Arama sonuçları: *

• Users: seloyldz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Cs2 da faceit oynayan konuyu okursa çok sevinirim !!!!

selamın aleyküm öncelikle hayırlı günler dilerim herkese bundan 1-2 seneyi aşkın bir faceit hesabım vardı şuanki kullandığım steam hesabının gmaili ile açtığım fakat o zaman o faceit hesabını abim kendi steam hesabı ile bağlamış ve şuanda faceit hesabında oyun bağla dediğimde kendi steamımla...
  2. S

Yardım ANTWAX ARAÇ CAM FİLMİ NASILDIR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ?

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH ARACIMA ANTWAX MARKA CAM FİLMİ YAPTIRDIM DAHA ÖNCE KULLANAN OLDUMU NASILDIR VE AYRİYETTEN BU CAM FİLMİNİN ALTINDA TOZ TANESİ VAR BİR KAÇINDA ÇÖZÜMÜ OLAN VARMI YAPTIRDIĞIM YERE GÖSTERDİM OLABİLİR ÖYLE ŞEYLER FALAN YAPTI AMA PARASININ...
  3. S

RAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYOM 2X8 ?

ÖNEREBİLECEĞİNİZ 2X8 RAMLARI YAZABİLİRMİSİNİZ MAKUL FİYAT VE GÜZEL BİR RAM YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
  4. S

15-16K BÜTÇE İLE SİSTEM ÖNERİSİ TOPLAMA VEYA HAZIR ?

HERKESE MERHABA SAYGI DEĞER DONANIM ARŞİVİ ÜYELERİ, ARKADAŞLAR BİR SİSTEM TOPLAMA FİKRİM VAR FAKAT Bİ SÜREDİR UZAK KALDIM BU İŞLERDEN VE ŞUAN NE ALMALIYIM VEYA NE TOPLAMALIYIM HİÇBİR FİKRİM YOK SİZDEN RİCAM BANA YARDIMCI OLMANIZ , YARDIMCI OLAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM OYNAYACAĞIM...
  5. S

Yardım Yurt dışı iphone kayıtsız kullanım süresi ne kadar ?

Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle sorum şudur sizlere Yurt dışı kayıtsız iphone kullanım süresi ne kadardır normalde 4 ay diye biliyorum fakat uzatıldı diyenler var eğer bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilirmi teşekkürler.
  6. S

Gskill 2x8 16 gb ram 3200 mhz ram alınır mı ?

Hayırlı geceler 1-2 gün önce ram araştırırken vatandan GSKİLL 16gb 3200 MHZ 975 TL'ye aldım sizce bu ram nasıldır kalite olarak ve kullanımda sıkıntı yaratırmı kullanabilirmiyim yoksa gelince direk tekrar iade mi etmekiyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hayırlı geceler.
  7. S

İphone 13 pro şarjı 100 olmadan şarjdan çekme zarar verir mi ?

Selam dostlar hayırlı akşamlar öncelikle şuan iphone 13 pro model telefon kullanmaktayım şarjdan sadece 1 kere çektim bugün ve her zaman %100 doldururum yarıda çekmek zarar verir mi telefona Ve ayriyetten ise her zaman %100 doldurmama rağmen şarjım çok ama çok hızlı gidiyor normal durduğu yerde...
  8. S

Corsaır vengeance rgb rs ram alınır mı ?

Arkadaşlar selamın aleyküm bu ramı almayı düşünüyorum ama sıkıntı çıkarır mı yada önereceğiniz bir ram varmıdır bu ramda ise xmp ayarı açınca felan mavi ekran yermiyim vengeance lpx lerde olduğu gibi bi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hayırlı geceler
  9. S

İ5 12400f vs ryzen 5 5600x ?

Selamın aleyküm iyi geceler şuan bir sistem alacağım fakat işlemcide takıldım biraz aklımda 5600x vardı fakat amd den eski sistemden dolayı korkuyorum :) ama 5600x ile kafa kafaya intel işlemci ne var ne almamı önerirsiniz 12400f nasıl sizce nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  10. S

Öneri Ryzen 5 5600x anakart önerisi

Selamın aleyküm sevgili arkadaşlar bir sistem toplayacağım ve 5600x işlemcisini tercih ettim fakat anakart konusunda takıldım biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi geceler dilerim sizlere .
  11. S

İphone 13 pro kaç W ile şarj edilir

Selamın aleyküm öncelikle herkese iyi geceler iphone 13 pro telefonu nasıl şarj edilmeli kaç W adaptör lazım ve kablo farkı varmı elimde orjinal 11 kablosu var fakat sıkıntı olurmu şarj etsem bi fikir verirseniz mutlu olurum iyi geceler
  12. S

Bilgisayarımı sattım fiyatı nasıl ?

Arkadaşlar selam günaydın herkese dün bilgisayarımı sattım ve fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum ama sizde bi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler Özellikler: Ryzen 5 3600 Asus tuf b450m plus ıı Corsaır spec delta cv650 Corsaır vengeance lpx 2x8 16gb Ssd:samsung 970 evo plus...
  13. S

iphone 13 pro pasaport kaydı ?

arkadaşlar selamın aleyküm herkese hayırlı akşamlar dilerim şuanda elimde 13 pro var fakat bunu pasaporta işleteceğim ama amcmın pasaportuna sorum şu ki e devleti amcanım e devleti mi olmalı benim kendi e devletimde yapsanmda sıkıntı çıkarmı yardım olursanız sevinirm teşekkürler iyi akşamlar...
  14. S

ABD 13 pro alınır mı ?

Arkadaşlar selamın aleyküm yurt dışı bir tane iphone 13 pro buldum ve almayı düşünüyorum anlaştım kendisi ile telefon abd telefonu kutu şarj aleti her şey var bu telefonu alsam kapanma vs gibi bir durumu varmı alsam sıkıntı yaparmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  15. S

Yardım yurt dışı corsaır sayfasından alışveriş yapılır mı ?

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Accessories-%7C-Parts/PC-Components/Cases/Carbide-SPEC-DELTA-RGB-%2B12V-RGB-Fan%2C-120mm%2C-1300-RPM/p/CC-8900322 selamın aleyküm öncelikle dostlar corsaırın bu sitesinden alışveriş yapsam gelirmi yada tr sitesi varmı bi yardımcı olursanız...
  16. S

Yardım sorunsuz çalışan spec delta en alttaki fan dönmüyor ?

selamın aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar sorunsuz sıkıntısız kullandığım spec delta kasam son kapattığımda sorunsuzdu 5-6 günü geçkindir açmıyordum pc yi şuan açtım ve en alttaki fan dönmüyor fakat ışığı yanıyor diğer 2 si sorunsuz sebebi nedir ve ayriyetten kasanın tuşuna bastığım zaman fan...
  17. S

Barış reustan telefon alınır mı ?

Arkadaşlar sosyal medyada barış reus diye biri var belki duymuşsunuzdur daha önce bu şahıstan herhangi bişey alan varmı aranızda söylemesine göre orjinal iphone telefonlar 100 tl 200 tl ye satıyor 13 pro 400 tl yani kutulu ve yurt içi diyo sizce denenir mi bi fikirlerinizi alabilirmiyim teşekkürler.
  18. S

İphone 11 ios 16 dan sonra sürekli takılma yapıyor?

Öncelikle herkese günaydın hayırlı cumalar dilerim bir kaç gün öncesinde telefonuma ios 16 indirdim ve ardından kullanmaya başladım lakin telefonumda sürekli takılmalar ve hızlı yazı yazarken donmalar meydana geliyor veya birisi aradığında sağa kaydırıp açtığımda yine o sırada takılma yapıyor...
  19. S

Yardım Csgo ve forza 4 de takılma sorunu lütfen okuyun açıklamayı ?

Selamın aleyküm öncelikle iyi akşamlar dilerim sizlere arkadaşlar sistemimde hiçbir aorun yoktu taki 2-3 öncesine kadar sistemimde ryzen 5 3600 ve gtx 1060 parçaları bulunmakta şikayetim ise bugün ve dün oyuna girdim csgoda sürekli ama sürekli takılmalar meydana gelmekte hatta yer yer 1...
  20. S

Yardım csgo sürekli donarcasına takılıyor lütfen yardım edin ?

arkadaşlar merhaba öncelikle normalde oyunlarımda donma vs şeyler olmuyordu ama 2-3 gündür aşırı fazla takılma oluyor hani 1 saniyelik donarcasına takılıyor resmen ve düzeliyor ardından bi yerden açık bir alana çıkarken mesela top midden mide tam çıkarken ufak takılıyor ve forzadada ufak...
Geri