Arama sonuçları: *

• Users: Nicksiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nicksiz

3 Model Telefon Arasında Kaldım

Dostlar S24 Fe, düz S24 ve S24+ arasında kaldım. Normalde bütçemi yüksek tutmak istemiyorum bu yüzden S24 Fe düşünüyordum. Ama eğer aradaki fiyat farkına değecekse diğer modelleri de düşünebilirim. Mesela S24 Fe ve S24 arasında 5K fark var. Bu farka değer mi S24 özellikleri? S24 Fe ile S24+...
  2. Nicksiz

Öneri 30K Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar maks 31-32K çıkabileceğim ekran kartı Watt değeri yüksek, minimum 144 Hz, şuan en f/p laptop önerisini alabilir miyim.
  3. Nicksiz

Yardım Masaüstü Bilgisayarımı Satıyorum

Arkadaşlar imzamda yazan sisteme sahibim (AnaKart: Asus B450M Dragon, İşlemci: Ryzen 5 1600 AF, EkranKartı: Asus Rog Strix 1660 Ti, RAM: XPG (8x2) GB 3000 Mhz, SSD: Adata Legend 512 GB M2 + James Donkey 480 GB). Artı olarak BenQ Zowie XL2411K 24" monitör. Bu sistemi parçalarını ayrı ayrı...
  4. Nicksiz

Öneri Maks 1000 TL Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 1000-1300 TL arası ses kalitesi memnun edecek seviyede kulak içi bluetooth kulaklık önerir misiniz? Teşekkürler.
  5. Nicksiz

Bozulan HDD'i Tamir Eden Yerler Var mı?

Arkadaşlar harici HDD bozuldu, çalışmıyor. İçinde ki fotoları kurtarabilecek bir yer var mı Türkiyede?
  6. Nicksiz

Bilgisayarı Satsam Ne Kadar Eder?

İmzada yazan sistemi ayrı ayrı veya toplu şekilde satsam ne kadar eder?
  7. Nicksiz

Öneri Işıklı Kablosuz Membran Klavye Önerisi

Arkadaşlar sağlam, kaliteli başlıkta belirttiğim özellik de klavye önerebilir misiniz? Bütçe maks 2000.
  8. Nicksiz

RTX 3090 Kart İçin Bu Sistem Nasıldır?

Arkadaşlar hazır da 3090 kart var. Onun için bu sistemi topladım. Parçaları ayrı ayrı alamayız çünkü PC sahibinin kendi başına birleştirme imkanı yok. SSD elde olduğu için listeye eklemedim. Uygun mudur sizce? Nasıl sistem? Bütçe toplam 25K...
  9. Nicksiz

4070 Ti için Ryzen 5 7600X mi Ryzen 7 7700X mi?

Arkadaşlar bu ekran kartı için iki işlemci arasında ki fiyat farkına değer mi? Eğer değmezse 7600X tercih edeceğim.
  10. Nicksiz

AC Valhalla Güncel Türkçe Yama

Arkadaşlar internette araştırdım ama her yerde farklı farklı yamalar var. Bazıları sorunlu, bazıları eski sürüm vs. Şuan güncel çalışan güvenilir yama var mıdır?
  11. Nicksiz

Öneri Hangi Monitörü Önerirsiniz?

https://www.n11.com/urun/lg-ultragear-24gq50f-b-24-1-ms-165-hz-freesync-full-hd-va-led-monitor-30952574?magaza=gpnteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  12. Nicksiz

Ryzen 5 1600AF satsam ne kadar eder?

Elimde 2.5-3 yıllık bu işlemciden var. 12nm'lik AF modeli. Kutusu, stok fanı mevcut. Silikonu kaliteli denk gelmiş, bu yüzden OC potansiyeli yüksek. Satmak istesem ne kadar eder?
  13. Nicksiz

Yardım Yeni Alınan Laptop da 'Boot Failed' Hatası Veriyor.

Arkadaşlar bugün internet üzerinden Freedos olarak alınan laptop ilk açıldığı zaman bu görüntüleri verdi. Enter'a tıklayıp ikinci resimdeki ekrana geldiği zaman hiçbir tuş çalışmıyor. Enter'a basılmıyor vs. Ne yapmak gerekiyor?
  14. Nicksiz

Bu İki Modelden Hangisini Önerirsiniz?

https://www.trendyol.com/lenovo/v14-ryzen-3-5300u-8gb-256gb-m-2-ssd-14-w10h-p-213868296 https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHWMG1VJ/ref=asc_df_B0BHWMG1VJ1675596600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BHWMG1VJ&linkCode=asn Birisi w10 birisi freedos gördüğüm kadarıyla farklılık olarak...
  15. Nicksiz

8 Bin TL Laptop Önerisi

Günlük kullanım için bu bütçede en iyi laptopu önerir misiniz? 1680698527 Koskoca forumda yok mu bir öneri de bulunacak?
  16. Nicksiz

Bilgisayarımı Şuan Satsam Ne Kadar Eder?

İmzam da yazan sisteme sahibim. Ne kadar eder aşağı yukarı? Monitör: Benq Zowie XL2411K PSU: Corsair CX550F RGB Beyaz renk
  17. Nicksiz

Hangi SSD yi Tavsiye Edersiniz?

Arkadaşlar Masaüstü Pc'ye depolama için M2 SSD almak istiyorum. Bunlar uyumlu mudur? Uyumlu ise hangisini önerirsiniz? Veya 600TL geçmeyecek şekilde önereceğiniz daha iyi başka modeller var mıdır? Teşekkürler...
  18. Nicksiz

Öneri Max 15K Laptop Önerisi

Arkadaşlar uzun ömürlü, kaliteli başlıkta belirttiğim bütçe de laptop önerir misiniz? Teşekkürler.
  19. Nicksiz

Arctic MX-4 Aldım Sıcaklık Arttı

Arkadaşlar Teknobiyotik den MX-4 macununu aldım. Bildiğim kadarıyla burada orijinal satılıyormuş. Bugün sürme işlemini yaptım ve ardından test ettim. Normalde stok soğutucu ile maks 75 derece görürken bunla 80 i gördü paşamız. Sorun ne olabilir? Yoksa macun fake mi attı. Teşekkürler. Edit...
  20. Nicksiz

Üniversiteyi yarıda bırakıp İngiltere'ye gidilir mi?

Arkadaşlar elime bir fırsat geçti. Yakınımın bağlantısı sayesinde İngiltere'de restoran, market şubeleri olan birisi, yanında çalıştırmak için bütün masraflar ona dahil olacak şekilde beni İngiltere'ye götürme teklifinde bulundu. Bense şuanda Veteriner fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Babam...
Geri