Arama sonuçları: *

• Users: CrawLu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CrawLu

Bu ayakkabı erkekte absürt durur mu ?

Arkadaşlar ayakkabı çok hoşuma gitti ama kadın ayakkabısını andırıyor ne diyorsunuz?
  2. CrawLu

144 hz monitor 60 hz gibi

merhaba monitörüm 144 hz valorant ta oynarken sanki 60 hz gibi geliyor görüntü takılıyor internet kafede oynadığım 60 hz ile aynı nvdia ayarlarında 144 hz de dp ile bağlı sorun ne olabilir ?
  3. CrawLu

Bilgisayarda performans düşüklüğü

Merhaba arkadaşlar bundan 7 8 ay önce bi bilgisayar aldım 1660 super Li falan valorant da fps 100 110 a kadar düşüyor içini 1 kere temizledim macunu yenilemem gerekiyor mu sizce performans düşüklüğünün nedeni nedir ?
  4. CrawLu

Monitörde ölü piksel

Arkadaşlar merhaba monitörüm aoc24g2u dün farkettim monitörde ölü piksel oluştu fotoğrafını koyacağım ama ölü piksel olduğumdan eminim bu gün monitöre baktığımda ise hiç bir şey olmadığını farkettim nasıl mümkün olabilir ?
  5. CrawLu

Steam key ile ininal

Merhaba bi site üzerinden bi oyun hesabı satışı yaptım ama site ininal kart kabul etmiyor banka hesabı istiyor onun yerine steam key alıp parayı steam e yatırdıktan sonra steam üzerinden parayı ininal kartıma çekebilirmiyim ?
  6. CrawLu

iphone x alınır mı ?

merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
  7. CrawLu

valorant oyunlarımı nasıl kaydederim

Geforce experience var nasıl valorant oynarken ekran kaydı alacağım anlatabilirmisiniz ?
  8. CrawLu

Valorant 1280*960 ekran büyümesi

Valorant da viper main im ama 1280 e 960 da kullanıyorum ama attığım lineup lar gitmiyor 1920 1080 de oynayamıyorum bu sorunu nasıl düzeltirim
  9. CrawLu

Valorant kasma sorunu

Valorant da kasma sorunu yaşıyorum 1660 super var fps orta ayarlarda fps 90 a kadar düşüyor sorun ne olabilir acaba
  10. CrawLu

Sea of thieves ücretsiz oynama

sea of thieves ücretsiz nasıl oynanıyor sanırım mümkünmüş xb vb nasıl yapabilirim ya da steam de inidirime girermi sanırım 2 hafta once girmişti ?
  11. CrawLu

Kasam arada kapanıyor dokunduğumda

Kasamın önüne arada koltugum çarpıyor ve kapanıyor bazen de kulaklıktan (zzzzz) diye bir ses geliyor ve donuyor sizce sorun ne olabilir ?
  12. CrawLu

İnstagram da yüksek takipçili hesaplar

Yukarıda belirttiğim gibi yüksek hesaplı ve mavi tik li hesaplar buluyorlar bunlar nasıl oluyor acaba merak ediyorum
  13. CrawLu

Valorant troller ıp ban yer mi ?

Valorant da bildiğiniz üzere çok trol var ve bi şey merak ediyorum bu troller ıp ban falan yiyor mu ? (çok rapor yese falan )
  14. CrawLu

Nasıl trojen oluşturabilirim

Kali Linux ile nasıl trojen oluşturabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  15. CrawLu

Valorant hesap kilitlendi

Hesabıma sadece arkadaşım ve ben giriyorduk 2 3 gün girmedim sadece fotoğraf ekledim geri alabilirmiyim sizce tümden kapatılmadı kısıtlandı 1617453852 şüpheli eylem yazıyor ama 3 parti yazılım falan yok bilgisayarım da
  16. CrawLu

Assasins creed odyseey türkçe altyazı ekleme

Arkadaşlar oyunu crack li indirdim ama oyunda türkçe dil seçeneği yok nasıl ekleyebilirim teşekkür ederim
  17. CrawLu

Kulaklıgın kablosu ezıldı ses gıdıp gelıyor

Kulaklık garantıye gider mi gitmezse herhangibir yerde yaptırabilirmiyim acaba ses gidip gelıyor
  18. CrawLu

Game power mihawk mikrofon sorunu

Game power mihawk aldım 2 ay oldu ilk başta sesim kalın gelmeye başladı şuanda sesim de yankı yapıyor discord ta arkadaşlar konuştugunda şu an bana ses yankı yapıyor neden böyle bir şey oldu anlamadım çözümü nedir acaba ?
  19. CrawLu

Valorant dolandırıldım

Lol ekranın da bende varım oda var bi o değiştiriyo bir ben arkadaşlar karşı kişiyi nasıl çıkartırım sayfayı ben ona benım hesap artı battle pas aldım olayı nedir bunun bilen biri var mı ?
  20. CrawLu

Game power ogre tuş basmama sorunu

Merhaba arkadaşlar klavyeyi alalı 1 ay oldu olmadı d tusu basmıyor arada teklıyor forumlarda goruyordum tuş basmıyor diye şans işi dedim ama bana da aynısı geldi n11 den aldım gameshop para iadesi alabiliyormuyum ?
Geri