Arama sonuçları: *

• Users: aragonattt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aragonattt

Tplink ac1300 vs ac600

Arkadaşlar Merhaba, Kasaya kablo çekemediğimiz için wifi adaptörü bakıyoruz Tplink ac1300 610tl Tplink ac600 590 tl Hangisini tercih etmeliyiz veya başka bir öneriniz var mıdır
  2. aragonattt

Curved Monitör önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 24" olan uzun süre kullanılabilecek curved monitör önerir misiniz 1080p
  3. aragonattt

Usb çoklayıcı önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 3.0 veya 2.0 olabilir kablosuz istiyorum. 3 tane USB A olsun en az mümkünse 1 tane type C olursa tatlı olur Herhangi bir fiyat yok kafamda fiyatını hak eden bir ürün olması yeterli.
  4. aragonattt

Corsair Void Elite Wireless ve HS65

Arkadaşlar Merhaba, Corsair Void Elite Wireless ve HS65 Wireless kulaklıkları için yorumlarınız var mıdır? Wireless kulaklık bakıyorum SS nova5 ve Razer Barracuda modelleri önerildi daha öncesinde. Benim mouse ve klavyem Corsair marka olduğu için Corsair kulaklıklar hakkında da bilgi almak...
  5. aragonattt

Wireless Kulaklık Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Evimize gelen yeni kızımız sağ olsun kablolu kulaklık kullanmak gün geçtikçe zorlanıyor :) Şu anki kulaklığım Razer Blackshark v2X. 3 seneyi doldurduğum kulaklığım kulaklarımı 2 saatlik kullanım sonrası acıtıyor ve kendi ses kartı olmaması, benim gözümdeki 2 tane eksi...
  6. aragonattt

Sistemin ederi ne kadar ?

Arkadaşlar selam, Paylaştığım görseldeki sistemin toplu bir şekilde ve tek tek 2. El üzerinde değerleri, ederleri ne kadardır yardımcınolur musunuz? Şimdiden teşekkürler,
  7. aragonattt

Corsair Void Rgb Wireless alınır mı?

Merhaba Arkadaşlar, Corsair Void Rgb Wireless hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Uzun süredir kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Eski sürüm bir kulaklık olduğu için kararsız kaldım fakat mağazalarda denediğim en rahat kulaklık kendisi. Arkadaşım yaklaşık 1 aydır...
  8. aragonattt

Mavi Ekran Mavi ekran dosyalarına bakar mısınız?

https://drive.google.com/file/d/1H6870iz1LgbUvN45pHMGRduJBPXnFbAg/view?usp=sharing rtx 4070Super Gainward Ryzen 5 7500f msi pro b650m b Gskill 6000mhz cl36 2x16 32GB 700 Watt PSU Windows 10 Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar 1724271791 link açılmıyorsa...
  9. aragonattt

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

Msi b650m b Gskill 6000 mhz 36cl Ryzen 5 7500f - thermalright phantom spirit se120 Gainward rtx 4070super ghost Highpower 700watt 80+ bronze Aerocool falcon 4x12 frgb Arkadaşlar sistemi yeni topladık arkadaşıma bu sistemle, Ekran kartı 83-84 derece İşlemci 79-82 derece Şekilde çalışıyor...
  10. aragonattt

Corsair K60 RGB PRO alınır mı?

Merhaba Arkadaşlar, Klavye bakıyorum son zamanlarda kendi klavyemin alt tuşu bozuldu maalesef :/ Low Profile Mekanik Green Switch mümkünse sesli olması hoşuma gidiyor. (Green switch low profile klavyeler çok pahalı) Normal siyah tabanlı klavye göz yormaması ve garipsememek adına TKL olmaması...
  11. aragonattt

Klavye Önerisi yardım eder misiniz?

Merhaba Arkadaşlar, 2 tane klavye beğendim kendim araştırırken. Razer Ornata v3: https://www.vatanbilgisayar.com/razer-ortana-v3-kablolu-turkce-klavye.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-5y1BhC-ARIsAAM_oKkUEI_YpuooUKE2LFkxhO4rpSumpMjz3WJx5EQ7bPb3UcWBBgH1_K4aAjzpEALw_wcB#genel-bakis Gidip bizzat...
  12. aragonattt

Yeni pc topladık açılmıyor

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle Msi pro b650m-b Ryzen 5 7500f Gskill 2x16 32gb 6000mhz cl36 Gainward rtx 4070super Highpower 700w 80+ bronze Sistem bu şekilde güç bi müddet geliyor sonrasında sistem kendini kapatıyor neyden olabilir acaba?
  13. aragonattt

Asus BT500 mü BT400 mü ??

https://www.amazon.com.tr/dp/B00CM83SC0?tag=akakceprime-21&th=1 https://www.incehesap.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-adaptor-fiyati-73494/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.61.7 gamepadle pcden fifa gow vs oynayacağım için almak istiyorum da arkadaşlarla...
  14. aragonattt

Soğutucum bu kasaya sığar mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ Arkadaşlar bu cpu soğutucusu...
  15. aragonattt

FSP HYPER 80+ PRO H3-650 nasıldır

FSP HYPER 80+ PRO H3-650 bu psuyu arkadaşa almayı düşünüyoruz 4070 super ryzen 5 7500f le kullanılcak nasıl bir psu iyi midir?
  16. aragonattt

7500f için soğutucu 1000-1500 bütçe

Ryzen 5 7500f için kule tipi veya sıvı soğutma fark etmez önemli olan f/p olması hangi soğutucuyu önerirsiniz arkadaşlar bütçe 1000-1500 Tl Şimdiden teşekkürler
  17. aragonattt

Ramlerdeki CL değerlerinin oyunlara etkisi

Arkadaşlar merhaba öncelikle, Arkadaşıma sistem almayı planlıyoruz da valorantta yüksek elo oyuncusu kendisi. Şöyle bir şeye takıldık, Ramdeki Cl değerinin yüksek olması görüntünün işlenme sürecini arttırır mı? Yani bir kareyi ben 18cl değerine sahip ddr4 bir ramde 3ms görebilecekken cl 36...
  18. aragonattt

4070 super için işlemci

Ekran kartını yeni aldım arkadaşlar Ryzen 5 5500 var Ryzen 5 5600 yeterli olursa gaming gecesinden alabilirim yoksa 5600x veya başka işlemci mi düşünmeliyim ddr5e şu an için geçme planım yok 3d işlemciler de uçuk fiyatlı o yüzden R5 5600x veya R7 5700x düşünmüştüm. 5600xle 5600 arası çok perf...
  19. aragonattt

Mavi Ekran Minidump dosyalarına bakar mısınız?

Arkadaşlar iyi geceler. Kuzenim çok sık mavi ekran aldığını söylemişti tekrar mavi ekran yediğinde söylemesini istedim. Dün yine mavi ekran yemiş minidump dosyalarını ayarladık yardımcı olabilirseniz seviniriz. Eksik yaptığımız bir şey varsa uyarınız...
  20. aragonattt

Lenovo RTX 3070 nasıl oluyor ??

Merhaba arkadaşlar. 2. el ekran kartı bakıyorum lenovo ekran kartı sattığını iddia eden bir arkadaş var. Lenovo kartlara pek sıcak bakmıyordum bilmediğim için. Lakin fiyat mantıklı gelince bi araştırmak istedim ve lenovo ekran kartlarıyla ilgili bir bilgi edinemedim bu kartlar gerçek mi fake mi...
Geri