Arama sonuçları: *

• Users: Scrnew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scrnew

windows hesabına bağlı olan hiçbir şeye girememe

ilk önce bi bildirim geldi "bu cihaz ile diğer cihazlarınız arasındaki uygulamaları kullanmaya devam etmek için iş veya okul hesabınızda oturum açmak için burayı seçin" diye. basıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. sonra ayarlara girmek istedim. açılmadı. microsoft store keza öyle. spotify, oyunlar...
  2. Scrnew

s20 fe (sd) vs a73 ?

özellik, görünüş bakımından vs. hangisini almak daha mantıklı?
  3. Scrnew

Video izlerken takılma sorunu

Oyun oynarken yaşamadım ancak film ve video izkerken saniyelik belki de saliselik takılma oluyor görüntüde. Çözüm bulamadım maalesef. Yardımcı olabilir misiniz Rtx 2060 i5 10400f 16 gb ram 500gb ssd monitör: Asus VG24VQ
  4. Scrnew

rampage comfort mikrofon sorunu

kulaklık marka modeli rampage comfort. daha dün pc, kulaklık mikrofonunu tanırken bugün tanımamaya, çalışmamaya başladı. mikrofonu kullanamıyorum. usb çıkışı var kulaklıkta. çözümü nedir?
  5. Scrnew

Tarayıcıda aratıldığı zaman dükkanın başta çıkması

Arkadaşlar ekte de gördüğünüz gibi istanbul marketler yazdığım zaman o sonuçlar çıkıyor. Bir dükkamızın bilgilerinin bu şekilde (en üstte veya altlarda fark etmez) çıkması için ne yapmak gerekmekte? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  6. Scrnew

Başıma gelen ilginç durumlar

Herkese iyi forumlar. Bilmiyorum belki bazılarınız da bu durumu yaşıyordur, birtakım olaylardan bahsetmek istiyorum. Olaylar şöyle; (kendi yaşadıklarımdan örnek vermeyeceğim) örn evde oturuyorum bilgisayar başında kulaklık takılı o an hiçbir yerden ne apartmandan ne dışarıdan ses alamıyorum ama...
  7. Scrnew

100-150 tl hediye önerisi

Yılbaşı hediyesi alacağım max 150 tl nba ve ufc seven bir arkadaşım kendisi. Önerilerinizi bekliyorum
  8. Scrnew

Büyü ve sihir gerçek olabilir mi?

Merakım üzerine çok derine inmeden biraz araştırma yaptım. İslamda da büyünün gerçek olduğunu ama kesinlikle yasaklandığını biliyorum. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce gerçekten büyücülük veya cadılık diye bir şey var mı?
  9. Scrnew

2500 tl telefon önerisi gerekli

Soru başlıkta. Max 2700 civarı. Bu segmentte mi note 8, A73 gibi cihazlar var galiba. Ne önerebilirsiniz?
  10. Scrnew

SAT ve IELTS sınavları hakkında

arkadaşlar aranızda başlıktaki sınavlara girenler var mı? varsa birkaç tüyo veya bilgilendirme yapabilir mi?
  11. Scrnew

Huawei p40 lite vs mi note 10s?

Soru başlıkta. Hangisi daha iyi sizce. Pil ve kamera önemli
  12. Scrnew

Max 3500 tl telefon önerisi

Kameraya müthiş önem veriyorum. Pili de güçlü olan öneri telefona ihtiyacım var
  13. Scrnew

250-300 tl bluetooth kulaklık önerisi

soru başlıkta. mikrofonu ve ses kalitesi olabileceği en iyi şekilde olursa sevinirim. teşekkürler
  14. Scrnew

Sayısaldan tyt ayt girip ardından dil sınavına girebilir miyim

Sayısal öğrencisiyim tyt aytden sonra yds ye girebiliyor muyum?
  15. Scrnew

Forza Horizon'da mikrofon ayarları?

Çevrimiçi oynarken sesimiz gidiyor mu? Mikrofon ayarı nasıl olmalı bilen bi arkadaş varsa yazabilir mi?
  16. Scrnew

Telefonumda google açılmıyor+uygulama yüklenemiyor

Googleda arama yaptığım anda ana ekrana atıyor ve play storedan uygulama yüklerken bitime çok az kala donup kalıyor ve yüklenmiyor. Var mı biliğiniz çözüm?
  17. Scrnew

bellek kullanımım fazla mı?

merhabalar. bellek kullanımımın fazla olduğunu düşünüyorum eğer fazlaysa ne yapmalıyım?
  18. Scrnew

wallpaper engine almalı mıyım

öncelikle konu için kusura bakmayın nereye açsam diye düşündüm ama en mantıklısı "eğlence" geldi. sistem özelliklerim:2060 16gb ram
  19. Scrnew

250 tl kulaklık önerisi

Max 250 tl kulaklık lazım her türlü oyunu oynuyorum. Mikrofunu da kaliteli olan kulaklık önerir misiniz? Belki fiyattan 15 20 tl çıkabilirim.
  20. Scrnew

windows11e geçeyim şu an yoksa beklemeli miyim

soru başlıkta. kullananların bir sıkıntısı vs oldu mu? Geçmeli miyim?
Geri