Arama sonuçları: *

• Users: Zombie9
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Sistem açılırken anakart logosu kocaman oldu ve alttaki çubuk takılıyor

Logo kocaman ve çözünürlüğü berbat. Disk sağlıklarına baktığımda sadece oyun kurulu olan bir diskte crystal disk infoda dikkat yazıyor. Hd sentinel 1 bozuk sektör buldu. Sizce hdd yüzünden mi böyle oluyor?
  2. Z

Sanırım Hacklendim Yardıma İhtiyacım var

Program data klasöründe şifrelerimin bulunduğu bir wordpad dosyası buldum ve ayrıca ıp adresi bulunan bir wordpad dosyası daha var. Ve sistem bilgilerimin olduğu bir klasör daha var. Defender birkaç tane trojan sildi. Eset yüklemem gerekir mi?
  3. Z

Öneri R5 3600 golden sample

Sizce nasıl? Bu değerleri uygulasam sorun olur mu? Se224xt kullanıyorum
  4. Z

Yardım Ctr 2.0 30 dakikadır test yapıyor

15. Adıma geldi hâlâ devam ediyor 30 dakika oldu. Acaba yanlış bir şey mi yaptım? İşlemcim 3600
  5. Z

Öneri 250₺'ye işlemci soğutucu önerisi

İşlemcim 3600. Elime yaklaşık 5 gün içerisinde ulaşacak ve stok fanla kullanmak istemiyorum. 20tl kadar fiyatta oynama yapabilirim. Elimde mx4 termal macun var. Kasam spec delta
  6. Z

Yardım İşlemci için ne kadar gümrük vergisi kesilir?

Işlemcim bozuldu ve AMD ile görüşerek yenisini istedim ve bana yenisini göndermek için gümrük vergisi ödemem gerektiğini söylediler. Sizce bu vergi kaç lira olur?
  7. Z

Yardım Thaipoon burner ram çipini bulamıyor

Sistemime yeni ram aldım ve taktım ancak çipini göremiyorum. https://files.fm/thumb_show.php?i=jfhf7z75w Linkte bilgileri bulunuyor
  8. Z

Yardım GTA 5 hata vermeden aniden kapanıyor. Pc reset atıyor.

Oyun dünden beri aniden kapanıyor ve hata vermiyor. Bazende donuyor ve bilgisayar kendine reset atıyor.
  9. Z

(Çözüldü)Hat kablosunu modeme direk takınca internet gelmiyor

Ev telefonu kullanıyordum ve hat kablosu splittera bağlıydı. Telefonu iptal ettim ve splitter olmadan hat kablosunu modeme bağladım. Hat geliyor ancak modem ip alamıyor. Bu nedenle internet gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  10. Z

r5 2600x-1660s sistem csgo/lol fps sorunu

Selamlar işlemcim 4.2ghz sabit çalışıyor. Sürekli drop yiyorum fps sabit değil. Bazen sistemde donma yaşıyorum. Bluetooth sesi aniden gidiyor. Şimdiden teşekkür ederim sevgili forum üyeleri
  11. Z

Yardım Gta5 açılırken bluetooth kesiliyor

Gta5 açılırken tüm sesler gidiyor. Bilgisayarımda bluetooth adaptör var. Sürücüsünü güncelledim ancak yinede olmuyor. Her girişimde gidiyor. Az önce adaptörü çektim taktım mavi ekran yedim. Dpc_watchdog_violation hatası aldım. Çözümü nedir? Teşekkürler
  12. Z

Hangi sistemi almak mantıklı? Neden?

Hangi sistemi almak daha mantıklı? https://www.hepsiburada.com/gamingtech-noldor-x-v-2-amd-ryzen-5-3500x-16gb-480gb-ssd-5600-xt-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000ZGVYG Ayrı ayrı toplayınca 8228tl yapıyor...
  13. Z

Sistem toplama

İyi günler. Sadece kasa toplayacağım. Sistem bileşenlerinin sağlam ve kaliteli olması taraftarıyım.
  14. Z

R5 2600x/1660s sistemde CS:GO fps stabil değil

Oynarken sürekli takılma yaşıyordum ve net_graph komutunu uygulayıp kontrol ettim. Oyuna drop giriyor fps sürekli değişiyor ve 100fps altına indiği çok oluyor. İşlemci ve Gpu kullanımım düşük görünüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sistem R5 2600x (4.1ghz max olacak şekilde ayarlı ancak en fazla 3.7...
  15. Z

Türk Telekom Gamer Kampanya alınır mı?

Şu anda Türknet kullanıyorum.Hattım 85 mbps destekliyor. Ev telefonumuz var ama iptal etmek istiyorum çünkü yalın paket ile telefonlu olan arasında iyi fark var. 50mbps olanı almayı düşünüyorum her ay 96tl fatura gelecek. Telekomu arayınca taşıma işlemi mi yoksa 0 dan abonelik mi istiyorsunuz...
  16. Z

Hangi iss firmasını tercih etmeliyim?

Önceden TT kullanıyordum 16mbps pakette 13mbps indirme 0.5 upload alıyordum, altyapım 85mbps destekliyor ve vdsl2. Ama turknet 75 diyor. Şu anda Turknet kullanıyorum gerçekten şubeleri olsa gidip şimdiye kadar 50 kere olay çıkarmıştım. 3 aydır kullanıyorum ne indirimimi verdiler nede sorunlarımı...
  17. Z

Yardım Hoparlör kabininden bally kokusu nasıl çıkarılır

Hoparlörlerimin kabinini bally ile yapıştırdım ancak kokusu gitmiyor içinde ağır bir koku var. Her kick vurduğunda koku dışarıya çıkıyor ve kafa yapıyor ciddi anlamda. Nasıl çıkarabilirim lütfen yardım edin
  18. Z

Kabinden bally kokusu giderme

Hoparlörlerimin kabinini bally ile yapıştırdım ancak kokusu geçmiyor. Her kick vurduğunda bu koku dışarıya çıkıyor ve ciddi anlamda kafam uçuyor. Kokuyi nasıl geçirebilirim?
  19. Z

Memtest 1 hata verdi normal mi?

Test 8 de hata verdi hız aşırtma yaptığım için mi oldu sizce?
  20. Z

Mavi ekran alıyorum dmp klasörünün linkini aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Performans düşüşü ve mavi ekran hatası alıyorum. Bazen de sistem kitleniyor https://www.dosya.tc/server32/dgh8mo/dmp.rar.html
Geri