Arama sonuçları: *

• Users: Forexy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Forexy

8000-9000tl Bütçe ile Ekran Kartı Önerisi

Merhabalar, yaklaşık 2 senedir R5 5600 1660s kombosunu kullanıyordum. Kampanyalar ve elimdeki ürünleri satarak cüzi bir miktara 7500f li sisteme yükseltme yaptım. Şuan bir ekran kartı arayışı içerisindeyim. Bütçem ortalama 8-9 bin tl arasında fakat ufak esnetmeler yapabilirim. Aklımda sadece...
  2. Forexy

1660s'ten 5700xtye Geçmek Mantıklı mı?

Merhabalar, oem (Soyo) bir markanın 1660sını kullanıyorum. Yakın zamanda bir bilgisayar toplayacak olan tanıdığım kartıma talip oldu. Bende üzerine az çok ekleyerek bir karta geçmek istiyorum. Bütçem ortalama 4000-4500 bandında Rx6600 arıyordum bulamadım. Xfx'in 3 fanlı modeli 4000tlye ...
  3. Forexy

DELUX M800PRO BAĞLANTI SORUNU

Aralık 2023 yılında aldığım Delux M800pro mousemde kesilme sorunu yaşıyorum. Bu duurm artık getçekten rahatsız edici olmaya başladı benim gibi delux m800pro kullanıp aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı diye yazmak istedim. Oyundayken anlık mouse gidiyor ve sonrasında alttakı on off butonuna...
  4. Forexy

TÜRKİYE PS PLUS ÜYELİĞİNİ ABD DE KULLANMA

Merhabalar kuzenim abd de yaşıyor ve bugün bir adet ps5 aldı. Ben ona Türkiyeden Ps plus üyeliği açsam orda kullanamsı mümkğn mü? Burda 95 dolara takbğl ediyor. Fiyat olarak cazip olduğu için bu yönetimi düşünüypruz. Bilgisi olan var mıdır?
  5. Forexy

N11 KESİLEN FATURA HAKKINDA

Merhabalar n11 üzerinden vergi indirimden faydalabilmem için faturada tc no vs yazılıoyr mu? Vergi indirimi için tc ve imeinin fgaturada yazması gerekiyor diye biliyorum.
  6. Forexy

Acer nitro 5 an515-54 Ram Yükseltme

Merhabalar ardakaşımın leptobuna ram yükseltmesi yapacağız. Ekte cpu z resimleri mevcut. Bir ram siparişi geçtim ama emin olmak için sizlerede sormak istedim. Aldıpımız ram uyumludur değil mi? 1691055734 Telefondan konuyu açtığım için oluşan imla hatalarından dolayı özür dilerim.
  7. Forexy

OEM 1660s Isı sorunu

Merhabalar oem gtx 1660s kartım furmarkta max 83 dereceyi görüyor ve oyunlarda da 77-83 arası dalgalı ileriyor.(76dan 80a falan çıkıp iniyor.) Kasamda sedece tek egzoz fsnı mevcut fotosu ekte. Sizce bu karta bakım yapmam mı lazım kart sıfır ayarında termal pedlerini vs görebiliyorum ama emin...
  8. Forexy

Deep Cool PF550 550 W+80 Psu Alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar elimde FSP 500+80 AHBC psusu mevuttu ve Rx580 4gb kartını 2.elden satın aldıktan sonra yaklaşık 3 gündür pc ile görüntü sorunu ve kapanma ile uğraşıyorum. Kartı furmark yapmıştım kart sorunsuz 10dk çalıştı sonra sistem kapanmamıştı. Daha sonra valo ve cs oynadım sorunsuzdu...
  9. Forexy

ASUS EX-A320 M.2 SSD diski görmüyor

Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce Corsair MP510 250 GB M.2 SSD'sini aldım. Aldıktan sonra 1 hafta 10 gün arkadaşım B450MS2H anakartında sorunsuz bir şekilde kullandı. Diğer parçalarımda kargodan geldikten sonra ASUS EX-A320 Gaming anakartıma SS'yi taktık ama SSD'yi anakartım hiçbir şekilde...
  10. Forexy

MSİ ARMOR RTX 2070 ALINIR MI?

Merhabalar Msiın geçmiş Armor serilerinde ısınma sorunu vardı. Kullan varsa yardımcı olabilir mi? 2.el olarak almayı düşünüyorum.
  11. Forexy

İ5 10400F RTX 2070SUPER İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ ARIYORUM

Öncelikle merhabalar bir pc toplayışı içerisindeyim.Bütçem dahilinde aşağıdaki sistemi kafamda tasarladım nonitöre 1500tl gibi dar bir bütçe kalıyor.Bu bütçede 144hz biraz bütçeyi esneterek 165hz 1080p monitörler alınabiliyor fakat sizlere sormak istediğim soru şu işlemcim ekran kartımı 1080pde...
  12. Forexy

10K BÜTÇE İLE PC ÖNERİSİ LÜTFEN

Merhabalar sizlerden yardım istiyorum bütçem 10k monitör dahil sistem önerisi istiyorum. https://www.itopya.com/vok-supreme-amd-ryzen-5-3600x-gigabyte-rtx-2070-super-windforce-8gb-16gb-ddr4-512gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/...
  13. Forexy

9-9.5K ARASI MÖNİTÖR DAHİL PC ÖNERİSİ

Merhaba dostlar bütçem belirttiğim gibi 9500 10000 tl bu para bandına monitör dahil bir pc toplamak istiyorum. Bütçe böylr yüksek rakam olunca insan ister istemez tereddütte kalıyor hazı pc mi ? Yoksa kendim parça parça toplamak mı? Sizce ne yapmalıyım ? Bu bilgisayarı uzun süreli olmasını...
  14. Forexy

Vdsl Modem Önerisi

Merhabalar evime netspeed iss inş bağlatacağım daha önce hiç bir internet bağlantısı yaptırmadığım için modeme ihtiyacım var 2.elde çok sayıda tt td w9970 modeli var nasıldır? Bütçemi zorlamamak için alabilirim ama kalitesiz ise max 300tlye kdr modem önerisi alabilirm
Geri