Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

İzmir'de İş Bulamıyorum

Selamlar. 23 yaşındayım. Normalde mezunum ama alttan derslerim olduğu için e devlette hala okuyor olarak gözüküyorum ve işverenler bunu gördükleri için bana pek iş vermek istemiyorlar. 2 aydır iş arıyorum. Başvurmadığım işyeri kalmadı. En sonunda tam zamanlı bir iş bulamayacağımı anladım ve yarı...
  2. CesarVialpando

Ek İş Olarak Online Anket Doldurmak ve Gizli Müşteri Olmak

23 yaşındayım ve senem uzadığı için hala aktif olarak öğrenciyim. Bundan dolayı işverenler iş verme konusunda oldukça çekimser davranabiliyorlar. Neyse ki zor da olsa haftada 3 gün yevmiyeci olarak tır yükleme-boşaltma işi buldum. Haftanın kalan günleri için de online anketörlük ve gizli müşteri...
  3. CesarVialpando

Rampage V902 Nasıl Bir Direksiyon Testi

Rampage çöp marka, alma uzak dur, daha kaliteli markalara yönel yorumlarını şimdiden öngörüyorum ama böyle yorumlar istemiyorum. Sadece kullananlar ve bu direksiyonla belli bir süre tecrübesi olan kişiler yorumlarını belirtirse çok sevinirim.
  4. CesarVialpando

2.000-2.500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Oyun oynamak dışında sıkça müzik de dinleyeceğim o yüzden önereceğiniz kulaklık özellikle bassları kulağa kuvvetli vuran bir kulaklık olmalı
  5. CesarVialpando

30.000-35.000 TL Laptop Önerisi

Kardeşim için laptop bakıyorum. Hem oyun hem mühendislik programları için kullanılacak.
  6. CesarVialpando

30.000-35.000 TL Laptop Önerisi

Kardeşim için laptop bakıyorum. Hem oyun hem mühendislik programları için kullanılacak.
  7. CesarVialpando

Steam Hesabımda Görünen Oyun Yasaklanması

Konuyu uzatmayacağım. Sa14k saçma bir sebepten dolayı PUBG'den ban yedim ve bu yüzden kenarda koskoca ''kayıtlarda 1 oyun yasaklanması'' diye gözüküyor. Çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden 1 aydır hesaba elimi bile sürmedim ve Steam'deki hiçbir oyunu oynamadım. Bu yazı hepten böyle mi kalacak yoksa...
  8. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

9. CesarVialpando

İsmet İnönü ve II. Abdülhamid Hakkında Kitap Önerisi

Öncelikle başlık size bir tık tuhaf gelebilir. Bu iki isim oldukça tartışılan, hatta siyasi kutuplaştırma malzemesi olarak kullanılan isimler. Önereceğiniz kitaplar mümkünse herhangi bir siyasi partiye yakın olmayan bir yazar tarafından yazılmış olsun.
  10. CesarVialpando

Monitör Hariç Sistem Tavsiyeleri

Monitörsüz sistem önerilerini bekliyorum.
  11. CesarVialpando

XPG Summoner Klavye Kendi Kendine Kapanıyor

Klavye aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor. O süreçte a tuşu takılı kalıyor ve sürekli a tuşuna basıyor. Klavyeye hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Kablolarını sök tak yaparsam anca öyle düzeliyor. Alalı 2 yılı geçtiği için garantiye gönderemem. Sorun nedir?
  12. CesarVialpando

EKONOMİ ÖĞRENCİSİ İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

Mezun olmadan mutlaka okumalı ve bitirmelisin dediğiniz kitap isimlerini yazar mısınız?
  13. CesarVialpando

FORUMDA BANKA DAVET KAMPANYALARIYLA İLGİLİ KONU AÇMAK

Halihazırda QNB Finansbank'ın ve Akbank'ın davet üzerine para kazandıran kampanyaları mevcut. Forumda bunlarla ilgili bir konu açmam yasak mı? Yasak olup olmamasına göre rehber konu açacağım.
  14. CesarVialpando

Work And Travel Hakkında

Nasip olursa bu sene Work And Travel yapmayı planlıyorum. Aklımı kurcalayan bazı sorular var. WAT kaç ay sürüyor? İşe başlama ve bitiş tarihlerini kendimiz seçebiliyor muyuz? Ayrıca üniversitemde senem uzadı. Seneye 5. senem olacak. Bu sene red yemem durumunda seneye tekrar başvurabiliyor muyum...
  15. CesarVialpando

Rehber HOT WHEELS VE 1/64 MODEL ARABA REHBERİ

Bu yazımda size detaylı bir şekilde Hot Wheels koleksiyonculuğunu ve araçlarını açıklayacağım. Hazırladığım rehberin Hot Wheels'a veya 1/64 araba koleksiyonculuğuna başlayacaklar için iyi bir kılavuz olmasını umuyorum. 1/64 araba biriktireceğim, neden Hot Wheels konusuyla birleştirip...
  16. CesarVialpando

Gelecek Kaygısı Yaşamaya Başladım

Merhaba dostlar herkese iyi forumlar. Çoğu kişinin okuyacağını düşünmüyorum ama yine de içimi dökmek istiyorum. Okumazsanız da canınız sağolsun. Epey uzun sonuçta. Gelecek kaygısı yaşıyorum. Bu zaten son birkaç aydır kaygısını yaşadığım bir durumdu. Mezun olup da iş bulamama korkusu. Okulumun...
  17. CesarVialpando

Forza Motorsport Oynanır Mı?

Bildiğiniz üzere oyun XBOX Game Pass üzerinde mevcut. Şu sıralar arcade yarış oyunlarından sıkıldım ve Forza Motorsport gözüme ilişti. Oyuncu sayısının fazlalığı ve online yarışların keyifli olması gözüme hoş geldi. Ama oyunun incelemelerine baktığımda yerden yere vuranları gördüm. Oyunun...
  18. CesarVialpando

1000 TL RGB Mouse Önerisi

Kablolu da olur kablosuz da. Kablosuz olacaksa uzun süre dayansın.
  19. CesarVialpando

Steam Hesabım Kendi Kendine Arkadaşlarıma Abuk Subuk Mesajlar Gönderiyor

Hesabımı birkaç ay önce bir arkadaşa vermiştim oynasın diye. Sonra bilgisayara virüs bulaştırdı. Muhtemelen benim hesap da oradan nasiplendi. İki gün önce de arkadaşlarıma link göndermiş. Bir daha da göndermedi. Ben yine şifremi değiştirdim ve Steam desteğe yazdım. Ayrıca Steam Guard da var...
  20. CesarVialpando

Tez Yazmak İçin Yapay Zeka Önerisi

Bedava olmak şartıyla.
Geri