck heavy xxl alıcam
  14. M

Steelseries Qck Heavy Uzun Kullanımda Sıkıntı Çıkarır Mı?

Steelseries Qck Heavy Uzun Kullanımda Sıkıntı Çıkarır Mı ? İtopya.com'da stokta ve bir mouse pad satın alacağım. Bu mouse pad uzun kullanımda üzer mi ?
  15. M

Benq XL2411 vs AOC 24G2U

Ben 144 Hz 1ms 24" bir monitör alacağım VALORANT gibi fps oyunları oynuyorum. Bütün pro oyuncular Benq kullanıyor biliyorum ama tasarımı biraz kaba geldi bana o yüzden AOC'la arasında kaldım.
  16. M

Cooler Master MasterKeys CK350 RGB Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar ben bir mekanik klavye alacağım bunun için birkaç isteğim var 1.si red switch olması 2. RGB olması 3.sü ise fiyatının çok uçuk olmaması. Benim isteklerimi karşılayan bir klavye ck350. Ama baktığım zaman switchlerinin outemu olduğunu gördüm. Acaba Gamepower Saber daha iyi bir...
  17. M

Steelseries QcK Prism Cloth XL Gaming Mouse Pad Speed Mi Kontrol Mü?

SteelSeries QcK Prism Cloth XL Gaming Mouse Pad Speed Mi Kontrol Mü? Eğer kontrol ise bana speed bir mouse pad önerir misiniz boyutu 90x40 olan. Bütçe sınırı yok size göre bakıcam. 1590610889
  18. M

Mouse Pad Önerisi

Merhaba ben yeni bir mouse pad alacağım. Bunun için bazı isteklerim var 1.si 90x40 olması 2.si speed mouse pad olması 3.sü şart değil rgb olması şimdiden teşekkürler.
  19. M

Windows 10 Güncelleme Sonrası Çözünürlük Sorunu

Yanlışlıkla Windows'u güncelledim ve çözünürlük 1024X768 kaldı bilgisayar monitörü görmüyor ve bütün Driver'larım güncel ve şu anki sürüm 1909 ve ben eski sürüme dönmek istiyorum. windows.old dosyası yok
  20. M

Valorant Skin Alınır Mı?

Selam arkadaşlar benim csgo envanterim var ve artık csgo oynamıyorum Valorant puanları oyun çıktığında %120 olarak gelecek biliyorum. Açıkçası skin almak istiyorum ve şuan 3 tane item sattım bile. Sizce oyuna battlepassle skin gelir mi ki gelirse o da paralı olacak. Kısacası skin alınır mı?
Geri