Arama sonuçları: *

1. White Chocolate Mocha

Forumdaki eleştiri karşıtlığı

Son açtığım konu yüzünden 1 ay ban yemiştim. Bugün açıldı banım. Açtığım konuda forumdaki "toksik kitle"den bahsetmiştim. "Üyelere toksik demek" benzeri bir sebepten 1 ay ban yedim. Bu da DA Forum ve yetkililerinin eleştiriye açık olmadığını bana gösterdi. Ben o konuda kimseye hakaret etmedim ve...
  2. White Chocolate Mocha

3000 TL bütçeye sistem?

3000 TL bütçeye sistem toplayabilir miyim? Doların düşmesini mi bekleyeyim? Toplayabilirseniz aşağıya linkleri atarsanız sevinirim.
  3. White Chocolate Mocha

2. el sitelerindeki cahiller

Sabah sabah şöyle bi bilgisayara denk geldim. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Çok mu zor bilgisayarın özelliklerini öğrenmek. Bir de fiyatına bakın hele. Everest kasayı 3 bine koymuş. Ya sabır çektim ya! 1601276669 Fiyat burada bakın 3k yazmış.
  4. White Chocolate Mocha

Crack VS 70$

Oyunlar 70 dolar olacak. PS5 oyunları avrupa tarafında sayıldığımız için 70 euro olacak. Bu da vergilerle falan 650-700 yapıyor. Soru şu: Oyunlar 700 lira olursa crack mi indirirsiniz parayla mı alırsınız? Anket yukarıda.
  5. White Chocolate Mocha

Xiaomi powerbank hızlı şarj etmiyor

Yeni satın aldığım Redmi 10000 Mah Hızlı şarjlı powerbank hızlı şarj etmiyor. Şarja takınca hızlı şarj yerine şarj oluyor yazıyor. Powerbank model: PB100LZM. Telefon model: Galaxy A20. Aşağıda tüm işinize yarayacak fotoğraflar var. Bir şeyi gözden kaçırıyorum ama anlayamadım. Hızlı şarj etsin...
  6. White Chocolate Mocha

Donanım arşivinin ismi çakma mı?

Donanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
  7. White Chocolate Mocha

Rehber Bilgisayar Toplamak [AMD]

Bu Rehberde sizlere nasıl AMD bilgisayar toplayabileceğinizi anlatacağım. Siz de artık kendi bilgisayarınızı toplayabilirsiniz. Eğer Rehber fazla reaksiyon alırsa ve sevilirse Intel için de Toplama Rehberi Konusu açacağım. İlk olarak gerekli siteleri aşağıya yazıyorum: 1-...
  8. White Chocolate Mocha

MEME (Mim) paylaşma konusu

En komik bulduğunuz MEME'leri atın. Gülelim. Sevdiğiniz MEME'lere reaksiyon gösterin!
  9. White Chocolate Mocha

Mobil Klavye Kapanma Çözümü

Şu resimdeki metin editörünü kapatarak klavye kapanma sorununu çözebilirsiniz. Eğer metin editörünü devre dışı bırakmak istemezseniz Microsoft Swiftkey uygulamasını indirin. O klavyede böyle bir sorun mevcut değil. IOS için indirecekseniz tıklayın. Android için indirecekseniz tıklayın...
  10. White Chocolate Mocha

Linçten zevk alanlar

Bu soruyu hep merak etmişimdir. Bazı manyaklar var her şeyi linçliyorlar. Toplum için gerekli konular linçlendikçe linçleniyor. Linçledikçe staminaları artıyor daha da linçliyorlar. Nasıl insan bunlar? Linç kültürümüz neden böyle? Engellimiyiz biz?
  11. White Chocolate Mocha

DA Forum itiraf ediyor!

DA sakinleri bu konuya herkes itiraflarını yazabilir. Bu itiraflardan sevdiğinizi beğenmeyi unutmayın. İlk ben başlıyorum: Adım @White Chocolate Mocha ama hiç içmedim. (Ismarlayan olursa içerim o ayrı 🙃) Sizden de güzel itiraflar bekliyorum.
  12. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Anadolu Ajansının haberine göre Türkiye uzaya ulaşabilen ilk yerli sonda roketini gönderdi. Ay'a ayak basamasak da en azından uzaya çıkabilmişiz. Umarım gerisi gelir. https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turkiye-uzayin-kapisini-boyle-acti/1958374
Geri