Arama sonuçları: *

• Users: DejavuKing
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım Motosiklet trafik sigortası icin prime kodu?

Merhaba, arkadaşlar motosiklet trafik sigortası için Türk telekom prime üyelerine sigortam.nette geçerli indirim kodu paylaşıyor. Prime olup kullanmayacak olan varsa özelden paylaşabilir mi?
  2. D

🔥İndirim Papel mobil uygulamasından Referans kodu ile üye olanlara 50 TL hediye!

Papel mobil uygulamasından Referans kodu ile üye olanlara 50 TL veriyor. Ayrıca davet ettiğiniz her kişi için 50 TL olmak üzere toplam (5 davet ile sınırlı) 250 TL davet ödülü kazanabilirsiniz. Ödül için papele kayıt olduktan sonra onaylı hesaba geçmeniz gerekiyor. Doğrulama yaptıktan sonra 50...
  3. D

Parolapara'nın faaliyetleri durduruldu!!

Merhabalar, Parolapara'nın faaliyetleri durdurulmuş. Hesaba para yatırılmıyor. Hesaptaki paranın cekilebilecegi söyleniyor ama onu da yapamayan kullanıcılar mevcut. Geçmiş olsun.
  4. D

Öneri 22-24" dahili uydu alıcılı TV önerisi?

Selamlar, bir yakınıma mutfak için 22 yada 24" tv arıyorum. Bütçe 4000. Onerebileceginiz bir cihaz var mi?
  5. D

Usb ses kartı tavsiyesi?

Selamlar, 3.5mm kulaklık jack girişleri bozulan laptopum için usb ses kartı ihtiyacım var. Aşağıdaki ürünü buldum ama başka tavsiyeleriniz olur mu? https://app.hb.biz/qwWBITTaUT0M
  6. D

Razer BlackShark V2 X nasıl kulaklık?

Arkadaşlar, Aşağıdaki kulaklığı almayı düşünüyorum. İyzico %10 iade ve parolapara 400 tl iade ile 1400 tl ye geliyor. Bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978
  7. D

Kablolu kulaklık önerisi

Merhabalar, İyzico ve parolapara kampanyası ile alabileceğim usb kablolu f/p bir gaming kulaklık önerebilir misiniz? Bir de iyzico kampanyasının geçerli olduğu firmalar arasında itopya yok. İtopyada geçerli mi iyzico kampanyası?
  8. D

Intel Arc Kontrol Merkezi açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Intel Arc A750 kullanıyorum. Intel arc kontrol merkezi açılmıyor. Çift tıklıyorum tepki vermiyor. Güncel driver yüklü. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
  9. D

Kod yazmak için E-YOOSO A68 mi yoksa Z94 mü?

Merhaba arkadaşlar, Soru başlıkta. Kod yazmak için en rahat hangisi olur acaba?
  10. D

Keycapsler klavyeme uyumlu mudur?

Merhaba arkadaşlar, Elimde Philips SPK8614 klavve var. Aşağıdaki keycapsler bu klavye ile uyumlu mudur acaba? https://tr.aliexpress.com/item/1005007029780301.html
  11. D

Tıraş makinesi önerisi?

Merhaba arkadaşlar saç sakal vücut tıraş makinesi arıyorum. Kademe başlıklı olması önemli, genelde kirli sakal kesiyorum. Başlıksız da 0'a yakın kesse iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. D

Nays iadesi gelmeyen var mı?

Selamlar, son 3 gün içerisinde Hepsiburadadan yaptığınız alışverişlerde nays iadesi gelmeyen oldu mu? Benim Hepsiburada alışverişlerimin iadesi gelmedi
  13. D

Hepsiburada RX6600 almalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar, 1660 superden rx6600 geçmeyi düşünüyorum. Abdullahın instada paylaştığı rx6600 ler alınır mı? Alınırsa Sapphire mi Msi mech mı alınmalı? Dün Asus RX6600 6000 tl ye düşmüş. Asus tekrar düşerse Asus mu tercih edilmeli? İşlemcim r5 5600, psu 550w. Yorumunuzu rica ediyorum.
  14. D

Hepsiburada Rx6600 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 1660 superden rx6600 geçmeyi düşünüyorum. Abdullahın instada paylaştığı rx6600 ler alınır mı? Alınırsa Sapphire mi Msi mech mı alınmalı? İşlemcim r5 5600, psu 550w
  15. D

Yüzüklerin efendisi kitabı için daha uygun fiyat bulabilir miyiz?

En uygun amazonda gözüküyor. Daha uygun bir site bulmak mümkün mü? Varsa kampanya kodu da olur
  16. D

Cinebench R23 işlemci boostlamıyor?

Merhaba arkadaşlar, Cinebench testinde r5 5600 işlemcim 3.9 ghz ve 4 arasında gidip geliyor. Boost clocka çıkmıyor. Bu sebeple düşük skor veriyor. Testte islemci 49-50 derece arasında? Thermal throttling yok. Yardımcı olabilir misiniz? Anakart B450M S2H, CBP açık
  17. D

Ryzen 5600 skorları düşük. Neden olabilir?

Merhaba, cinebench r23 testinde çoklu çekirdek testi 10029, tekli çekirdek testi 1379 çıktı. Sonuçlar düşük gibi geldi. Neden olabilir acaba?
  18. D

B450M S2H - F62 bios sürümü Ryzen 5600 uyumlu mu?

Merhabalar, B450M S2H - F62 bios sürümü Ryzen 5600 uyumlu mu? Beta sürüm yüklemek istemiyorum.
  19. D

Gigabyte ekran kartı için ürün kaydedip garanti süresi uzatabiliyor muyuz?

Merhaba, Gigabyte ekran kartı için ürün kaydedip garanti süresi uzatabiliyor muyuz?
  20. D

Ryzen 5600 1660 Super ile uyumlu?

Merhaba, geçen amazon indiriminde 5600 aldım. Ekran kartim 1660 super. İkisi uyumlu mu acaba? Darboğaz olur mu?
Geri