Arama sonuçları: *

• Users: themau
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. themau

RX570 için işlemci önerisi

RX570 4Gb ekran kartım var, 6/12 bir işlemci almak istiyorum. İntel alırsam z490 alamam. genellikle cs go oynuyorum ve fps 200-250 civarında kalsa yeterli. bütçem 1300-1400 TL önerileriniz nedir ?
  2. themau

3700 Tl bütçeli kasa

Beyler 3700tl civari bütçem var oyun icin intel i5 9400f li sistem toplamayı düşünüyorum(ryzen3100 ayni performansi verir mi bilmiyorum). Depolamadan ve kasadan biraz da ekran kartından kisabilirim oynadigim oyun 1-2 tane zaten(cs ve fm) önerilerinizi bekliyorum.
  3. themau

İntel işlemcilerin anakartlari 2666 mhz

İntelle uyumlu anakartlara amd gibi 3000 mhz ve üstü ram takamiyor muyuz ?
  4. themau

Bu fiyata deger mi ?

Beyler 5500 Tl ye bu sistem deger mi ? beni bi kac idare ederse curuk parcalar(varsa) degistirebilirim
  5. themau

Sistem hakkinda yorumlariniz ?

Bu sistemi almayi dusunuyorum onerileriniz veya elestirileriniz ?
  6. themau

Degisim onerilerinizi bekliyorum.

Beyler Ddr4'e gececegim ve performans olarakta suanki sahip oldugumun ustunde bir sistem istiyorum. Degisecegim parcalar : Anakart, Ram , Islemci. Bende olanlar : Asus m5 a99fx pro r2.0 anakart Amd Fx 8320 islemci Kingston 8 gb 1333 mhz 4x2 ram Bunlari degistirecegim cok yukarilarda gozum yok...
  7. themau

Sistem degistirecegim icin iki soru

Beyler bundan 6-7 yıl önce topladığım sistemimi(anakart, işlemci ve ram) yenileyecegim. Cooler Master full Tower bir kasam var ve 750w cooler master psu var. 750w fazla olursa sıkıntı yapar mı? Atx anakart kullanıyorum yeni sistemimde matx kullanmayı düşünüyorum sorun olur mu ?
  8. themau

Eski sistemimi satıp, Ddr4'e geçiş yapmak istiyorum

Mevcut sistemim : Asus Amd Rx 570 4gb ekran kartı (değişmezse de olur) Asus M5 A99FX Pro r2.0 anakart Amd FX 8320 işlemci Kingston ddr3 1333 mhz 8gb 4x2 ram Bunları satıp, ddr4 ve Ryzen teknolojisine geçiş yapmak istiyorum. (Kasa, psu, hdd ve ssd kalacak) belirttiğim parçaları tahminen ne...
Geri