Arama sonuçları: *

• Users: ömer arda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ömer arda

ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ alınır mı ?

Soru başlıkta eğer alınmazsa muadili olarak ne alabilirim
  2. ömer arda

Kasa Usbsine su damladı ve yandı ne yapmalıyım

bişey olur mu ne yapmalıyım
  3. ömer arda

ÇOK ACİL KASANIN ÖNÜNDEKİ USB YANDI

Normal oyun oynuyordum bi anda kulaklığımdan çok ince tiz çok yüksek sesli bi cızırtı geldi ben de kulaklık usb sini çıkardım baktim üstünde küçük yanık çizgileri gibi çizgiler var kulaklığı başka yere taktım gayet iyi ama kasanın usb si hiç bir türlü çalışmıyor sadece güç veriyor KASA: dark...
  4. ömer arda

300-350 tl oyun için kulaklık önerisi ?

soru yukarıda
  5. ömer arda

msi b450m a promax değiştirmeli miyim?

Hocam değiştirirsem değiştirme sürecim 1-2 hafta kadar sürecek değiştirirsem de Gigabyte B450 Gaming X bu modeli alacağım sizce 2 hafta beklemek mantıklı mı zaten çok beklemiştim sistemi almak için?
  6. ömer arda

Hangi Anakart daha iyi

Gigabyte b550 s2h Gigabyte B450m GAMİNG X
  7. ömer arda

Bu 3 Anakarttan Hangisi

Gigabyte B450 Gaming X AMD B450 DDR4 M2 Dvi/Hdmi mATX Anakar Gigabyte B550M S2H 5000MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart GIGABYTE B450m H sistem: Gigabyte Rtx 2060 super windforce r5 3600 işemci Adata XPG Gammix D30 (8x2)GB 3200MHz, kioxia 500 gb m.2 ssd 1700mb/1600mb...
  8. ömer arda

aşağıdakilerden bir anakartı seçin

Asrock B450M-Hdv R4.0 Socket Am4, Ddr4 3200Mhz+ GİGABYTE B450M H ASUS PRIME B450M K MSI B450M A PROMAX +b450m s2h önermeyin aldığım yerde yok
  9. ömer arda

hocam bu sisteme Gigabyte B550M olur mu ?

Gigabyte B550M S2H 5000MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart Gigabyte Rtx 2060 super windforce r5 3600 işemci Adata XPG Gammix D30 (8x2)GB 3200MHz, kioxia 500 gb m.2 ssd 1700mb/1600mb coolermaster 80+ 600w psu Dark Guardian kasa
  10. ömer arda

hocam en ucuz 144 hz monitörü atar mısınız ?

soru yukarıda
  11. ömer arda

ryzen 5 3600 mü intel 10400f mi?

soru yukarıda
  12. ömer arda

tek hayalim yurt dışında yaşamak

tek hayalim yurt dışında yaşamak çocuklarımın rahat bir şekilde yaşamasını sağlamak hocam benim çocuğum insan değil mi yurt dışında yaşayandan ne farkı var benim çocuğum da istediği bilgisayarı alabilsin benim çocuğum benim gibi başka ülkeye gitme hayaliyle yaşamasın benim çocuğumun daha...
  13. ömer arda

çok acil dönüştürücü lazım

+arkadaşlar bi konuda gördüm dönüştürücüler ekran kartını yakabilir diye bir bilgi gördüm doğru mudur ? +ekran kartım rtx 2060 super hdmi ve display port girişleri var +monitörümde ise dvi 24+1 ve vga girişi var kaliteli bir dönüştürücü öenerir misiniz ?
  14. ömer arda

virüslendim mi acil yardım

internetten bir exe dosyası indirdim ve artık ekranın 2 parmaklık kısmında internet explorer çubuğu açılmaya başladı ve kapanmıyor da neyse işte bi şekilde kapadım ancak görev yöneticsinde hala bilmediğim programlar arkada açık oluyor bir kaçını silemyi başardım ancak bir tanesi asla ama asla...
  15. ömer arda

dvi to display port kablo lazım acil

ekran kartımda dvi girişi yok fakat monitörüm dvi bunun kablosu için ekstra para ödemem gerekli mi yoksa 20-25tllik kablolar yeter mi
  16. ömer arda

dvi to display port kablo lazım

ekran kartımda dvi girişi yok fakat monitörüm dvi bunun kablosu için ekstra para ödemem gerekli mi yoksa 20-25tllik kablolar yeter mi +lütfen anlayan birileri yazsın
  17. ömer arda

b450m h mı asus b450m k mı ?

lütfen önermeyin sadece sebebiyle iyileriyle kötülerini söyleyerek seçerseniz sevinirim
  18. ömer arda

valorant fps drop var

merhaba 90 ila 130 arasında gidiyor fps ancak herseferinde 5-10 saniyede bir 8fpse düşüyor csde falan 120 civarı alıyorum ve drop yok
  19. ömer arda

Ankara etimesgut veya çevresi toplama yapacak kurum

arkadaşlar tüm parçalar hazır ancak ben kendim kurmak istemiyorum pcyi kime yaptırabilirim bilginiz var mı ?
  20. ömer arda

m2ssd soğutucu tavsiyesi

https://www.itopya.com/kioxia-exceria-500gb-nvme-m2-ssd-1700mb-okuma-1200mb-yazma/ bu ssdye soğutucu
Geri