Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Türk Telekom Cayma Bedeli Yansıtıyor

İyi akşamlar. Türk Telekom ev internetimiz 4 Kasım'da son buluyor. Daha sonrasında taahhütümüz bitecek. Arayıp yeni abonelik ve taahhüt oluşturmadığımızda ne olacağını sorduğum zaman taahhütsüz internet kullanımınız devam eder diyorlar. Aboneliğimi iptal ettirmek istediğimde cayma bedeli...
  2. lerensavasl

MONSTER ABRA A5 V13.4 DÜŞÜK FPS SORUNU

i7 8700h işlemci GTX1050Ti Ekran Kartı ve 8GB RAM var. YouTube üzerinden baktığım FPS videolarına kıyasla aşırı bir düşüklük var. Kurcaladıkça uğraştıkça 5 FPS 10 FPS falan yükselttirebildim. CS2'de 60 FPS, LoL'de 60-70 FPS düzeylerinde alıyorum. Ancak donanım videolarına göre olması gereken...
  3. lerensavasl

Bilgisayarımdan Tam Performans Almıyorum

i7 8700H ve GTX 1050Ti ekran kartlı 8GB Ramli Monster Abra A5 V13.4 laptop var. CS2 ve LoL'de 55-70 FPS arası alıyorum. YouTube üzerinden 1050'li laptoplarda 100 FPS i görüyorlar. Sanırım ekran kartımdan tam verim alamıyorum. Nedenini hiçbir türlü bulamadım. Herhangi bir problem yokmuş gibi...
  4. lerensavasl

Hem Süper Lig Hem Avrupa Maçları İzleyebileceğim Tek Yer?

Hem süper lig maçlarını hem avrupa ligi maçlarını veren bir yer yok mu? S Sport+ da sanırım süper lig yok. Exxen'de de yok. Bein sport'taysa avrupa maçlarını izleyemiyoruz sanırım. Şampiyonlar ligi vs. Hepsini veren tek bir uygulama var mı?
  5. lerensavasl

Dosya Uzantısı Bozuldu

arkadaşın bilgisayarında uzantısı olmayan bir klasörü yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri yaptık. ancak uzantısı olmayan dosyalar artık not defteri olarak açılıyor. bunu nasıl düzelticez. mp3 dosyalarının artık not defteriyle açılması gibi düşünün. m mp3 yerine uzantısı olmayan dosya bu.
  6. lerensavasl

Kablosuz Mouse Önerisi

500TL Bütçem var. Kablosuz bir mouse almak istiyorum. Sensörü kalitesiz olan mouselar kullanırken oyunlarda o keskin dönüşler yapamama sorununu hissediyorum bu başıma gelsin istemiyorum. Ancak bir yandan da çok kaliteli bir mouseye ihtiyacım yok çünkü aşırı odak oyun da oynamıyorum. Günlük...
  7. lerensavasl

Yeni Başlayanlar İçin Fotoğraf Makinesi Önerisi

Heves, hobi üzere bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Bütçem çok fazla yok, en fazla 10k bandına çıkabilirim. Daha önce hiçbir fotoğraf makinesi deneyimim olmadığı için ne tarz bir şey almam lazım, nelere dikkat etmem lazım pek bir fikir sahibi değilim. Doğa resimleri, yol, dünya vs. o tarz...
  8. lerensavasl

CV'ye Resmi Olmayan İşler Yazılır mı?

CV hazırlıyorum. Daha önce çok iş yerinde çalıştım ancak hiçbirinin kaydı kuydu yok bir yerde. Sigorta girişim vs. de yok haliyle. O çalıştığım iş yerlerini "Falanca Mağaza'da Satış Elemanı" olarak yazmak doğru olur mu? Önemli bir iş kovalıyorum şuanda CV de haliyle bayağı bir önemli.
  9. lerensavasl

CS2 için Yeniden Para Ödenecek mi?

CS2, CSGO'dan farklı bir oyun olarak mı çıkıyor? Yoksa CSGO sahipleri hiç para ödemeden CS2 oynayabilecekler mi?
  10. lerensavasl

Yapay Zeka Resim Çizen Discord Serveri?

Discord'da yapay zekaya resim yaptırabildiğiniz bir grup olduğunu duydum. Biraz araştırdım ve Midjourney'e denk geldim. Ancak sanırım abonelik tarzında bir sistemleri var. Ücretsiz bir yolu yok mu bunun?
  11. lerensavasl

2023 yılında İphone X Alınır mı?

2.el uygun bir İphone X denkledim. Alıp en az 3 4 yıl kullanmak fikrindeyim. Oyun vs. oynamıyorum. Kamera benim için önemli yalnızca. Sosyal medya ve gündelik kullanım olayı. Aslında S20 FE, M53 5G gibi telefonlara bakıyorken bunu denklemek iyi oldu diyebilirim. Fiyatı 7.500. Sizce Hala İphone X...
  12. lerensavasl

Hangi Telefon Daha İyi?

Bu telefonlardan kendime uygun olanı bulmaya çalışıyorum. Akıcı, kamerası iyi olan, beni 3 4 sene götürebilecek, üzmeyecek bir telefon arıyorum. Bütçem 5-6k arası. 2.el telefon arıyorum. Daha önce araştırdığımda sürekli Xiaomi telefonlar önerildiğini gördüm. Redmi Note 11 Pro özellikle. Ama...
  13. lerensavasl

6.000TL 2.el Telefon Önerisi

Alabileceğim en f/p telefonu arıyorum. Bütçede A12, M12, Xiamoi'nin ve Pocco'nun bir kaç telefonu var sanırım. Ama bilemiyorum hangisi mantıklıdır, hangisi daha uzun süre götürür, kamerası bataryası vs. vs. Önerilerinizi bekliyorum bu sebeple. Bütçe 5.500-6.000TL arası.
  14. lerensavasl

Kitabıma Kapak Hazırlamak İstiyorum

Paint'ten kaba taslak bir şey çizdim. Demo diyebileceğimiz bir kitabım var. Açıkçası önce kendime 1 adet bastırıp sipariş etmek istiyorum. Ancak kapak yapma konusunda maalesef hiçbir beceriye sahip değilim ve bu işi aslında nasıl çözerim pekte bir fikrim yok. Kapağın ön yüzünde ilkbahar...
  15. lerensavasl

Discord Bağlanınca Bilgisayardan Ses Gelmiyor

Bluetooth kulaklığımla Discord bağlandığımda başka hiçbir yerden ses gelmiyor. YT videosu, oyun sesi vs. Yalnızca konuşmadan geliyor. Ayrıca konuşma sesi kalitesi de acayip kötü geliyor. W11 kullanırken böyle değildi. W10'a geri dönünce böyle oldu.
  16. lerensavasl

Brave Tarayıcı Nasıldır? Önerir misiniz?

soru açık diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum çünkü şu aralar çok sık karşıma çıkmaya başladı. Teşekkürler şimdiden.
  17. lerensavasl

5inç Ekranlı Uygun Fiyatlı Telefon önerisi

Belirli bir bütçe yok ama fiyat/performans diyebileceğimiz bir ürün arıyorum. Aşırı pahalı fiyatlar vermek istemiyorum görece uygun olsun lütfen. ben bir yandan araştırmaktayım zaten ama sizden de öneri bekliyorum.
  18. lerensavasl

300 350TL Bluetooth Kulaklık

kulakta kaba olmayacak bitşey arıyorum. mikrofon kalitesi önemli değil ama ses kalitesi güzel olsun isterim. ne önerirsiniz?
  19. lerensavasl

5.000TL Telefon önerisi

İş amaçlı kullanıldığı için video ve fotoğraf kalitesi iyi olmalı ve depolama kapasitesi yüksek olmalı. Ayrıca iş gereği sosyal medya aktif kullanıldığından şarjı da uzun gitse iyi olur. bu fiyatlarda akıcı ve uzun seneler dayanabilecek ne önerirsiniz?
  20. lerensavasl

Sakin Vakit Öldürmelik Oyun Önerileri

Böyle CoD gibi Witcher gibi kasıntı sağlam hikayeler değil de vakit öldürmelik kısa süreli bağımlılık yapacak oyun önerisi istiyorum. Online olmasa daha iyi. Tamamen sakin sakin takılayım yani. Sistemim imzamda var. GTA5 30 FPS ayarında bilgisayar.
Geri