Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MTBC

45 bin Sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba . Yeni sistem alma niyetine girdim tercihen hazır sistem alacağım 45 bine sadece kasa olcak şekilde öneriniz var mı? Oyun oynanacak genel anlamda arada işler yapılacak. Bir tane buldum ama nasıl bilmiyorum uzun zamandır ilgilenmiyordum bilgisayar parçalarıyla...
  2. MTBC

Aslansaat firmasından güzel indirim.

Arkadaşlar selamlar. Erk Koçak izlerken denk geldi, Aslan saat %30 indirim yapmış tüm saatlere. Ayrıca Orient'in 75. yıla özel limitli üretim saatleri de var. Yatırım amacıyla düşünülebilir mi bilmiyorum ancak çok hoş modeller var. Meraklısına duyurulur. İndirim Kodu: 30-ERK Link...
  3. MTBC

N11 5000 TL’ye 300 tl kupon

N11 -5000 tl üzerine 300 tl kupon var arkadaşlar kod : kupon300 Lazım olan varsa değerlendirsin <3
  4. MTBC

🔥İndirim MSI B550-A PRO 4400mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart " 3.449 TL

Link: https://www.sinerji.gen.tr/msi-b550-a-pro-4400mhz-oc-m2-am4-atx-anakart-p-36268?utm_campaign=akakce&v=1.73.8
  5. MTBC

Bu laptop nasıldır alınır mı?

https://www.itopya.com/msi-thin-gf63-12ve-083xtr-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-6gb-156-fhd-144hz-freedos-notebook_u23529 Oyun amaçlı bu laptopu alalım diyoruz arkadaşlar var mı daha iyi bi sistem bu fiyata yada daha uyguna ne dersiniz? Bütçe 30 bin tl
  6. MTBC

🔥İndirim Lava Metal Döküm Kızartma Tavası 28 CM

Arkadaşlar bayadır indirim bekliyordum anca bu fiyata düştü bende kaçırmak istemedim 100 liralık bi indirim var. Almayı düşünen varsa daha da yükselmeden alın derim: Prime Üyeleri için günün fırsatı: Lava Metal Döküm Yuvarlak Kızartma Tavası, Metal Kulplu, 28 cm, Siyah https://amzn.eu/d/ahTdXbV
  7. MTBC

Ekran kartsız 12 bine sistem öneri

Selamlar arkadaşlar 12 bin TL'ye apu sistem toplayabilir miyiz? Toplayabilirsek ne olur? İleride upgrade yapmayacağım ikinci bilgisayar olarak kullanılacak ve knight oynamak için toplayacağım: Düşüncem 5600G 32 GB Ram B550 anakart : marka model yok Psu kasa yok Varsa öneriniz bekliyorum..
  8. MTBC

E-Ticarete başlamak için yapılabilecekler, tavsiyeler.

Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık bir kaç aydır e-ticaret işini düşünüyorum. Harici bir işte daha çalışıyorum ancak bu e-ticaret işim ana işim olsun da yaptığım iş yan gelir gibi olsun düşüncesindeyim. E-Ticarete başlamak için ilk aşamada neler yapılabilir? Takı işi yapmayı düşünüyorum bu konuda...
  9. MTBC

❌İndirim Bitti! Katlanır Mangal Seti 219,39 TL🔥🔥

Arkadaşlar, bende 60 CM’liği var bunun ama gerçekten çok fazla geliyor. Dört kişilik aileyiz, ayrıca çokta kömür yiyor. Şahsen bunun yeterli olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki mangalın yanında kömür de var sadece o 60 lira yapıyor. Benim bu tipte mangalda rüzgarlıkta yok. Kaçırmayın derim güzel...
  10. MTBC

Yardım 20.000 TL Bütçe TV önerisi

Selam arkadaşlar. TV izleme amacıyla bir televizyon bakıyorum görüntü kalitesi güzel olsun istiyorum bütçem 15 Bin ile 18 Bin arası ancak değecek televizyon olursa 20 Bine kadar bütçemi zorlayabilirim. Oyun oynanmayacak yeni evleneceğim için televizyon bakıyorum kendime. Bu nedenle 60 Hz olsa...
  11. MTBC

2. El RX 6600XT 4300 'E alınır mı?

Sapphire Pulse modeli 3900 'e buldum arkadaşlar. Param güvende ile 4300'e gelecek 6600XT. Sizce alınır mı? Can sıkıntısından patlıyoruz evde, en azından biraz can sıkıntım geçsin diyorum. Kartın 7 ay garantisi var. Ama testler yok bilgisayarı olmadığı için, şahıs uzakta deneme şansım yok...
  12. MTBC

Şu anda GTX 1060 alınır mı*

Arkadaşlar R5 3600 işlemci kullanıyorum 6600XT düşünüyordum ancak bütçe kısıtlandı bir nevi. 1800 TL'ye 1060 buldum MSI GAMING X 3GB modelini. Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyisini mi bakmalıyız bütçe yükselmez arkadaşlar. Kartta garanti yok oyun için kullanılmış zaten, oynadığım oyunlar da CS...
  13. MTBC

Sistemime bu 6600XT gider mi?

Merhaba. R5 3600 işlemci kullanmaktayım. B450M S2H anakart, 650w Goldzero PSU kullanmaktayım. Ekran kartı değiştireceğim için 2. el ekran kartı bakıyordum. XFX 6600XT Swift 210 bir ekran kartı 2. el 4 Bin TL'ye buldum. (Garantili) Sizce almalı mıyım ve sistemim ile uyumlu olur mu bu ekran...
  14. MTBC

DeepCool AG620 İşlemci Soğutucu 1176,20₺

İndirim var arayanlar varsa değerlendirebilir. https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ag620-120mm-intel-1700-amd-uyumlu-hava-sogutma-p-44008
  15. MTBC

R5 3600 UNDERVOLT - OC Yardım

Merhabalar arkadaşlar. Sistemimde r5 3600 işlemcime UV ve OC yapmak istiyorum ama şu anki amaç ısıdan dolayı UV. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı stok soğutucu ile sistemimi kullanıyorum boşta 60 derecelerde geziyor sistem.
  16. MTBC

Bilgisayar çökmesi sorunu

Arkadaşlar selam. Bugün R5 3500x işlemcimi r5 3600 ile değiştirdim bilgisayar ilk aşamada açıldı bios ayarlarından ayarlarımı yaptım ve kaydet çık seçeneğini işaretledim ancak daha sonrasında hiç bir şekilde ne görüntü geldi ne başka bir şey. Bilgisayar açılıyor fanlar var her şey tamam ancak...
  17. MTBC

6500XT ve R5 3600 Darboğaz sorunu

Arkadaşlar selamlar. Şu an kullandığım işlemcim R5 3500X, ekran kartım MSI MECH 6500 XT . 1080 P Yayın açma düşüncesiyle arkadaşımdan R5 3600 aldım bunu kullanacağım ancak dar boğaz oluyor %16 civarında. Öneriniz var mı acaba işlemciyi mi yükseltmeliyim yoksa ekran kartını mı. Yayın açma için...
  18. MTBC

1000 TL'ye kadar bluetooth kulaklık önerisi.

Arkadaşlar bütçe 1000 TL Airpods tarzında slikonsuz mikrofonu güzel bir kulaklık arıyorum. Slikonlu istemiyorum günlük görüşmelerim çok fazla oluyor telefon ile konuşurken arada bir de müzik dinlerken kullanacağım eğer mikrofonu biraz daha iyi ses kalitesi biraz daha artarsa ufak bir meblağ...
  19. MTBC

Spigen ürünlerinde %20 indirim

Arkadaşlar Hepsiburada spigen ürünlerinde %20 indirim yapmış. Telefona kılıf ile ekran koruyucu aldım güzel indirimler var. Yüksek fiyatlarda daha güzel indirimler oluyor tabii. Spigenin kendi sitesi ile fiyatları karşılaştırınca avantajlı geldi...
  20. MTBC

Hangi telefonu almalıyım?

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Uzun zamandır Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum ve telefonda kasmalar donmalar başladı. Telefone günlük kullanım amacıyla kullanıyorum. Sadece sosyal medya, fotoğraf ve video izleme. İş yerindeyken çok fazla ilgilenemiyorum zaten. Geçtiğimiz aylarda iPhone 11 satın...
Geri