Arama sonuçları: *

• Users: redlinetr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. redlinetr

5060 vs 5060TI 8GB vs 5060TI 16GB Hakkında

Bundan tam 5 sene önce DA-3 sistemini almıştım. Sadece işlemci stoğu kalmadığı için işlemciyi düşürmüştüm. 5 sene geçti sistemde bir vida bile değiştirmedim, artık yoruldu. Yeni oyunlar artık tam keyif vermiyor. AM5 sistemler çok pahalı olduğu için ufak bir yükseltme yapacağım. İşlemci için...
  2. redlinetr

Hangi Monitör Daha Mantıklı?

Şuan kullandığım monitör çok eski ve yeni bi monitör almak istiyorum. Max 3000-3500 TL civarında bir şey arıyorum. Bu monitörlerden hangisini almak daha mantıklı? - https://www.itopya.com/gamebooster-24-gb-2409ff-144hz-1ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor_u11643 -...
  3. redlinetr

2 Sene Önceki DA-3 Sisteminin Performansı

Selamlar 2 sene önce DA-3 sistemini almıştım. O zamanlar biraz geç kaldığım için fiyatlar bir tık yükselmişti, ben de bütçeme göre birkaç değişiklik yapıp sistemi almıştım. Sistemi şu şekilde almıştım: İşlemci: AMD Ryzen 5 3500 Anakart: GIGABYTE B450M S2H E.Kartı: GIGABYTE 1660 SUPER OC Ram...
  4. redlinetr

Steamde En Çok Oynadığınız 5 Oyun Hangileri?

Benim liste şu şekilde: Sizin nasıl ?
  5. redlinetr

Corona İzolasyon Konusundaki Saçmalık

Ayın 20sindeki otobüs yolculuğunda temaslı durumuna düştüm. 5 gündür evdeydim. Bugün aile hekimi aradı durumumu teyit etmek için. "İyiyim baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok. İzolasyon süresi bitiminde aşı olacağım" dedim. Kadın bana "eğer koronaysanız aşı olmanız size zarar verebilir. en az 1...
  6. redlinetr

2.EL Sistemde F/P İçin Nasıl ?

Ryzen 5 2600 B450M Gigabayt Gtx 1650 Süper 16 GB 2666 MHz (Apacer) 240 GB Sandisk Ssd 1 Tb Hdd 2.el garantisi mevcut olarak 5.250 demiş fiyatına. Nasıl uygun mudur ?
  7. redlinetr

Sevmek İsteyip Sevemediğiniz Oyunlar

Herkesin sevdiği ve sizin deneyip sevemediğiniz oyunlar var mı ? Ben Mount&Blade ,witcher, RDR serilerine bi türlü ısınamadım. Çok ağır ve hantal geliyor oyunlar.
  8. redlinetr

Çocukluğunuzda Yapıp "Keşke Yapmasaydım" Dediğiniz Şeyler

9-10 Sene önce Wolfteam oynuyordum. Yabancı bir forumda "envanter hack" bulmuştum 2-3 ay tertemiz kullanıp bunu bir forum sitesinde paylaşmıştım. Paylaştıktan 1 hafta sonra hile fix yemişti. Keşke paylaşmasaymışım 😂 Liseye başladığımızda arkadaşlarla PointBlank oynarken ayda 100-150 lira para...
  9. redlinetr

Dünyanın En Kısa Fıkrası

Aynı zamanda en komik.
  10. redlinetr

24mbit İnternetle Nasıl 2.8Mb/s indirme yapıyorum ?

VodafoneNet bağlattım 24mbit tarifeli olanı kullanıyorum. Steamde 2.8 ile oyun indiriyorum. Nasıl bu oluyor ? En fazla 2.4 ile indirmem gerekmez mi ?
  11. redlinetr

Ucuz Yasal/Legal Steam Keyleri Nerde Bulabilirim ?

Önceden istediğimiz oyunu Kinguin,G2A tarzı sitelerde daha uyguna alabiliyorduk. Fakat şuan oralarda steamden daha pahalı. Daha uyguna bulabileceğim güvenilir ve yasal bir site var mı ?
  12. redlinetr

Oyun Oynayabileceğim Arkadaş Önerisi

Yanlış okumadınız. Oyun oynamak isteyip, oyun oynayacak arkadaş bulamayanlar varsa toplaşak oynayak.
  13. redlinetr

Küçükken Dinleyip Şuan Duyguğunuzda "Vay Bee" Dediğiniz Yabancı Şarkılar

Benim şu şarkıları dinleyince çocukluğum aklıma geliyor.
  14. redlinetr

Steam İadesinde Bekleyen Bakiye

Steamde oyun iade ettim ve bugün onaylamışlar. Şuan bekleyen bakiye olarak gözüküyor. Ortalama kaç gün ya da saat içinde aktif oluyor ?
  15. redlinetr

Türk Telekom Roket ve Benzeri Servisler

Önceden TTNET Roket adı altında 24 saatliğine internet hızınızı 100 Mbps'ye kadar çıkartabiliyorduk. Bu ve benzer servisler hala var mı ?
  16. redlinetr

Epic Games Neden Hala Steam'i Geçemiyor ?

Adamlar 283768 tane AA oyun dağıttı fakat hala insanların 1. önceliği olabilmiş değil. Fortnite ve beleej oyunlar olmasa kullanan olmayacak. Sizce steam kadar tercih edilen bir platform olmasının nedeni server ve launcher kalitesi mi ?
  17. redlinetr

Ryzen 5 3500'lü DA-3 Oyun Testleri (GÜNCEL)

4 adet oyunla test yaptım. WarZ, ETS, Valorant ve CS:GO. Yeni oyunlar denedikçe eklerim. 3500X ve 3600lü versiyonu almayanların için akıllarında bi soru işareti kalmaması için eklemek istedim. Oyun içinden SS aldığım zaman değerler gözükmedi o yüzden telefon ile çekmek zorunda kaldım. Valorant...
  18. redlinetr

Kendini Kesiciye Sokmaya Çalışan Kasa

https://streamable.com/odfaa8
  19. redlinetr

Beraber Oyun Oynayalım

Beyler çok sıkıldım beraber oyun oynayalım DayZ, Among Us, LoL vs. oynuyosanız alayım geleyim beraber oynayalım.
  20. redlinetr

COD: Warzone Şu An Kaç GB Yer Kaplıyor ?

175GB yer istiyor. Bunun ne kadarını kullanıyor günümüz itibariyle? Yüklü olan birisi söyleyebilir mi ?
Geri