Arama sonuçları: *

• Users: AhmetN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AhmetN

25-30K Sistem Önerisi

25k bütçem var maksimum 30K'ya çıkabilirim, oyun oynanacak genelde. Gelecekte güncellemeye uygun sistem istiyorum. Yani 4 RAM slotlu, yüksek Power Supply gibi şeyler. Ne önerirsiniz? Yalnızca kasa olacak.
  2. AhmetN

Araba Hediye Önerisi

Arkadaşım yeni araba aldı. Onun için kullanışlı bir araba hediyesi almak istiyorum. 22 model Civic için. Ne tavsiye edersiniz? (Araç kokusu gibi basit bir şey istemiyorum biraz daha kullanışlı bir şeyler almak istiyorum)
  3. AhmetN

2-2,5K TL kulaklık önerisi

Bütçem 2K ama 2, 5K TL zorlayabilirim. Sizce ne almalıyım? Bugünkü indirimde aşağıdaki ürünü gördüm sizce nasıl fiyatına değer mi...
  4. AhmetN

Anker SoundCore Liberty 5 Alınır Mı?

Normalde 2-2,5k kulaklık arıyordum ve bütçemi biraz daha çıkarttım anker liberty 4 alıcaktım ancak 5 modelinin fiyatınındaha uyguna geldiğini gördüm. kullanan var mı nasıldır acaba? bir de ben mikrofon ve bas kalitesi istiyorum...
  5. AhmetN

2000 TL kulakiçi kulaklık tavsiyesi

yaklaşık 2000-2500 tl bütçem var mikrofonu kaliteli ve gürültü engelleme özellikli kulaklık arıyorum. şu an da r50i kullanıyorum genel hatlarıyla memnunum ama hem mikrofonu çok rahatsız ediyor hem de silikonlarını kaybettim. siz ne önerirsiniz bu bütçeye?
  6. AhmetN

Bir yerde Çalışmam Lazım

Şu anda yaklaşık 3 4 aylığına boşum ve para kazanmak için iş arıyorum. Gittiğim esnaflar bana kısa süreli alamıyoruz maalesef dedi. Arkadaşlarım ise A101, BİM gibi kurumsal yerlerde almaz boşuna deneme dedi. Bu durumda ne yapabilirim sizce? İnternetten çalışmak için neler yapabilirim...
  7. AhmetN

40-45K TL Telefon Önerisi

Bütçem 40-45k arası ama zorlarsam 50k olabilir. Kamerası ve arayüzün belli süre sonra halen akıcı devam etmesi çok önemli. Şu ana kadar kullandığım 2 Android telefonda da 2 yılın sonunda yavaşlık sorunundan muzdaribim. Bu yüzden 5 6 yıl sonra halen akıcı olması çok önemli. Oyun vs ayda yılda bir...
  8. AhmetN

1.1 milyon TL araç önerisi

Bütçe 1.2 milyon TL'ye kadar zorlanır ama aklımda tam bir şey yolmadığı için de karar veremiyorum. İstediğim şehir içinde çok yakmasın, bagajı geniş olsun (sedan aile arabası), satışı kolay olsun. Siz ne önerirsiniz?
  9. AhmetN

İphone 15 vs Galaxy S25

Arada biraz fiyat farkı var ama ben yine de hangisini almalıyım kararsızım. Sizce hangisi beni uzun vadede götürür? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-15-256gb.html https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s25-256gb.html
  10. AhmetN

Yurtdışı Telefonu Pasaporta İşlemek

Arkadaşıma yurtdışından telefon getirmesini rica edicem TR'ye gelince onu pasaportuma işlemeyi düşünüyorum. Zamanında amcamgil öyle yapıyodu. Bu işlem nasıl oluyor bilen var mı? Ve ücreti ne kadar?
  11. AhmetN

FB Tarafta Kart ile Bilet Alma

Fenerbahçe taraftar kart çıkarttım maçlara bilet erişimim daha kolay olması için ama geçen maç okul açıktan (spor toto) bilet göremedim. Acaba sadece kuzey tribünü mü satılıyor, okul açıktan alamıyor muyum?
  12. AhmetN

EA FC 25 account activate hatası

bu hatayı alıyorum, daha önce bu hatayı alan arkadaşlar nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? kafayı yemek üzereyim
  13. AhmetN

Fiber İnternet Önerisi

Az önce Türk telekomdan altyapımı sorguladığımda fiber internetin geldiğini gördüm. Aktif olarak türknet(100 mbit) kullanıyorum ama gigafiberin adresimde olmadığını söylüyor. Sizin öneriebileceğiniz fiber internet sağlayıcısı tavsiyeniz var mı?
  14. AhmetN

Erkek parfüm önerisi

Gün boyunca en azından çoğunlukla kokusunu hisstirecek bir parfüm arıyorum. Bütçe sınırlandırması yok ama 1-1.5k yı geçmezse iyi olur. Fresh çok yoğun olmayan bi koku olarak ne önerirsiniz
  15. AhmetN

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

İki tane alıcam hem hikayeli hem fifa için. Bütçe tam belli değil ama 1,5-2 arası diyebilirim. Ne önerirsiniz?
  16. AhmetN

Kartlar için Cüzdan Önerisi

Çok fazla nakit/bozuk para taşımam ama çok fazla kart var. Çok kaba olmayan pantolan cebinde hoş duran bi cüzdana ihtiyacım var. Önerisi olan var mı?
  17. AhmetN

Şarjlı Diş Fırçası Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Oral-B-Vitality-Sensitive-Ultra-Şarjlı-Fırçası/dp/B088M3XJN4/ref=sr_1_8?crid=3B2FAREXJDEA1&dib=eyJ2IjoiMSJ9.xBLM3rXVe1zRHyDjtBYYOR2MyCNLBgEboOcam5DCHznPTBEPjWzz3H3KVybijetWplfuiSzciRDndeV1WuCHqzLyJ4dKJ4sLy1p1Wm4bZB-UZcevZoNLPJ9NuHSfFY51QToa2qHzkxzUfikGxveLMeZSFqyGPoxjqPu...
  18. AhmetN

Anker R50i alınmaya değer mi

Yaklaşık 1,5 yıldır QCY T13 kullanıyorum ve memnundum. Ancak değiştirmeye karar verdim. Sizce R50i iyi bir tercih midir? Verdiğim paraya değer mi?
  19. AhmetN

450-550 TL Powerbank Tavsiyesi

BU bütçede alabileceğim en iyi ürün nedir?
  20. AhmetN

Ziraat ATM başka karta para yatırma

Ziraat ATM'den garanti kartıma para yatırdım dün. Ama para hesabıma geçmedi. Acaba yüklü bir miktar olduğu için geç mi yatacak diye bekliyorum ama içimde bir korku var. Bankadan kayıt oluşturdum hemen ama 1-2 ay sürer dediler. Acaba 15k TL olduğu için ve başka bankanın kartı olduğu için geç...
Geri