Arama sonuçları: *

• Users: CptC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Oyunlarda Kapalı Havaya Katlanamıyorum

Ghost of Tshushima oynarken fark ettim. Özellikle bazı oyunlarda kapalı hava yağmurlu vs çok bayıyor beni. Sizde de var mı böyle şeyler? Oyunda yağmur yağdığı an hava durumunu değiştiryorum.
  2. C

Yardım KTC H25T7 monitör PS 5

Bu monitörde VRR yok diyorlar. PS 5'te HDMI ile kaç Hertz alınır en fazla? HDMI 2.0 120 Hertz'i destekliyor sonuçta, sabit 60 almaması lazım gibi geldi bana.
  3. C

Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

Merhaba, telefon almayı düşünüyorum. Şu anda Samsung A50 kullanıyorum. İki telefon arasında kaldım. Benim için önemli olan güzel kamera- Instagram performansı.Arayüz pratikliği. Pil performansı. (telefonda oyun oynamıyorum) Android'den verileri aktarma durumu da var. IPhone'u kamera olarak...
  4. C

Yardım Legion 25 10 Coil Whine benzeri ses

Merhabalar, geçen hafta lenovo legion 25 10 aldım. Genel olarak memnunum ama display port 1.4'te coil whine benzeri tiz bir ses geliyor. Bu normal bir durum mu bilmiyorum. Sese bir kere kulak kesilince duymamam imkansız oluyor. Yabancı bir yorumda başka monitörde 1.2'ye çekince geçti diye bir...
  5. C

Öneri LENOVO 23.8" LEGION 24 10 240HZ 23,8" alınır mı?

Yeni çıkmış galiba, inceleme vs göremedim. Ps5 ve laptopta birlikte kullanılacak. Monitörle ilgili bilgisi olan var mı, alınır mı ? Sadece vatan satıyor şu anlık.
  6. C

Yardım MediaMarkttan aldığım Gamepadin Kutusu Açık Çıktı

Merhabalar mediamarkttan mağazadan al şeklinde online siparişle dualsense 5 aldım. Mağazadan babam teslim aldı, kutu eve geldiğinde kutusu alttan açılmıştı. İade alırlar mı? Normalde club üyelerine özel ilk 28 gün iade hakkım olduğu yazıyor.
  7. C

Öneri ASUS TUF VG259Q5A vs LG UltraGear 24GS65F-B vs ViewSonic VX2479-HD-PRO

ASUS TUF VG259Q5A / VG259Q5LA vs LG UltraGear 24GS65F-B / 60F-B vs ViewSonic VX2479-HD-PRO 3 monitörden hangisini almak mantıklıdır? Asusu bugün fark ettim hiçbir yerde inceleme vs. bulamadım. 1080p monitöre ihtiyacım var. Laptopa 2. ekran olacak.
  8. C

Yardım MSI MAG 256F için DisplayPort vs HDMI

Dün MSI MAG 256F aldım. İçinden HDMI çıktı. Laptopta kullanıyorum. Sadece ikinci ekran seçince takılma problemi vardı. Forumdan bakarak o problemi hallettim. Kalıcı çözüldü mü şu anlık bilmiyorum tabii. DisplayPort alsam HDMI'e göre nasıl bir fark olur? Gerekli mi bilgisi olan varsa öğrenebilir...
  9. C

Gta 6 Grafikleri Far Cry'a Benziyor !

Özellikle 2. fragmanı izlerken grafikleri ben çok far cry5'e benzettim. İnceleme videolarını izleyene kadar grafikler inanılmaz hissettirmedi. Gta 4ü ve 5i gördüğümde hissettiğim heyecanı hissedemedim. Siz nasıl buldunuz fragmanları
  10. C

Monitörlü Laptop Setup Kullanan Var Mı

Monitörle Laptop setup yapan var mı aranızda önerir misiniz? Laptopu harici klavyeyle birlikte kullanınca ekran 2 kat uzak kalıyor. Onun yerine monitörlü setup yapmak masada boş alan açar mı merak ediyorum
  11. C

Yardım XIAOMI Buds 6 Active ses gecikmesi

3 gün önce bu kulaklığı aldım ama youtubeda video izlerken çok az senkron kayması(ses ve dudak uyumlu grlmiyor) var. Windows 10da kullanırken 2 mod çıkıyor. Hands free olarak kullanırsanız ses kalitesi daha düşük ama gecikme yok. Stero kulaklık olarak kullanırsanız 1 sn kadar ses geç geliyor...
  12. C

vatandaki bu sistem alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-10100f-asus-tuf-gtx1660ti-evooc-prime-h410m-a-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html Normalde i3 10100f 1650 veya 6500xt kombinasyonu düşünüyordum Vatanınnsitesinde bu sistemi gördüm.1660ti olan bi sistem için fiyatı iyi duruyor. Kasa kafamı karıştırdı. Kasa...
  13. C

Yardım Monster Teknik Servis kullanan var mı

Abra a5 v18.2 kullanıcısıyım. Uzun zamandır aralıklı olarak mavi ekran hatası alıyorum. Ram arızalı gibi duruyor. Pcyi servise göndermeyi düşünüyorum. Daha önce gönderen var mı ?
  14. C

Mavi Ekran Mavi Ekran hatası alıyordum, Memtest86 sonucum, yardım eder misiniz ?

Monster abra a5 v18.2 kullanıyorum. Zaman zaman mavi ekran hatası alıyorum. Bazen chrome'da dizi izlerken bazen powerpoint açıkken veya bilgisayar kapanırken.Bir kere de valorant oynarken aldım. En son bugün parolayı yazıp pcyi açarken aldım. Aldığımı hatırladığım bazi mavi ekran kodları : pfn...
  15. C

Öneri Gamepass Oyun önerisi

Arkadaşla gamepass'te coop oyun arıyoruz 2 kişiyiz.
  16. C

Kyk'da kalıyorum. Soru Cevap

Kyk'da kalmayı düşünen veya aklına takılan, sorusu olan varsa yardımcı olurum
  17. C

GTA Online Ne Kadar İnternet Yer

Kotalı paketten gta online girsem saatte ne kadar internet harcar kotalıdan kullanan var mı
  18. C

Öneri Monster A5 V18.2 vs Excalibur vs Asus Tuf

Monster A5 V18.2 i7 11800h 3050ti 8gb ram alüminyum kasa Excalibur i5 11400h 16gb ram 3050ti Asus tuf f15 i5 11400h 8gb ram rtx 3050 En son bu üçü arasında kaldım. Sizce monster almak mantıklı mı ? Alsam üzer mi? Kullananlar varsa yorumlarsanız güzel olur
  19. C

Yardım Acil Laptop Tavsiyesi Asus Tuf vs Tuf Dash

3050 veya 3050ti olan bir model bakıyorum. Şu ikisi arasında kaldım kullananlar varsa ya da başka bi önerisi olanlar. Fikrinizi alayım Asus TUF FX506HCB-HN144 Intel Core i5 11400H 8GB 512GB SSD RTX3050 Asus TUF Dash F15 FX516PE-HN025T i7-11370H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI
  20. C

Yardım GamePower Medusa 7.1 cızırtı

Merhabalar kulaklığı 18 ocakta kargodan aldım. Driverdan 7.1 ayarını açtığım zaman sol kulaklıktan sanki ses fullmüş gibi cızırtı geliyor. 7.1 kapalıyken böyle bir sorun yok gibi geldi. Bir de sanki bass ağırlıklı olarak sol arkadan geliyor gibi geldi bana. Kullananlar olduysa siz bu tarz şeyler...
Geri