Arama sonuçları: *

• Users: avrie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. avrie

ryzen5 3400g pro / age of empires 4

selamlar arkadaşımla beraber age of empires 4 oynamak istiyorum ama sistemim apu olduğundan biraz endişeliyim 16 gb ram ryzen 5 3400G pro
  2. avrie

kronolojik olarak transformers nasıl izlenir

beyler transformers serisine tekrardan başlamak istiyorum ama kronolojik olarak nasıl izlemem gerekiyor emin değilim yardımcı olacak var mı
  3. avrie

Günümüz Yapay zeka botlarının listesi lazım

Günümüzdeki Yapay zeka botlarının listesi lazım ne işe yarıyorlar vs teşekkürler
  4. avrie

Twitch nasıl reklam verilir ?

Merhaba bir şirkette çalışıyorum ve twitch için reklam vermek istiyoruz yayıncılara değil örneğin RRaenee izlerken karşma çıkan zorunlu valorant reklamı gibi yani bu türk reklamlar nasıl veriliyor bilgilendirir seniz teşekkür ederim 1666786687 izlerken karşma çıkan zorunlu valorant reklamı...
  5. avrie

Normal yaşantı için Bluetooth kulak üstü kulaklık lazım bütçe 750 TL

arkadaşlar sosyal yaşantıda kullanılacak kulaklık önerisi lazım
  6. avrie

Uygun Metaverse arsası Nasıl Alırım

Merhaba uygun fiyatlı metaverse arsası almak istiyorum sandbox, mana, mina gibi yerlerde fiyatlar uçuk öneriniz var mıdır acaba
  7. avrie

Erişim sorunu Error 400 (hatalı istek)!!1

Error 400(hatalı istek)!!1 sorunu Gmail açarken oldu ve önceden İncehesap gibi sitelerde oluyor
  8. avrie

Tarayıcı Sorun çıkartıyor

Önceden google kullanıyordum ama bir süre sonra sekmeleri açmamaya başladı sonra operaya geçtim ondada aynı sorun ile karşılaştım birde pc açılınca otomatik olarak opera rastgele bir şey açıyor googlda da aynı sorun vardı
  9. avrie

z bar ve dambıl ile hangi hareketler yapılır

Arkadaşlar merhaba elimde 1 z bar 2 dambıl var 75kg ağırlık var dambıl ve z bara takılıyor 2 dambıl ve 1 z bar ile hangi hareketler yapılır
  10. avrie

X kişi tarafından bilgisayarıma erişim var mıdır

merhaba youtub da gezinirken yada binance gibi discord gibi yerlerde gezinirken arada bir nadiren cmd saliselik açılıyor kapanıyor neden olabilir acaba ?
  11. avrie

canım aşırı sıkılıyor

merhaba canım çok fazla sıkılıyor eskiden oyun oynamak sıkıntımı alıyordu fakat şimdi almıyor biraz olsun can sıkıntımı gidermek için şarkı dinliyorum eğlence lazım
  12. avrie

3000tl bütçe ile klavye kulaklık

arkadaşlar elimde 3000tl bütçe var klavye/kulaklık önerisi lazım
  13. avrie

FORMAT attım 2. ssd kayıp oldu

format attıktan sonra 2. ssd gözükmedi video izledim ama 2. resimdeki kırmızı ile gösterdiğim yerde 2. ssd oluyor ama bende yok aygıt yöneticisinden bakınca ssd var olarak gözüküyor sorunu anlamadım
  14. avrie

Merhaba 4ay Kadar Önce Bir Pc Aldım kapanıp açılıyor

güç tuşuna bastığımda kasa kapanıp tekrar açılıyor neden olabilir sistem parçaları şunlar 1 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X AMD Ryzen 5 PRO 3400G MPK 3.7GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Vega 11 GPU İşlemci 1 X MSI B450M PRO-VDH MAX 3866MHz(OC) DDR4 Soket...
  15. avrie

2200TL Civarına Bundle Önerisi

2200TL Civarına Anakart, İşlemci, Ram önerebilir misiniz? Ekran kartına bütçem olmadığından dolayı apu olarak.
  16. avrie

incehesap gaming gecesi neler vardı

incehesap gaming gecesi neler vardı foto gönderin varsa
  17. avrie

Hikayeli CO-OP Oyun Önerisi

Merhabalar, arkadaşımla beraber oynayabileceğimiz hikayeli co-op oyun önerebilir misiniz?
  18. avrie

SSD Değerleri İyimidir

Merhabalar, bu ssd değerlerim doğru mudur? bana az gibi geldi. SSD: KIOXIA EXCERIA 240GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
  19. avrie

600 TL Bütçe İle Ekran Kartı Önerisi

600 TL Bütçe İle Ekran Kartı Önerebilir misiniz? 2.el 0 fark etmez
  20. avrie

2. El Psularım Ne Kadar Eder?

Selamlar, 2 tane 2.el psum bulunmakta ikisininde garantisi devam etmekte birisi Gamepower 500w 80+ birisi Powerboost 500w gamepowerın 2022 mart ayına kadar garantisi var ve faturalı powerboostun ise 2 yıl garantisi var faturalı bu ikisini ne kadara satabilirim tek tek ?
Geri