Arama sonuçları: *

• Users: cloaker
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Ekran kartı yanlış takıldığında ne gibi bir sorun olur?

Arkadaşlar merhaba, ben Asus Dual Evo RTX 2060 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartını takarken tam oturmadı gibi geldi, yani tık sesi değil de hafif çıtırtı gibi bir ses duydum. Sistemi bu şekilde birkaç haftadır kullanıyorum ve görüntü de geliyor. Fakat sık olmayan aralıklarla, masaüstünde ya...
  2. C

Yardım PayDay2 kapanma sorunu

Arkadaşlar ben oyunu oynarken lobiye bir adam geldi, adamın üstünde CHEATER yazmıyordu fakat hileymiş. O an arabaya yüklediğim çantaların etrafına bir sürü çanta fırlattı ve o çantalardan birini alınca oyunum dondu, birkaç saniye sonra da kapandı. Bu sürekli tekrar edip duruyor, oyun...
  3. C

GTA V GPU az kullanma sorunu

Arkadaşlar merhaba, kullandığım sistemde Ryzen 5 3500 ve Asus Dual Evo RTX 2060 bulunmakta ve GTA V oynarken GPU kullanımı şehir içinde 40-60 arası oluyor ve anlamsızca düşük FPS ile oynuyorum. Tüm ayarları fulledim, GPU kullanımında artış olmadı. Sadece 8x MSAA ile oynadığımda kullanım...
  4. C

Yardım Payday 2 zorluk seçememe sorunu

Arkadaşlar merhaba, Payday 2 oynarken kurabildiğim en yüksek zorluk Mayhem, mesela ben Death Sentence oynamak istiyorum ama Mayhem'den üstüne izin vermiyor. Bu bir bug mu yoksa belli bir süreden sonra mı açılıyor bu özellik? Oyunu yakın zamanda satın aldım ve 70 levelim, Death Sentence açabilmek...
  5. C

Kasadan gelen garip uğultu

Arkadaşlar öncelikle merhaba, kasadan sürekli olarak gelen garip bir uğultu var. Ama tiz bir ses olmadığı için coil whine olduğunu pek sanmıyorum. Bu uğultuyu tarif edecek olursam boğuk ve kalın bir siren sesi gibi, genelde bir müzik ya da video açınca duyulmuyor bile ve ben bu sesi telefonla...
  6. C

Yardım CS:GO takılma sorunu

Arkadaşlar Ryzen 5 3500 işlemci ve RTX 2060 ekran kartı kullanıyorum. CS:GO oynarken şu videodaki gibi takılıyor. Bu internetten kaynaklı bir şey mi yoksa işlemcimin CPB ayarı kapalı olduğu için üstüne binen yükü karşılayamamasından mı oluyor?
  7. C

Yardım Ekran kartı fanlarından gelen uğultu

Arkadaşlar merhaba, ASUS Dual Evo RTX 2060 ekran kartı kullanıyorum. Kart The Forest oynarken 75-76 derece arasında seyrediyor ve fanları yüzde 59-65 arası dönmeye başlıyor. Sorun da tam olarak burada başlıyor, fanların hızı yüzde 59'u bulduğunda garip bir uğultu geliyor. Yani sanki fan bir...
  8. C

Yardım RTX 2060 boşta 50 derecede çalışıyor

Arkadaşlar merhaba, kullandığım ekran kartı Asus Dual Evo RTX 2060 ekran kartı. Kart yükte 75-76 derece geziniyor yani normal fakat boşta 50-55 derece aralığında seyrediyor.(Genel olarak 52'yi geçmiyor, çok nadir ve kısa süreliğine geçtiği oldu.) Bu kartın fanları bildiğiniz gibi 55 dereceye...
  9. C

Çözüldü✓ Ryzen 5 3500 Isınma sorunu

Arkadaşlar "Core Temp" programını kullanarak işlemci sıcaklığını ölçüyorum, sıcaklık boşta 50-70 arası seyrediyor. Şimdi burada ilk akla gelen termal macun ya da fandan dolayı olduğu fakat "Forest" oynamaya başladığımda da sıcaklık ortalama 65 oluyor, yani bu sürekli böyle ve sanki sistem belli...
  10. C

Yardım Basit oyunlar ve günlük kullanım için notebook.

Notebook Öncelikle herkese merhaba, arkadaşım bu bilgisayarı kardeşine almak istiyor. Genel olarak amaç canlı derslere girmek ve CS:GO, LoL, GTA: San Andreas gibi oyunları oynamak. Bu notebook bu oyunlardan hangilerini açar ve ortalama kaç fpsle oynatır bir fikriniz var mı? İnternette...
  11. C

İncehesap hazır sistem

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, ben incehesap.com'dan 2 eylül tarihinde bir hazır sistem siparişi verdim. Fakat bu hazır sistemin işlemcisi ve anakartı şu an tek olarak almak isterseniz stokta yok gözüküyor. Bu parçalar hazır sistemler için olası bir sipariş durumuna karşın ayrılıyor mu...
Geri