Arama sonuçları: *

• Users: Sunay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sunay

Yardım Yan binama fiber altyapı geldi fakat bizim apartmana gelmedi

Yaklaşık 4 yıldır apartmanımıza fiber gelmesi için uğraşıyorum fakat apartman yapıldığında adsl altyapı çekildiğinden dolayı sıkıntı çıkartıyor. Asıl konuya geleyim, bugün cadde üzerindeki yanımızda bulunan yeni apartmana ve cadde boyunca fiber altyapı işlemi yapıldı fakat işçilere neden bizim...
  2. Sunay

[ÇÖZÜLDÜ] 200 Lira bütçe ile f/p mikrofon arıyorum

İlerde twitch yayın işleri vs olabileceğinden dolayı mikrofon kalitesi iyi olması tercihimdir. Max bütçem 200 lira önerilerinizi bekliyorum.
  3. Sunay

🔥İndirim Yemek Sepeti 20 TL Hediye Kupon Kodu

Yanlış okumadınız yemek sepetinde 30 hazirana kadar geçerli 30 tl ve üzeri alışverişlerde 20 tl hediye kodu bulunmakta. Şimdi gelelim bu kod nasıl kullanılır? 1- Öncelikle bu kod ilk siparişiniz için geçerli olduğundan dolayı yeni bir yemek sepeti hesabı oluşturmanız gerekiyor. 2- Hesabı...
  4. Sunay

Yardım FACEIT telefon numarası değiştirme/kaldırma nasıl oluyor ?

Hesabımı satışa çıkarmıştım müşteri buldum fakat nasıl telefon numaramı hesaptan kaldıracağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor ?
  5. Sunay

Yardım Cities Skylines CO-OP bir şekilde nasıl oynanır?

Arkadaşım steam üzerinden oyuna sahip fakat ben oyuna Epic Games üzerinden sahibim. CO-OP oynamamızın bir yolu var mıdır? Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  6. Sunay

Yardım Max 1500 lira bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum

1500 lira bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum. Benim için önemli olan dayanıklılığı ve komforu. Önerilerinizi bekliyorum açıkçası görünüşü de önemli almışken güzel bişey almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Not : Boyum 1.83 Kilom 100
  7. Sunay

400 Lira bütçe ile mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar 400 lira bütçe ile iyi bir switch'e sahip olan argb klavye arıyorum önerileriniz nelerdir ?
  8. Sunay

Sizce TD500'mü yoksa XPG battlecruiser'mı Almalıyım ?

Arkadaşlar şuan Msi mag 100r kullanmaktayım ve sistemimin içi tıkış tıkış gözüktüğü için yeni kasaya geçme kararı aldım şuanlık bütçem 800 900 civarlarında hemen almayacağım indirim bekleyeceğim iki kasanında artıları eksileri nelerdir sizce hangisini neden almalıyım ? Not : Sistem özelliklerim...
  9. Sunay

Çözüldü✓ Nvidia denetim masasını açamıyorum hata veriyor

Masaüstüne sağ tıklayarak Nvidia denetim masasını açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor ?
  10. Sunay

RTX 3060 Duyruldu Detaylar Bunlar

Yayın Linki
  11. Sunay

Max 1500 2000 lira civarında f/p oyuncu koltuğu arıyorum

Max 1500 2000 lira civarında f/p oyuncu koltuğu arıyorum arkadaşlar konforlu ve sağlam olmalı önerilerinizi bekliyorum
  12. Sunay

Öneri CS:GO 1 Haftalık Aim Geliştirme Antrenmanı

7 GÜN BOYUNCA SÜRECEK AİM GELİŞTİRME ANTRENMANI 1- Ortalama 15-20 dk Surf haritasında surf yapmak ( yapamıyorsanız geçin ) 2- Aimbot haritasında Aimimiz ile botun kafasını hareket ederek 1-2 dk takip ediyoruz. 3- Aimbot haritasında Aimimiz ile botun kafasını hareket ederek takip ederken 1 tur...
  13. Sunay

Palit RTX 3070 GP Overclock ve Undervolt Yaptık

@RevDeisDou ve @Emir Şensoydan ile undervolt ve overclock yaptık aşağıda bilgiler mevcut : Not : Bu ayarları yaparken aynı zamanda arkaplanda uygulamalar açıktı ve discordda yayın açıktı. Stock : 7000 MHz Full yükte max : 70 derece Overclock ile : 8300 MHz Full yükte max : 61 derece oyunlarda...
  14. Sunay

i5 10600k 5.1 GHz RevDeisDou ile o.c yaptık buradan teşekkür ediyorum

@RevDeisDou ve @Furkan Aslan 'ın Sistemde emeği çok oldu onlara buradan çok çok teşekkür ediyorum aşağıya değerleri bırakıyorum. Stok : i5 10600k 4.1 ghz 1.20v O.C : i5 10600k 5.1 ghz 1.36v Cinebench ve cpu z :
  15. Sunay

5000 TL Arkadaşa F/P Bilgisayar topluyoruz öneri varmıdır ?

5000 TL Arkadaşa F/P Bilgisayar topluyoruz öneri varmıdır ? Aşağıya parçaları atarsanız sevinirim tek tek alınacak parçalar. 1605969214 Sadece kasa olacak monitör dahil değil
  16. Sunay

Bilgisayar açıldıktan 20 dk sonra kapanıyor sorun nedir sizce ?

Arkadaşımın bilgisayarı 20 dk sonra tık diye kapandı 3 kez üst üste sizce sorun nedir yardımcı olurmusunuz
  17. Sunay

Öneri Max 500 TL mouse önerisi arıyoruz

Arkadaşım için max 500tl kaliteli ve yazılımı makrosu rgbsi vs olan mouse arıyoruz en iyi 500tl f/p mouse önerirseniz sevinirim.
  18. Sunay

Kafam esdi Palit rtx 3070 aldım

N11 indirimi ile gayet makul bir fiyata geldi 6300 TL'ye almış oldum. @RevDeisDou ile işimiz var :D
  19. Sunay

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve sevgi ile anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü..
  20. Sunay

Yardım 1k'ya 240mm sıvı soğutucu arıyorum

Arkadaşlar 1kya en iyi 240mm sıvı soğutucuyu arıyorum sessiz ve argb olması gerekiyor
Geri