Arama sonuçları: *

1. Ahmet Koçaş

Öneri HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ?

Sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum fiyatına göre hangi ekran kartı şuan daha mantıklı https://www.epey.com/ekran-karti/karsilastir/842871-997551/asus-tuf-gaming-radeon-rx-7900-xtx-oc-edition-24gb-gddr6_palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro/
  2. Ahmet Koçaş

TPLİNK MARKALI MODEMİMİ KABLOSUZ ŞEKİLDE ROUTER YAPMAK İSTİYORUM

Fiber internete geçtiğimiz için mevcut kullandığım Tplink archer vr600 markalı modemimi router yapmak istiyorum ama kablo bağlama imkanım yok modemim (router yapılacak olan) iyi olduğunu düşündüğüm için bağlantı ile ilgili sorun yaşamayacağımı düşünüyorum bu modemi mümkünse nasıl kablosuz...
  3. Ahmet Koçaş

YENİ MONİTÖR VİDEOSU HAKKINDA

Abi ne zamandır monitörümü değiştirmek istiyorum, sağolsun Abdullah abi yeni videosunda harika bir fiyat performans monitör incelemiş videoda fiyatı 3.200 tl linke bi tıkladım 3900 tl yapmışlar video paylaşılalı daha 2 saat oldu bu ne kadar sinir bozucu bir durum ya Abdullah abiye de burdan...
  4. Ahmet Koçaş

WİNDOWS 11 VERİMLİLİK MODU KAPATMA

Merhaba windows 11 de opera gx kullanıyorum ve görev yöneticisinde verimlilik modunun açık olduğunu görüyorum bu benim için sorun oluyor çünkü videolarda vs donma kasma ve kayma oluyor bunu kapattığımda tekrar açılıyor bu konuda ne yapabilirim ? lütfen yardım edin 1715371739 yok mu ya fikrii...
  5. Ahmet Koçaş

General Mobile G4 telefonun şifresini kırma

bu eski telefonun şifresini unuttuğum için açamıyorum içinde geçen yıldan kalan önemli resimlerim var reset atmadan nasıl şifresini açabilirim?
  6. Ahmet Koçaş

144hz 27 inç monitör öneri

144hz 27 inç monitör öneri verebilecek var mı full HD ips veya va olabilir Bütcem 3000 civarı
  7. Ahmet Koçaş

Yardım Bu kasaya bu soğutucu olur mu?

https://pckolik.com/urun/hero-pchocasi-amd-rx-6700-oyun-bilgisayari/ noctua nh-d15, premium işlemci soğutucusu Olur mu kasaya uyar mu nasıl anlarım bilen var mı?
  8. Ahmet Koçaş

Çözüldü✓ Bu kasa aldım sizce nasıl

https://pckolik.com/urun/hero-pchocasi-amd-rx-6700-oyun-bilgisayari/ Bu kasayı aldım ama işlemci ve ekran kartı amd diye çevremdekiler önermedi ve aldığıma pişman olacağımı söylediler sizce almakla hata mı yaptım Valorant tarzı fps oyunları oynuyorum 144hz monitör kullanıcam bir sıkıntı olurmu...
  9. Ahmet Koçaş

Red switch mekanik klavye

Red switch mekanik klavye önerileri bilek destekli olursa iyi olur 1000 tl altı
  10. Ahmet Koçaş

Yardım Bu wifi adaptörünü alamam doğru mu

Yazılımıyla beraber indirdiğim wifi adaptörü kullanıyorum TP-Link Archer T3U Plus, AC1300 Mbps Kablosuz Dual-Band USB Adaptör, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0859M539M/ref=cm_sw_r_apan_i_N9W8DRN1XHV0CFSEVXH1 Ana kartım msıa520 40 civarı indirme 7 civarı yükleme hızına sahibim Ama valorant...
  11. Ahmet Koçaş

Yardım Bu monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/aoc-238-24g2zu-240hz-05ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-monitor_u10688 Bu münitör alınır mı? Amd ekran kartı kullanıyorum oyunlarda 240hz ve ekran renklerini güzel görmek istiyorum bu monitörü önerir misiniz önermesseniz başka atar mısınız?
  12. Ahmet Koçaş

Yardım 240hz ıps veya va monitör

1920x1080 240hz ıps veya va 3000 konstat Doygunluğu yüksek monitör arıyorum FreeSync
  13. Ahmet Koçaş

Yardım Şu monitörü önerir misiniz?

Rx6700 ekran kartına sahibim FreeSync monitöre ihtiyacım var 2k hdr 240hz Samsung odyssey g7 32inç monitör Önerir misiniz? Yada başka bir şey
  14. Ahmet Koçaş

Yardım 2k 240hz monitör önerisi

2k 240 hz monitör önerisi istiyorum yalnız monitörün performansını maximum alabilmem için hdmı veya dp kablonun iyi olması gerekiyor yanında yolladıkları kablolar tavsiye eder misiniz teşekkür ederim
  15. Ahmet Koçaş

Yardım Yüksek çözünürlüklü oyuncu monitör önerisi

oyuncu monitör önerisi FreeSync Hem fps oyunlarında hemde Hikayeli oyunlarda kullanıcam 240hz olursa iyi olur Fps önem veriyorum çözünürlük 2. Planda Ekran kartım:rx 6700 sadece bir modeli yok
  16. Ahmet Koçaş

Öneri Yüksek çözünürlüklü oyuncu monitörü öneri

4k veya 2k çözürlüklü gerek hikayeli oyunlarda gerekse valorant gibi fps (165 veya 240 hz) tarzı oyunlarda kullanmak için en fazla 1ms monitör önerisi rica edicem çok sağolun Bütçe:6000-7000 civarı olabilir direkt 10.000 altı ne varsa iyi olan atabilirsiniz
  17. Ahmet Koçaş

Öneri 4k ya Monitör öneri oyun için

Valo oynuyorum yüksek fps veren bir ekran kartına sahibim monitör önerebilecek var mı?
  18. Ahmet Koçaş

Öneri Monitörlerdeki ms olayı nasıl oluyor

Ben valorant oynuyorum ve monitör alcam bu monitörlerin 0.5 ms olunca hz 2ye mi katlanıyor yada 2ms olunca yarıya mı düşüyor hz hangi monitör önerirsiniz bütcem 4000 ekran kartım sayesinde 500 civarı fps gönderiyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
  19. Ahmet Koçaş

Kasayı aldık geriye monitör kaldı :)

rx6700 msı a520 16gbram 480gb ss Sistemi bu şekilde topladım ama elimdeki monitör 60hz olduğu için 500 600 fps almam gereken oyunda mecburen 60 fps alıyorum yeni monitörlerde 240hzler 6k dan başlıyor o yüzden sahibinden de 3k dan başlayan 240hz ler buldum sizce güvenilir mi alınır mı alınmassa...
  20. Ahmet Koçaş

Monitör konusunda ne yapmalıyım

Elimdeki monitör 50 hz yeni monitör almama daha var ama kasam güzel şimdilik monitörü mü kullanmalıyım tv mi bağlamalıyım yoksa dizüstü bilgisayarın monitörüne bağlanır mı? Birde kasam rx6700 var yeni monitör nasıl olmalı?
Geri