Arama sonuçları: *

• Users: c.akgun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Poco x3 nfc VS Huawei p40 Lite

Merhaba, Poco x3 nfc ve p40 lite arasında çok ciddi kararsızlık yaşıyorum. Teknik özellik açısından poco üstün duruyor. Kağıt üstünde poco almak çok daha iyi olacak gibi duruyor. Fakat tasarım, arayüz ve antutu puanı sebebiyle gönlüm p40 istiyor. Huawei google servisleri ile ilgili sorunlar...
  2. C

Uyumsuzluk görebiliyor musunuz?

İtopyadaki da-3 sistemi bu. Ben sadece 3500x yapıyorum işlemciyi. Kasa da birazcık dar olacak. Sıvı soğutma da olmayacak.
  3. C

7bin TL ile +monitör sistem önerisi

Merhaba. Eski sistemi satıp üstüne ekleyerek 7bin bütçe ile sistem toplamak istiyorum ve danışmadan olmaz. Kasadan beklentilerim çok değil; -İnanılmaz grafik manyağı biri değilim medium ayarlarda yüksek fps almak istiyorum sadece. (Path of Exile) -AutoCad,Tekla tarzı çizim dizayn programlarını...
  4. C

Bu sistemdeki hain kim?

Merhaba Aşağıdaki şekilde bir sistemim var. Şu dönemde de elime bir miktar para geçti. Sıfır sistem toplayayım dedim ama şöyle bir ihtimal de aklıma geldi. Benim sistem görünürde iyi durumda fakat bilgisayar ağır aksak. Mesela eskiden oynanabilir vaziyetteki Path of Exile artık hiç oynanamıyor...
Geri