Arama sonuçları: *

• Users: pockleoman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

arkadaşlar sizce hangi renk iphone 11 almalıyım?

arkadaşlar çok kararsızım siyah ya da beyaz alıcam
  2. P

DA 3 işlemci sıcaklık değerleri sorunu

Arkadaşlar Amd Ryzen 5 3600 var 70derecede calışıyor 4100mhz 40 50 w arası çalışıyor normal mi pek anlamıyorum ama
  3. P

500-600 TL'ye kadar ömürlük klavye önerisi

9 10 Ay Önce Gamepowerın bi klavyesini almıştım bozuldu ömürlük güzel bir klavye almak istiyorum
  4. P

Arkadaşlar iphone 11 için 64 gb yeter mi?

Arkadaşlar iphone 11 alacağım 64 gb yeter mi şuan kullandığım telefon 16 gb
  5. P

5000tl bütçe ile hangi iphone'u almalıyım?

Arkadaşlar 5000tl bütçem var kapalı kutu falan xr bulabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  6. P

İnstagram hesabım çalındı

#1 Hem telefonuma hem de e-postama bağlı intagram hesabım çalındı ne bana mesaj ne de e-posta geldi facebook ile de bağlantısı kesilmiş
  7. P

Arkadaşlar instagram hesabım çalındı

Hem telefonuma hem de e-posta ma bağlı intagram hesabım çalındı ne bana mesaj ne de e-posta geldi facebook ile de bağlantısı kesilmiş yardım edin lütfen
  8. P

da3 sistem ile valorantta fps drop yiyorum

arkadaşlar fpsim 200lerden 90lara düşüyor
  9. P

MSİ G241 ekranda yazı sorunu

Arkadaşlar yenilenme hızını açınca ekranımın sol tarafına 144 yazısı sabitleniyor nasıl kaldıracağım?
  10. P

Ekran kartımın fanları dönmüyor

Arkadaşlar kasam da3 sistem ekran kartım gtx 1660s oyunlarda fps drop falanda yaşamıyorum sıcaklık değerlerimde normal sizce neyden olabilir?
  11. P

Arkadaşlar vücut geliştirme çalışırken nasıl beslenilmeli?

Arkadaşlar bugün 2.günüm bitti nasıl besleneceğime karar veremiyorum program yapmak istiyorum
  12. P

Da3 sistem görüntü vermiyor

Arkadaşlar monitörüme görüntü gelmiyor kabloda ve monitörümde sıkıntı yok ama kasada bir sıkıntı var ancak bilmiyorum ne sıkıntısı olduğunu ekran kartını nasıl sökeceğim?
  13. P

Kasam çalışıyor ama monitörüme görüntü gelmiyor

Arkadaşlar kasam çalışıyor ama monitörüme görüntü gidip geliyor klavye mouse ışıkları yanmıyor
  14. P

Kasa çalışıyor monitör sinyal yok hatası!

Arkadaşlar kasam çalışıyor ama monitörüme görüntü gidip geliyor klavye mouse ışıkları yanmıyor
  15. P

DA-3 SİSTEM İLE VALORANTTA FPS DROP

ARKADAŞLAR SON GÜNLERDE VALORANTTA FPS İM Ç.OK DÜŞÜYOR VE FPS DROP YİYORUM NORMALDE 200-300 ARASI FPS ALIRKEN ŞİMDİ 100-200 ALIYORUM
  16. P

Arkadaşlar Dün akşam üstü Steamden almış olduğum oyunlar hala gelmedi

Dün 17.30 gibi VisaBoaCompra ile satın aldığım oyunlar hala gelmedi
  17. P

Logo Tasarımında Başarılı olanlar bi bakabilirmi?

Merhabalar. Photoshop bilen, logo yapabilen birileri varsa ondan logo rica edeceğim. Nickim pockleoman. Bu nicke uygun logolar yapabilir misiniz? Her logoya açığım.
  18. P

Twitch Kanalım için logo tasarımı yapmak istiyorum

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  19. P

Arkadaşlar yayın için önerebileceğiniz webcam varmı?

Arkadaşlar 200 300 tl bandında yayın için webcam arıyorum bilgisi olan yardımıcı olabilir mi? teşekkürler
  20. P

Kendime logo yapmak istiyorum

Arkadaşlar twitch için kendime logo yapmak istiyorum nerden yapabilirim?
Geri