Arama sonuçları: *

• Users: efe0709
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Playstation plus kardeşliği

Arkadaşlar kuzenim playstation cafe açıcak playstation plus kardeşliği nasıl yapılıyor detaylı bilgi verebilcek varmı ?
  2. E

Laptop Alıcam Sizce Hangisini Almalıyım Bana Destek Çıkar Mısınız?

Sizce hangisini alıyım veya öneri varsa alırım dizi/film için + çizim için kullanılıcak
  3. E

arka plan süsleme duvar

sa beyler arka plan düzenlemesi yapıcam ama ne yapsam bilemedim sizce duvara ne asabilirim veya ne koyabilirim öneride bulunursanız sevinirim . ( bide kaliteli yapışkanlı led ışık bildiğiniz varsa link alabilirim ).
  4. E

İphone 14 almak mantıklımı ?

İphone 14 alınır mı? ?
  5. E

Termal macun önerisi alırım

Termal macun önerisi alırım ucuz orta pahalı
  6. E

Alfais ethernet cat6

Alfais cat6 alınır mı? ?
  7. E

Asus TUF VG24VQE Alacağım Burası Güvenilir mi?

Beyler bu monitörü çiçeksepetinden alıcam sizce güvenilir mi? ...
  8. E

500TL Bandında Oyuncu Kulaklığı

500TL bandında oyuncu kulaklığı önerisi alırım 7.1 olursa cok iyi olur
  9. E

Beyler 3 monitör arasında kaldım sizce hangisi ?

https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g3-24-1ms-144hz-freesync-cercevesiz-va-panel-dp-hdmi-pivot-full-hd-gaming-monitor-ls24ag300nuxuf-p-HBCV000016HL8L https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-236-vg24vqr-165hz-1ms-2xhdmi-dp-va-1500r-freesync-premium-fhd-curved-gaming-monito_u14926#bYorum...
  10. E

3000TL Bandında Fiyat Performans Monitör Önerisi

3000TL bandında fiyat performans monitör önerisi alırım indirimli olursa daha güzel olur
  11. E

B450M k Asus ana kartım var ışıklar

B450M k Asus ana kartım var ışıklarını nasıl açabilirim kontrolcümde var
  12. E

PRIME B450M-K ASUS anakartının ışıkları nasıl ayarlanır ?

PRIME B450M-K ASUS anakartının ışıkları nasıl ayarlanır ? kontrolcum bulunmakta ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  13. E

Rampage Comfort Mikrofon Sorunu

sa beyler rampage comfort aldım ses karşı tarafa gitmiyor mikrofon kurulumunu yapmam gerektigini söyliyor napıcam yardım edin
  14. E

rampage comfort kulaklığı sanal 7.1 mi yoksa gerçek 7.1 mi ?

sa beyler rampage comfort kulaklığı sanal 7.1 mi yoksa gerçek 7.1 mi ? sanal olunca noluyo veya gerçek olunca yardımcı olursanız sevinirim
  15. E

Rampage RM-K12 MANLY Siyah 7.1 Surround USB Gaming Kulaklık beyler sizce alınır mı? ?

Rampage RM-K12 MANLY Siyah 7.1 Surround USB Gaming Kulaklık beyler sizce alınır mı? ?
  16. E

Rampage RM-K12 MANLY Siyah 7.1 Surround USB Gaming Kulaklık beyler sizce alınır mı?

Rampage RM-K12 MANLY Siyah 7.1 Surround USB Gaming Kulaklık beyler sizce alınır mı?
  17. E

sa beyler bana 200tl ile 300tl arası kulaklık önerir misiniz? 7.1 li oyuncu kulaklığı

sa beyler bana 200tl ile 300tl arası kulaklık önerir misiniz? 7.1 li oyuncu kulaklığı
  18. E

Sizce Rampage Drop Plus 7.1 mi alayım yoksa başka kulaklık önerisi yapabilirmisiniz ?

Sizce Rampage Drop Plus 7.1 mi alayım yoksa başka kulaklık önerisi yapabilirmisiniz ? Sizce fiyatını hakediyormu ?
  19. E

200tl-400tl arası mekanik rgb klavye önerir misiniz?

200tl-400tl arası mekanik rgb klavye önerir misiniz?
Geri