Arama sonuçları: *

• Users: Quatroos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Steelseries artics nova 7 wireless almak mantıklı mıdır?

Hem dışarıda kullanabilecdğim hem ps5 te hemde pcde kullanacağım bir kulaklık arıyorum tws de olabilir ama çok bulamadım kulaküstüne yöneldim görünüşü ve hafifliği sebebiyle steelseriese yöneldim mikrofonu kötü diyorlar genelde ytde incelemelerine baktığım zaman öyle kötülüğünü görmedim sizce bu...
  2. Q

Kulak içi kulaklık önerisi

Önceden qcy marka kullanıyordum iyi idare ediyordu yine ama şimdi tekini kaybettim ve yeni kulaklık alacağım şöyle max 2000 tl zorlasam 2500 tl ye kulaklık arıyorum f/p ürün varmıdır kalileti ses olsun
  3. Q

S25+ s25 ultra karsilastirma

S25plus hosuma gidiyor s25 ultrayla wrasindaki tek fark kamera 15-20k fark var aralarinda sirf kamera icin bu fiyat vermeye degermi s25 plus 55k s25 ultra 70 k
  4. Q

Oneplus nord 3 5g iyi midir?

https://www.hepsiburada.com/oneplus-nord-3-5g-256-gb-16-gb-ram-oneplus-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00005CIWQ8?magaza=NASA%20%C4%B0LET%C4%B0%C5%9E%C4%B0M&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqte...
  5. Q

Logotech f310 ps5 uyumlumudur

Bu gamepad ps5 uyumlumudur eger uyumlu degilse bunu uyumla hale getirecek bir aparat varmidir
  6. Q

68k ya bu pc Alınır mı?

bu pc Alınır mı? toplu sistem alicam tek tek yoplayamam
  7. Q

Ramage zenith pro klavye Alınır mı?

Turkce dizilimli inharfleri filan olsun istiyorum ekstradan ben almayayim takmayayim istiyorum bu klavye hosuma gitti donanim arşivi kanalindanda baktim guzel duruyo daha iyi bir oneriniz varsa buyrun ama turkce dizilimli olsun
  8. Q

Bu sistem iyi midir?

9. Q

Hangi klavyeyi almaliyim

Bana kablosuz lazim turkce keycaps olursa faha iyi olur maks 3 butcen var kablosuz 1000hx gormesini istiyorum illada kablosuza gerek yok
  10. Q

Rampage zenith pro klavye nasil

Turkce karakterli klavye istiyorum 8000hz rapid trigger hall efecct Darmoshark k8 begendim fakat ondada turkce karakterler yok turkce olsaydi onu alicaktim Ama bu klavye nasil yorumlarda iyi diyorlar rampage olmasindan dolayi cogu kisi kotu diyo onyargi var markaya ama guzel duruyo klavye...
  11. Q

Monitör tavsiyesi butce maks 8000

1ms gtg degerli fast ips panel renkleri doygun kontrasti iyi 165 hz ile 200 hz arasi olablirse 2k olamassa full hd 2k olurda daha iyi olur onerirmisiniz Monitorlerden cok anlamiyorum internette gosterilen degerlerdende hic bisi anlamadim bana yardimic olurmusunuz Butcem maksimum 8bin tl
  12. Q

Tebilon markası güvenilir mi?

Tebilon markası güvenilir mi? oradan pc satın alıcam ilk defa duydum bu siteyi bazilari iyi diyo bazilari kötü bilemedm
  13. Q

Bana türkçe harfleri olan numpad olmayan bir klavye önerir misiniz?

bana türkçe harfleri olan numpad olmayan bir klavye önerir misiniz? oyun için
  14. Q

Bana klavye önerir misiniz?

oyun için klavye bakıyorum aynı zamanda photoshop gibi uyglumalar kullanıcam rgb olsada olur olmasada klavye detaylarını bilmiyorum switch vs ama cok sessli olmasın bütçe maksimum 3500
  15. Q

Bu sistemi almalımıyım ?

bu sistemi almalımıyım sizce iyi midir?
  16. Q

Bana f/p monitör önerir misiniz? maks bütçe 7k

hem oyunlarda hemde photoshop vs gibi uygulamalar kullanıcagim oyuzden ips panel istiyorum dusuk gecikmeli (gerçek) yüksek renk kontrastli yüksek srgbli monitör tavsiye edermisiniz?
  17. Q

Bu sistemi almalımıyım

bu Sistem 50.000tl ediyor sizce almalımıyım güzel gibi duruyor
  18. Q

Colorfull battle-ax b650m-white anakart iyi mi?

https://www.sinerji.gen.tr/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v15-7600mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55502 bu anakart iyi bir anakartmıdır markayı hiç bilmiyorum bilindik bir marka almayı tercih ederim ama bu markayı ilk defa duydum sizce nasıl
  19. Q

Bu sistem nasıl bana tavsiye verirmisiniz?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-glasck-sapphire-radeon-rx7800xt-pure-white-16gb-ryzen-5-7600-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55796 bu sistem nası tam istediğim gibi duruyo anakartı markasını bilmiyorum onda kararsız kaldım birde bu ekran kartlarımda coil whine oluyo diyorlar bu...
  20. Q

Ps5 için ses kartı önerin lütfen

Ps5 im var ona jaklı kulaklık takıcam ama ses kartlı donusturucu hangisini almalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri