Arama sonuçları: *

• Users: vutayn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vutayn

VİPER MİNİ modelleri ve kronik sorun hangisinde var

Razer viper mini almayı düşünüyorum ama farklı fiyatlara farklı türden mouse lar buldum 2 sininde adı aynı ama model adı farklı...
  2. vutayn

DA-3 ü satıp laptop almak istiyorum , bunu nasıl yapabilirim...

Üniversiteler açılmadı ama illaki açılıcak ve benim masaüstü pc den kurtulmam gerekiyor. DA 3 ü aldığımda fiyatı 5.4 k tl idi ama şu anda sadece ekran kartı fiyatı bile 6.5 k ... , Buna rağmen laptop fiyatları ise bir nebzede olsa düşüşte . Bende bu fırsattan yararlanıp DA 3 ü satıp yerine...
  3. vutayn

FP 300 BANDI KULAKLIK ÖNERİNİZ VAR MI =) linkteki kulaklıklardan hangisinin mikrofonu iyidir .

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-warlord-siyah-7-1-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-fiyati,346730184.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-mei-rgb-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,534567193.html şimdiden teşekkürler 😘
  4. vutayn

Fiyat p mouse pad önerisi veya düzleştirme taktikleri.

1 ay önce 80 × 40 appa marka bir mouse pad aldım ancak mouse pad geldiğinde tüm yüzeyi dalga dalgaydi. İade etmedim belki düzelir vs diye ancak düzelmedi ... Düzelmesi icin bir önerimiz var mı . Yoksa fiyat performans düzgün bir mouse pad önerir misiniz
  5. vutayn

logitech g102 rezilliği ve rival 3

1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim
  6. vutayn

Öneri 2 mouse dan hangisini önerebilirsiniz logi mi rampag mi başka öneriniz var mı

https://www.trendyol.com/rampage/smx-r111-defilade-12400dpi-rgb-isikli-super-light-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-37544150?boutiqueId=316717&merchantId=129210&utm_source=aff_t&utm_medium=cps&utm_campaign=gelirortaklari&utm_subaff=23877&adjust_tracker=21ouxa_bfy1cc&adjust_campaign=performics_tr&adj...
  7. vutayn

fur mark + prime 95 stres testi

DA3 geldi bütün driver kurma frekans düzeltme işlemlerini vs tamamladım. Sıra bu testlere geldi ... Bu 2 testi kurdum ve açtım ancak birazcık korkuyorum sisteme zarar verirse diye ve Ram testlerini yapmak çok zor geldi bana onları yapmasam sıkıntı olur mu
  8. vutayn

DA3 geldii "" bazı sorularım var ve yardımlarınızı bekliyorum.""

1.Öncelikle tertemiz bir kutulama şekliyle kargo elime ulaştı. İşlemci ve ramler powersupply kutsunun içinde bütün içerik 1. ve 2. resimde gördüğünüz gibi. (monitörü kendim aldım) 2.Sistemi açtığımda ve baktığımda elimdeki sistemin windows 10 pro olduğunu gördüm (3. resimde görebilirsiniz). Bu...
  9. vutayn

Çözüldü✓ DA3 sistemi + 600 TL lik philips 75mhz monitörü çalıştıramıyorum.

da3 geldi onunla birlikte aldığım monitörde geldi ancak monitörün içinden çıkan mavi uçlu kabloyu kasaya bağlamama rağmen video girişi alamıyorsun diye bildirim geliyor monitörden ne yapmalıyım
  10. vutayn

Çözüldü✓ DA3 sıvı soğutucu gerekliliği...

DA3 satın aldım ve aldıktan sonra aklıma birşeyler takıldı. Bu bilgisayarda yapacağım render işlemlerinden sonra işlemciye binecek yükle birlikte aşırı ısınacak mı. Eğerki ısınırsa stock fan yeterli olur mu. Yoksa sıvı soğutma almak zorunda mıyım . (sistem zarar görür mü )
  11. vutayn

DA3 sistemi hakkında merak ettiklerim.

Öncelikle babamın kredi kartı limitini arşa çıkarttırıp aldığımız bu sistemle ilgili çok büyük bir heyecan içerisindeyim... İlk kez toplama bir masaüstü bilgisayar satın aldığım içinde ister istemez bir çok şeyi merak ediyorum . 1- Sistem sorunlu gelirse nasıl anlarım ve geri nasıl iade ederim ...
  12. vutayn

DA- sistem3 satın alım sorunu . ACİL

Uzun uğraşlar sonucu babamı sistem + indirimli bir monitör almaya ikna ettim . Lakin günün sonunda babamın ikna olduğu vakitte , babamın bana verdiği kötü bir haber vardı... Kartın limiti yetersiz olduğu için sistemi satın alma işlemini gerçekleştiremedim . Bu konuda bir önerisi olan var mı ya...
Geri