Arama sonuçları: *

• Users: morkkoc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Tek slot ram ile pc açılmıyor

Merhaba iyi forumlar; Elimde, 1 adet Corsair Vengeance 16 GB 3000MHz. 1 adet Crucial 8 GB 2133MHz RAM var. Crucial olan RAM'i takmadan PC açılmıyor. Benim ise istediğim tek slot 16 GB RAM'i tek başına çalıştırabilmek. Tüm kombinasyonları deniyorum fakat tek başına 16 GB olan RAM ile görüntü...
  2. M

"Warning !!! Please insert USB key press any key to check" Hatası alıyorum

Merhaba arkadaşlar ikinci el anakart aldım ve sistemin montajı bittikten sonra ilk startta bu hatayı alıyorum. Ekstra VGA ışığı yanıyor fakat diğer sistemimde sorunsuz kullandığım ekran kartımı taktım. Ekran kartında sorun yok. Bu durumu nasıl çözebilirim bilemiyorum. Çünkü hiçbir şekilde BIOS...
  3. M

"Warning !!! Please insert USB key press any key to check" Hatası alıyorum

Merhaba arkadaşlar ikinci el anakart aldım ve sistemin montajı bittikten sonra ilk startta bu hatayı alıyorum. Ekstra VGA ışığı yanıyor fakat diğer sistemimde sorunsuz kullandığım ekran kartımı taktım. Ekran kartında sorun yok. Bu durumu nasıl çözebilirim bilemiyorum. Çünkü hiçbir şekilde BIOS...
  4. M

Güç kaynağımın çıkış voltajları normal fakat sistemi çalıştırmıyor

Merhaba High Power 500W PSU'ya sahibim sisteme takıp start verdiğimde fanlar dönüyor fakat sistem açılmıyor görüntü de vermiyor klavye vs gelmiyor boot etmiyor ben de test ettim yeşil ve gnd ile kısadevre yapıp çalıştırdım tek tek tüm çıkışlarını ölçtüm(SATA portları hariç) 24 pininden...
  5. M

Xigmatek Grip fanları yanmıyor

Arkadaşlar kasam XIGMATEK GRIP EN45594 modeli fanlar çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor neden olabilir led sw i nereye takmam lazım anakart asus tuf a520m plus
  6. M

3000₺ ye ekran kartı önerisi

Merhabalar sistemime uygun 2.el kart almak istiyorum bütçem 3000₺ yorumlarınızı nedenleriyle bekliyorum teşekkürler Sistemim: 3600x 16gb 3600mhz ram a520tuf 700w psu
  7. M

Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba; Sistemim için ikinci el ekran kartı almak istiyorum. Şuan 2500-3000₺ civarı bütçem var. Bu bütçeye uygun ve sistem özelliklerime uygun ekran kartı önerilerinizi merakla bekliyorum. Tercihen minimum 6-8GB VRAM bir model düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim...
  8. M

fps competitive kulaklık önerisi

Ortalama 300₺ ye 2. el kulaklık almayı düşünüyorum sıfırına para vermektense daha uyguna daha kalitelisini alma taraftarıyım ikinci el piyasasına hakim olan arkadaşlarım önerilerde bulunursa çok sevinirim fiyatta ufak esnemeler olabilir. FPS competitive oyunlar oynuyorum. (Valorant CS:GO Apex...
  9. M

Yardım Hangi işlemciyi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar sistemi ufak ufak topladım geriye sadece işlemci almak kaldı ikinci el piyasasına bakıyorum sıfırına yüksek fiyat düşük işlemci yerine o fiyata ikinci el daha yüksek model almak bana daha mantıklı geliyor. Aklımda R5 3600 almak var. Sizin değerli yorumlarınızı bekliyor takip...
  10. M

BU EKRAN KARTININ NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MIDIR?

Elimde böyle bir ekran kartı var. Etiketleri yırtılmış ve şuan sistemim olmadığı için takıp çipsetine vs bakamıyorum. Aramızdan kullanan ya da bilen var mıdır? Fotoğraf boyutu yüksek olduğundan link bırakıyorum.. https://resimyukle.io/g/uz6Rhq7HaU
  11. M

Ekransız 5S'i bilgisayara bağlama

Merhaba arkadaşlar benim elimde iPhone 5S model cihaz var fakat ekranı yok. Normal kendi telefonumu bağladığım gibi USB girişinden bu telefonu bağladığımda ne bir ses ne de program (3uTools) üzerinden erişim sağlayamadım. Amacım cihazın pil sağlığı, hafızası ve iCloud olup olmadığını öğrenmek...
  12. M

Rampage Comfy Alınır mı?

Arkadaşlar başlıkta yazdığım kulaklığı almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri çok iyi özellikle mikrofonu yayın yapacağım dinlediğim müzik mikrofondan karşı tarafa gider mi? ses sekmesi var mıdır kullanan varsa tecrübelerini aktarmasını bekliyorum veya bu fiyatlara önerecebileceğiniz bundan...
  13. M

Öneri Hangi iss sizce daha iyi?

Merhaba arkadaşlar bulunduğum lokasyona vdsl geldiğini öğrendim ve altyapımı sorguladığımda millenicomda 80mbps türknette sorguladığımda 75mbps ve ttnet ile sorguladığımda hipernet altyapısı bulunduğu söyleniyor. Öğrendiğim kadarıyla altyapıyı Turk Telekom getirmiş. Yani altyapı TurkTelekom’a...
  14. M

1600 AF 12NM Overclock

Anakart: B450M S2H. İşlemci: Ryzen 1600 AF 12nm. RAM: 2x8 Adata XPG Gammix D30. Ekran kartı: RX580. İşlemcime (stock soğutucusu var) sıkıntı olmadan OC yapabilir miyim? Kullanan var mı bu şekilde?
  15. M

Bu ramler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu ramler sizce nasıl? https://urun.n11.com/bellek-ram/xpg-gammix-d30-16gb2x8g-ddr4-3000-mhz-ram-ax4u300038g16a-dr30-P394159341 1586477757 R5 1600af b450m s2h rx580 sisteme aldım.
  16. M

Hangi ram daha iyi

Adata xpg gammix d30 ile d10 un arasındaki fark nedir? İkisi de 3000mhz ve cl değerleri 16 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. M

Bu sisteme RAM tavsiyesi

Arkadaşlar tüm bileşenlerim hazır. Ram konusunda sizce en iyi ram seçimi ne olacaktır önerilerinizi bekliyorum. 16GB tek mi alınmalı yoksa 2x8 mi almalıyım? Bütçem 500-600₺ arası. Sistemim şu şekilde; Ryzen 5 1600 AF Gigabyte Radeon RX 580 Gaming OC Gigabyte B450M S2H Toshiba OCZ TR200 240GB...
  18. M

Sistemim bu ram e uyumsuz mu yoksa arızalı mı?

Merhaba arkadaşlar bende CMK16GX4M2B3200C16R koda sahip corsairin 2x8 3200mhz kit ramim var. 1600af işlemci ve gigabyte b450m s2h anakarta sahibim. Sorun ramlerden kaynaklı bilgisayarın açılmadığını düşünüyorum(her şey çalışıyor fakat görüntü gelmiyor klasik uyumsuz ram sorunu gibi). Başka bi...
  19. M

Yeni sistem topladım açılmıyor

Arkadaşlar videodada görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok hafif bir ışık yanıp hemen sönüyor. Elimde başka Power ve ekran kartı...
  20. M

(Videolu)Gigabyte rx580 gaming 4gb led yanmıyor.

Arkadaşlar videodada görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Depolama daha kargoda lakin takılı olmadığı için olacağını düşünmüyorum. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok...
Geri