Arama sonuçları: *

• Users: Vinbom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

R5 3600 ve RX 5700XT sistem performansı

Arkadaşlar, sistemi topladığımdan beri bazı oyunlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Örnek olarak: PUBG, Far Cry 4, Far Cry 5 gibi oyunlarda sistem kendini zorlamıyor, bundan dolayı da bazı yerlerde FPS 60'ın altına düşüyor. Oyunlarda kasma hissine neden oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır? V-Sync...
  2. V

Ryzen 5 3600 5700XT sistem oyunda menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapanıyor.

Bugün Shadow of the Tomb Raider'a girince menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapandı. Oyunun grafik ayarlarını highestdan High'a aldım tekrar kapandı. Lowest aldım bir daha denedim gene kapandı. BIOS , Chipset güncel. Ekran kartı 20.11.2 sürümünde. Bu sorunla karşılaşan ya da bir bilgisi...
  3. V

1050 Tİ Driver Problemleri

Dün Valorant oynarken ekran birden dondu alt tab attıktan sonra ekran kartı sürücüsü çöktü hatası verdi. Driverları sildim tekrar yükledim Valorant'a girmeyi denedim DirectX11 motoru ile çalışır tarzı bir hata verdi. Ardından PUBG'yi denedim direkt oyundan attı. Youtube da video izlemeyi...
  4. V

RAM yükseltme hakkında bilgi

Arkadaşlar bundan 6 ay önce bir sistem topladım. Topladığım sistemden 2 ramden bir tanesi arızalı çıktı. Aynı ramin 8 GB olanını alsam sıkıntı olmaz değil mi ? Corsair Vengeance RGB PRO 8GB 3200Mhz DDR4 CL16 Siyah RGB Ram (qp.com.tr) Bu ramin beyazı var elimde.
  5. V

Youtube ayarları sıfırlanıyor

Konuyu doğru başlığa mı açtım emin değilim fakat problemim şu bilgisayarı kapatıp açtığımda youtube ayarlarım sıfırlanıyor. Koyu tema açık temaya dönüyor ve otomatik oynatma aktif oluyor. Tekrar ayarlayıp sayfayı yenilediğimde tekrardan sıfırlanıyor. Dün de aynı şeyi yaşadım chromu silip tekrar...
  6. V

Ekran kartı tam performans alma

Arkadaşlar sistem: İşlemci: Ryzen 5 3600x Ekran Kartı: MSI RX 5700 XT Gaming X Ram:Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz Anakart:GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz SSD: XPG 512GB Ekran kartım PUBG de genel de düşük ayarlarda 100-140 FPS arası alıyorum. Ekran kartı kullanımı %60-75...
  7. V

Bilgisayar artık açılmıyor

Arkadaşlar yeni topladığım sistem ile dün sorunsuz bir şekilde 9-10 saat oyun oynadım. Gecede normal bir şekilde kapattım. Sabah uyandım bilgisayarın güç tuşuna basıyorum çalışmıyor. Sorun ne olabilir. Mavi ekran hatası veriyordu önceden onu çözdüm. Ramden kaynaklıydı tek rami çıkardım sorun...
  8. V

Yeni sistemde mavi ekran

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımı yeni topladım. Windows 10 u kurdum. Amd radeon adrenalin edition’ı bilgisayara kurdum sürücüleri yüklettim. Logitech gaming software kurdum . 1 oyun cs go oynadım . Oyun bittikten sonra chromu açtım bir sayfa açıktı birden sayfaya...
  9. V

Bunlardan Hangi PSU yu önerirsiniz ?

Sistemim Anakart:Gigabyte B450M S2H İşlemci:Ryzen 5 3600x Ekran Kartı: MSİ RX 5700 XT Gaming X Kasa:Aerocool Aero One Frost Ram:Corsair Vengeance RGB 3200 MHz 2x8 Sizce Hangi PSU yu almalıyım ? Arasında kesin alma dediğiniz varsa onu da belirtirseniz sevinirim. :)...
  10. V

AM4 Soket Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar 700 TLyi geçmeyecek şekilde 3600x için anakart tavsiye eder misiniz ?
  11. V

Kasa ve Güç Kaynağı tavsiyesi

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum ancak kasa ve güç kaynağı konusunda emin olamadım. Sizce bu sisteme kaç W'lık güç kaynağı yeterlidir.550W 80Plus veya 600W 80 Plus yeterli olur mu ya da 650W almak daha mı mantıklı ? İşlemci: Ryzen 5 3600x Ekran Kartı: MSI RX 5700 XT Gaming X Ram:Corsair...
  12. V

Sistem uyumlu mu ?

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. Parçalar birbirine uyumlu mu bilen arkadaşlar yazabilir mi ? İşlemci: Ryzen 5 3600x Ekran Kartı: Gigabyte 5700xt OC 8 GB Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 4133MHZ Ram: Corsair 3200HZ RGB 16 GB SSD: XPG 512GB Kasa: CoolerMaster 650W 80plus Linklerini...
Geri