Arama sonuçları: *

• Users: marilyn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. marilyn

Bu konu ile birlikte artık kalıcı banı hak ettiğimi dusunuyorum

Kendiniz bahsetmişsiniz artık hesabimin silinmesini kalıcı banlanmasını istiyorum
  2. marilyn

Merhaba ben banlanmak istiyorum

Oncelikle orucunuz kabul olsun Ben self ban istiyorum 1 ay ban değil açılmaması uzerine bir ban istiyorum @Mehmet Yılmaz lütfen geçici ban atıp geçmeyin ben permanent ban istiyorum
  3. marilyn

Ddr4 sistem Alınır mı? ?

12400f+ rtx 3050 sistem var aklimda ddr4 ama bakiyorum herkes yavaştan ddr5 geçeye başlamiş ddr4 sistem toplanirmi yoksa ddr5 mi almaliyim ne dersiniz ?
  4. marilyn

Öneri 5000tl ye monitor onerisi lazim

27 inc ve yusek hz olursa iyi olur birde incehesap zorunlu
  5. marilyn

6804 rulman önerisi lazım

Skf çok pahalı 2 tane 6804 2rs rulman alacağım marka konusu önemli benim için o yüzden skf kadar kaliteli olmasina gerek yok öneriniz varmı ?
  6. marilyn

Çözüldü✓ Millenicom dsl işiği yanmiyor!!

Merhaba elimde tt nin verdiği modem var millenicom bağlattirdim vdsl 50mbps kullanici adi şifre var elimde kurulumu yaptik ama dsl işiği yanmiyor internete ihtiyacim var teknik ekip beni ariyacakmiş ama uzaktan ne kadar yardimci olabilirler bilmiyorum benim yapabileceğim bir şey varmı Modem...
  7. marilyn

(Çözüldü)Hgs borcum var hgs ye para yatirmam yetiyormu

Merhaba 130 tl küsür hgs borcum var e devletten hgs ye para yatirdim yatirdiğim bakiye azalmamış gorunuyor başka bir şey yapmam gerekiyormu
  8. marilyn

Yardım Asus tuf a15 Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037a16-ryzen-7-7735hs-16gb-256gb-ssd-rtx4060-windows-11-pro-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BNVAF Bu laptop Alınır mı? düşük watt gibi şeyler varmı alinmaz ise hangi laptop önerirsiniz bu fiyat araliğina yakin teşekkürler
  9. marilyn

Yardım Telefonda birisi aradi geri dönünce bip sesi gelip kapaniyor

Başlikta yazdiği gibi birisi tarafindan sabah arandim 2 farkli telefon numaram var 2. Hattimi pek kullanmiyorum o hat arandı geri dönüşü 1. Hattımdan yaptığımda aramada bip sesi geliyor ve çagrı sonlanıyor (normal ararkenki biip biip değil kısa süren bi bipleme) ve kapaniyor acaba bendemi bir...
  10. marilyn

Yardım Vdsl internet sağlayicisi önerisi (aksaray)

Merhaba vdsl internet için en iyi sağlayıcı hangisi f/p konusunda türknet ve millenicom en uygunu ama hangisi daha iyi karar veremedim kullananlar yardimci olabilir mi Altyapis 62 down 15 up gosteriyor
  11. marilyn

Yardım Gümrük max sipariş 30 euro ?

Bu haber doğrumu eğer doğru ise 150 euro ile bile güç bela bir şeyler aliyordum 30 euro ile artik altima don falan alirim
  12. marilyn

Metalurji 2 yıllık ve 4 yıllık ne farki var

Metalurji 2 ve 4 yıllık arasinda ne fark var? Eğer çok bir fark yoksa hemen hemen ayni eğitimleri goruyorlarsa 4 yillik okumama gerek yok
  13. marilyn

Kürek önerisi lazim .... .

Kürek lazim rampa vs yapabilmek için gerektiğinde katlanip çantaya sığabilecek baya sağlam olmasi lazim cunku baya taşa toprağa vuracağım öneriniz varsa bekliyorum 1718917254 Bütçe önemsiz 400/500 olur gerekiyorsa 1k da veririm
  14. marilyn

Bist %10 sınırı çok saçma

Normalde nasdaqdayim ama bir miktar tl olunca biste atayim dedim halka arz vs girdim hisse %10 düşüyor alici satici bulunmamasindan satilamiyor diyip iptal ediyor neymiş taban fiyattan satilamiyormuş o zaman %10 sinirinin ne yararı kaldıki paranin birden seğil yavaş yavaş erimesini izleyeceksin...
  15. marilyn

Yardım Ürünler 134 euro ama vergisi ile birlikte 174 euro

Aliexpress den alişveriş yaptim ürünlerin kendisi 150 euroyu aşmiyor ama aliexpress vergiyide peşin aliyor ptt gorevlisine vermiyoruz vergiyide faturaya yansitiyorlarmı yansitiyorlarsa gumrukte kalirmi ?
  16. marilyn

20000 tl pc onerisi lazim

20000 tl ye parça parça yada toplu alınabilecek en mantıklı sistem ne var 1k artabilir yada azalabilir küsürat önemsiz
  17. marilyn

Yardım Yurtiçi kargomu kaybetti

Sahibinden uzerinden param güvende ile bisiklet parçasi sattim yurtiçi normalde 2/3 günde kargoyu gotururdu 1 hafta olacak kaybolduğunu söylediler karşı taraf ile iletişime geçtim ikimizde şubeye gittik antalyadaki şube kargonuz hala sakaryada diyor sakaryadaki şube kargo bizden çıktı diyor bir...
  18. marilyn

Öneri Juujika no rokunin benzeri manga

Başlikta yazan manga gibi kan vahşet tecavüz vs olan manga önerisi istiyorum
  19. marilyn

Yardım Vans ayakkabı önerisi

Vans ayakkabı alacağım mağazalarda hep beyaz tabanlı var siyah yada kahverengi tabanlılarında 42.5 olanı yok vansın sitesindede bulamadım trendyolda hepsiburadada orjinal vans satan mağaza biliyormusunuz tabanı kahverengi olsun beyaz olmasın lütfen çok kirleniyor
  20. marilyn

Çözüldü✓ Torba kapandı ne demek

Yurt dişi siparişim vardı 170 dolar olan bisiklet kasım indirimi koduyla 153dolara alabiliyordum (150 euro sınır güncel kurla 165 dolar gibi bir şey oluyor) her neyse siparişim torba kapandı olarak görünüyor milyon kez yd alişveriş yapmişimdir ilk defa böyle bir şey görüyorum sebebini bilen varmı ?
Geri