Arama sonuçları: *

• Users: SwkaslaS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ryzen 3 3100 Sanallaştırma Açma

Arkadaşlar ben Ryzen 3 3100 işlemci kullanıyorum ve Bluestacks vb. uygulamalar kullanmak için sanallaştırma açmak istiyorum. İşlemcinin resmi sayfasında ki desteklenenler kısmında malesef sanallaştırma yok. Ancak biosta öyle bir ayar mümkünmüdür ve açarsam bir sıkıntı olur mu? yada olursa en...
  2. S

Yone Kostümü League of Legends

Arkadaşlar bunu alınca kostüm de geliyomu yoksa sadece renk mi?
  3. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Arkadaşlar Son zamanlarda LoL ve Valorant oyunlarında büyük bir fps düşüklüğü yaşıyorum normalde 200-250 civarı FPS alırken 100-140 oluyor onun dışında bilgisayarda da biraz bi düşüklük var sebebi nedir nasıl çözebilirim?
  4. S

PS4 Kolu her iki ekranı oynatıyor

Arkadaşlar arkadaşım ile birlikte DS4 indirip split screen olarak oyun oynamayı denedik DS4'ü indirdik ve konsolu taradı oyunu açtık oynamaya başlicaz derken konsol her iki karakteride yönetiyorken kalvye ve mouse tek karakteri yönetiyor konsolla örneğin x e bastığım zaman iki ekrandada karakter...
  5. S

Uzun yolculukta bilgisayar kasamı nasıl taşıyabilirim?

Arkadaşlar yaklaşık 24 saat süren bir yolculuğa çıkacağım. Fakat yanlış hatırlamıyosam ekran kartının sallanmasıyla anakart kırılabiliyormuş bu sorunu ortadan kaldırmak için ne yapmam gerek? kemer ile bağlasam olurmu veya bilgisayarı bolca sararak?
  6. S

Razer Deathadder V2 Mini'de Drag click yapılır mı?

Arkadaşlar ben uzun süredir jitter click yapıyorum fakat bir türlü drag click yapamıyorum mouse'umlamı acaba yoksa bende mi sıkıntı var
  7. S

Arkada video açıkken ekranın titremesi

Arkadaşlar uzun bir süredir bilgisayarı kullanıyorum fakat bu son zamanlarda bir sorun ile karşılaştım. Minecraft'ı tam ekranda oynarken eğer arkada video açıksa ekran titremeye başlıyor mesela kafamı döndürdüğüm zaman sanki böyle 20-30 fps gibi tırtıklanıyor. Bilgisayarımın özellikleri gayet...
  8. S

Nasıl ram verebilirim

İstediğim herhangi bir uygulamaya nasıl ram verebilirim?
Geri