Arama sonuçları: *

• Users: onurgrr59
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Valorant Montajım 2

Merhaba arkadaşlar montaj işinde acemi olduğum için ilk yaptığım montajdan sonra sizden geri dönüş istemiştim geri dönüşler doğrultusunda 2.videomu hazırladım (hala amatör olduğumu unutmayalım) 1.videodan aldığım geri dönüşler üzerine videomu daha kısa tuttum, vuruş aralarını hızlandırdım ,vuruş...
  2. O

Montaj Değerlendirmesi

Montaj konusunda amatörüm hayatımda yaptığım ilk montaj izleyip değerlendirirseniz sevinirim teşekkürler
  3. O

discord üye arttırma

Arkadaşlar bir discord sunucusu açtım para ile üye satın almak istiyorum bunu yapabileceğim bir yer varmı bilgi verirseniz sevinirim
  4. O

Discord nitro nasıl alabilirim

Merhaba arkadaşlar xbox game pass ile 6tlye aldığım nitro bitti uygun fiyatlı nitro alabileceğim güvenilir bir yer varmıdır varsa bilgi veriseni sevinirim
  5. O

6000-6500 Sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar dolar bugün itibariyle 8,41TL önerebileceğiniz hazır sistem varmıdır site vs farketmez hazır olması yeterli
  6. O

Valorant Van6 Hatası

Merhabalar ortalama 1 haftadır her girdiğim oyunda 3 defa VAN6 kodlu ağ hatasını alıyorum oyundan kopma olduğu için her maçtan sonrada 1-2 saat ban yiyorum bu durumu riota ticket attığımda ise aldığım cevap şu: Merhabalar, Evet, maalesef ki böyle bir hata var. Farkındayız ve üzerinde...
  7. O

5500Tl sistem önerisi

Arkadaşlar şuan piyasadaki oyunları rahatça oynayabileceğim 5500tl aralğında bir bilgisayar arıyorum itopya incehesap vs benzeri sitelerden almayı düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim işlemci ve ekran kartı bi tık iyi olursa iyi olur
  8. O

Yayıncıların sistemleri

ELRAEN PARVA-(DÜZENLENMİŞ)- 5466.46 TL AMD Ryzen 5 3500 4.1GHz 6/6 Çekirdek işlemci ASUS PRIME B450M-K Anakart ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek ASUS GTX 1650 SUPER TUF GAMING Ekran kartı VENTO NEPTUNE 3 adet ARGB + 1 adet Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Siyah Kasa FSP Hyper K 600 600W 80+ Güç...
Geri