Arama sonuçları: *

1. Ö

Ekran kartsız çalıştırma

Merhabalar sistemim de İ7-9700 İşlemci ve RTX 2060 ekran kartı var daha önce ekran kartsız kullanıyordum bir sorun olmuyordu ekran kartı ile kullanmaya başladım bunda da bir sorun yok ama kartı servise göndermem gerekiyor ve az önce kartı söktüm kutusuna koydum hdmi kablosunu anakarta bağladım...
  2. Ö

30 euroya düşürülen alışveriş limiti

yeni karara göre 30 euro olan yurt dışı alışveriş limitine vergiler dahil 30 euro olarak mı alışveriş yapacağız yoksa vergilerden dolayı 30 euroyu aşarsa alışveriş yapabilecek miyiz?
  3. Ö

depolama kurulu olmasına rağmen gözükmüyor

merhaba arkadaşlar yeni bir ssd aldım ve bilgisayıma taktım daha sornasında bilgisayarıma format attım ve takılı olan 2 ssd v 1 hdd'yi biçimlendirip formatı bitirdim ama kurulum tamamlandıktan sonra ssd ve hard disk'im gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  4. Ö

Xiaomi buds 3 lite tek kulaklıktan ses gelmiyor

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-2 ay önce aldığım xiaomi buds 3 lite kulaklığımın teki dün akşam çalışmamaya başladı birden bağlantısı kesildi ve bağlanması üstündeki ışık sürekli yanıp sönüyor bazen hızlı yanıyor bazen yavaş yanıyor resetlwmeyi falan denedim ama işe yaramadı yardımcı olursanız...
  5. Ö

Bios açılmıyor görüntü gelmedi bir türlü

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 20 dakika önce anakartımın sürücülerini güncelledim ya da güncellediğimi sandım ve biostan secure bootu açtım kayıt edip yeniden başlattıktan sonra ekranıma görüntü gelmedi yardımcı olabilir misiniz? Anakart Modelim:Casper H310CH5-M7
  6. Ö

Modem kullanıcı adı şifre

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir buçuk haftadır kullandığım İnternette kopmalar oluyordu 1 hafta boyunca İnternetsiz kalınca mecburen aboneliğimi iptal ettirdim ve TurkNet'e geçiş yaptım kullanıcı adı ve modem şifresini değiştirip İnterneti'mi kullanıma açmak için 192.168.1.1 sitesine girmeye...
  7. Ö

Gizli arama problemi

Arkadaşlar telefonum kendi kendine numaramı gizliye aldı ve aradığım herkesin numaramın gizli olduğunu söylüyor bazı kişilerde gizli numaralar kapalı olduğu için arayamıyorum yardım edebilirseniz sevinirim
  8. Ö

instagram hesabım çalındı

Merhaba 20 mayıs 2022 tarihinde instagram hesabım çalındı ama hala geri alamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim çalan kişi türk değil ve hesabın e-posta adresi ile telefon numarasını değiştirmiş
  9. Ö

Rtx 3080 ve 3090 MH değeri

Mehraba rtx 3080 ve 3090 MH değerleri nedir acaba
  10. Ö

Rampage x-tracer mekanik klavye

Merhaba rampage'in yeni mekanik klavyesi x-tracer klavyesi sizce nasıl alınabilir bir klavyemi
  11. Ö

Ryzen 5 3500 uyumlu ekran kartı

Merhaba yeni alıcağım PCin işlemcisi ryzen 5 3500 ve uyumlu bir ekran kartı arıyorum sizce ne almalıyım
Geri