Arama sonuçları: *

• Users: xoycg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xoycg

Türk Telekom Bağlantı Değerleri Hata sayısı

Yaklaşık 2-3 aydır bağlantı değerleri bu şekilde ve aşırı yavaş çalışıyor internet. Tek çare modemi açıp kapatmak fakat 5 dk sonra tekrardan 1mbps altına düşüyor hız. Türk telekoma şikayet kaydı açıyorum ama bir sorun göremiyorlar ne hikmetse. 1.30 saat açık modemde 1 milyondan fazla hata...
  2. xoycg

RX580 Coil Whine Sorunu

Bugün oyun oynarken ekran kartından cızırtı sesleri gelmeye başladı ilk önce fanlardan dolayıdır diyerek sistemdeki çoğu fanı kapattım fakat cızırtı hala gelmeye devam ediyordu sonradan Coil Whine sorunu olduğunu anladım. Öncelikle yeni Psu değiştirdim bu sebepten dolayı olabilir mi? Çünkü eski...
  3. xoycg

Öneri 27” Monitör Önerisi

1000₺ bütçem var. En az 27” 75hz bir monitör arıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. xoycg

Öneri RX580'li Sisteme PSU Önerisi

300₺ bütçem var elimdeki Frisby Psuyu sattım yerine 500w bir psu almayı düşünüyorum. Aklımda AeroCool var psuları nasıldır bir bilginiz var mı? Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci Ryzen 2600 bu arada...
  5. xoycg

200₺ İşlemci Soğutucu

200₺ bütçe ile hangi soğutucular alınabilir. Aklımda Wraith Prism var Aliexpresste 200₺ Ryzen 2600 kullanıyorum stok soğutucu biraz gürültülü çalışıyor.
  6. xoycg

2x8 GB RGB RAM 500₺

Aliexpresste denk geldim fiyatı gayet iyi değerlendirmek isteyen bakabilir. 3000mhz ve 3200 mhz seçenekleri var. CL16 https://s.click.aliexpress.com/e/_d6bS2Dl
  7. xoycg

Öneri Termal Macun Önerisi

40₺ bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi macun hangisidir? Aklımda Artic mx4 var 4gr 45tl https://www.trendyol.com/arctic/mx-4-2019-edition-4g-termal-macun-p-34591327 Önerilerinizi bekliyorum.
  8. xoycg

Öneri Sessiz çalışan HDD öneri

Şuanda Seagate Barracuda 3.5 hdd kullanıyorum fakat bana fazla sesli geliyor bu yüzden değiştirmeye karar verdim. 2.5 hdd alsam ses yapar mı? Önerilerinizi bekliyorum.
  9. xoycg

Öneri 150₺ Mouse Önerisi

150₺ bütçem var en fazla 20-30₺ üstüne çıkabilirim bu fiyat bandında güzel bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. xoycg

RGB Fusion uygulamasını açtığımda HDD çalışmayı durduruyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi sadece RGB Fusion uygulamasını açtığımda harddisk kendini uyku moduna alıyor. İleride bir sorun yaratır mı?
  11. xoycg

Yardım Am4 Cpu Fan Montajı

Am4 uyumlu bir tane fan aldım fakat fotoğraflarda belirttiğim gibi bir kısmı tırnaklara denk gelmiyor bunu nasıl düzeltebilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. xoycg

Öneri PSU için sessiz fan 120mm

Kullandığım psu fanı bir hayli ses yapıyor bunun için fanını değiştirmeyi düşünüyorum. 120MM boyutunda sessiz çalışan fan önerilerinizi bekliyorum.
  13. xoycg

Yalama olmuş anakart vidası nasıl çıkar?

Kasamı değiştirmek için anakartı sökerken bir vidanın yalama olduğunu fark ettim bu nasıl çıkarırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. xoycg

Öneri GameBooster GB-L06B VS DarkFlash Pollux Kasa Öneri

Bütçem kısıtlı olduğu için bu modeller arasında kaldım. İkisininde ön tarafının mesh olmasından dolayı hava akışı güzel olur diye tercih ettim. Yaklaşık 300₺ bandında (Max 350₺) başka kasa önerileriniz var mı ? Ya da bu modeller iyi midir...
  15. xoycg

Windows 7 Format Klavye Mouse Sorunu

Elimde bir tane fazladan harddisk var eski bilgisayara takmak için içine windows 7 yüklemek istiyorum fakat yükleme ekranına gelince klavye ve mouse çalışmıyor mouse ve klavyenin ışıkları sönüyor haliyle mouse ve klavye olmadan da yükleme yapamıyorum bir çözümü var mıdır? Tapatalk kullanarak...
  16. xoycg

Öneri GameBooster RGB Mesh Kasa

Öncelikle bütçemin kısıtlı olması ve kasanın önünün mesh olması sebebiyle bu kasayı aldım. Sizce nasıldır? Aranızda kullanan var mı? 300₺ fiyat bandında daha iyi bir kasa var mı? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  17. xoycg

Öneri iPhone X-XR-XS?

Şuan da iPhone 8 Plus kullanmaktayım gerek ekran gövde oranının düşük olması gerek de telefonun ekranının bozulması nedeni ile yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda 3 model var X-XR-XS bu 3 modelden sadece XS biraz bütçemi zorluyor. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Cevaplarınız için...
  18. xoycg

Netsiparis.com güvenilir mi?

Kasa siparişi vereceğim ileride n11,hepsiburada gibi sitelere göre 40-50₺ daha ucuz. Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu ? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
  19. xoycg

Öneri RX 580'li Sisteme Psu Önerisi

Herkese iyi forumlar öncelikle forumda Frisby,Rampage,Gamepower gibi psu markalarından uzak durun gibi yorumlar okudum. Şuan bende kasa ile birlikte gelen 80+ Standart sertifikalı 650w Frisby Psu mevcut bu Psu ilerde sorun çıkarır mı ? ya da başka bir psu almam daha iyi mi olur? Cevaplarınız...
  20. xoycg

B450 Anakart RBG Fan Kontrolü

Geçen hafta RGB Cpu Fan sipariş ettim anakartım Gigabyte B450M-S2H RGB Fusion özelliği var fakat RGB için 1 tane giriş bulunuyor Cpu fanı bu girişe taksam çalışır mı? veya Cpu fan girişine taksam program fanı görür mü? Şimdiden teşekkürler.
Geri