Arama sonuçları: *

• Users: Karahan49
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Laptop kapalı ilen usb klavye ışığı yanıyor

Yeni laptop aldım dell g15 5530 şarja takılı oynuyorum haliyle işim bitince şarjda iken kapatıyorum usb ile bağlı klavyenin ışığı sönmüyor ne zaman şarjdan çıkarsam o zaman sönüyor bios ayarlarıda erp miydi neydi o da yok
  2. K

Zip ayıklama hatası (yardım)

Yeni laptop aldım Windows 11 kurdum, masaüstü bilgisayarımda Windows 10 var. Laptop'a indirdiğim bir zip dosyası içindeki .exe yi vs. çalıştırırken klasörü ayıklayın diyor oysaki masaüstünde bunu demiyor. Bir ugulama kurulum dosyası büyük gb oluyor ve bunu ayıklamak için bir o kadar daha yer...
  3. K

Ekran Hz ve Çözünürlük Sorunu Çözümü

G15 5530 laptop aldım sıfırdan tam bir kurulum yapmak istiyorum. Ekran kartı driverını kurmama rağmen ayarlardan kaç hertz olduğu görünmüyor. Ve çözünürlüğü de değiştiremiyorum tıklamama izin vermiyor. Driverlerını nereden eksiksiz bir şekilde indirebilirim?
  4. K

Logitech f710 sağ analog sorunu (Allah rızası için yardım )

Logitech f710 kullanıyorum sorun yoktu bugün başladı sağ analog ile sağa dönerken yavaşladığını farkettim sonra sola çektiğini gördüm gamepad gayet normal analog kaymış gibi değil nasıl çözerim yardım edin
  5. K

F/P Laptop tavsiyesi lütfen

Arkaşım laptoplara bakıyor yaklaşık 5000 tl'ye kadar bütçesi var bazı oyunları kaldırsın uzun süre gitsin diyor uygun fiyat performans laptop önerir misiniz
  6. K

Ranker Virgo'ya ssd takmak

Arkadaşlar merhaba elimde Ranker Virgo kasa var buna 2.5" ssd yi nereye takacağım
  7. K

400TL'ye kadar 600-650W PSU Önerisi

Bütçem 300-400 TL arası 600-650W 80+ kaliteli power önerir misiniz https://www.itopya.com/power-boost-fury-650w-80-120mm-fanli-psu/ Bu kaliteli midir
  8. K

Ssd lazım 480gb tavsiye

Arkadaşlar bütçem 400-500 tl 480 gb kaliteli SSD önerir misiniz
  9. K

F/P kasa önerisi istiyorum

Arkadaşlar elimde 200-300 arası bütçe var ve güzel bir kasa almak istiyorum rgb aydınlatmaya pek önem vermiyorum ama olursa güzel olur kullanacağım anakar b450m s2h
  10. K

Rx580 8gb için sistem tavsiyesi istiyorum

Rx580 nitro+ 8gb special edition modeli ekran kartım var ve sizce hangi siteden toplamak daha mantıklı buranın üzerine birde 1291,79 TL ekliyoruz r5 2600x için toplam=3982,21TL burası itopya işlemci ince hesaptan Birde şu var Burayada itopyadan seagate baracuda 2tb hardisk için 546,91 TL...
  11. K

İşlemci tavsiyesi rx580

Elimde Sapphire rx 580 nitro+ 8 gb special edition modeli var bu kartla beraber hangi işlemci daha iyi olur ryzen 5 2600 mi yoksa ryzen 3 3100 mi yoksa başka bir işlemci mi
  12. K

Pc toplayacağım yardım eder misiniz

2500-3200 tl arası bir sistem toplamayı düşünüyorum ama sistem toplamaktan anlamam en iyi f/p sistem nedir ?
  13. K

Bu sistem sizce güzel mi f/p olarak iyi midir ?

İkinci el parçalar kullanılıp fiyat düşürülebilir mi?
Top Bottom