Arama sonuçları: *

• Users: ByCash
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ByCash

Mavi Ekran Bilgisayarım kendi kendine res atıyor

bilgisayar kendine reset atıyor neden olur 3080 ti ekran kartı amd9 5900x işlemci sıvı soğutmanın marksını bilmiyorum önceden böyle sorun yoktu
  2. ByCash

Ramazan Ayında Farklı Oyun önerebilir misiniz? ?

Merhaba zaman geçirmelik ramazan ayında oyun önerebilir misiniz? ? eğlenceli valorant batlfeid manor lords vb oyunlar var aksiyon ekonomi farketmez öneriniz varmı ?
  3. ByCash

Oyun önerir misiniz? ?

kesinlikle oynnanması gereken pek çok bilinmeyen oyun önerirmsnz ?
  4. ByCash

bilgisayarım kapanıyor neden olur ?

merhaba amd9 5900x işlemci cooler maste 30 yıl soğutma var the last of us oynarken 10 dk oynayım he men kapanıyor ısınıp macun da sürdüm neden olır işlemcimi sorunlu soğutmamı ama 1 yıllık sıvı soğutma daha ?
  5. ByCash

Amd işlemci termal macun önerebilir misiniz?

oyun oynarken 30 dk sonra sıvı soğutma kapanıyor macun baya gitmiş macun alayım diyorum önerermsnz bütçe 400 civarı ve neden kapanırki sıcaklıktan kapanııyor ?
  6. ByCash

game pass nasıl uyguna alabilirim ?

aylık game pass ücreti bence yüksek indiirmli nasıl alabilirim ?
  7. ByCash

exxen indirim kodunu nereden bulabilirim ?

exxen indirim kodunu nereden bulabilirim ?
  8. ByCash

hearts of iron 4 ekipman nasıl ekleniyor ?

merhaba silah ekleme yapacağım ekipmanım çok az silah kodu bulamadım nasıl hilesini yazacağım ?
  9. ByCash

14 pro max dondu açılmıyor

merhabalar 14 pro max cihazım ekran açık dokunmaitk çalışmıyor kilitlenip açılmıyor ama ekran görünüyor darbe filan almadı ne yapacağım ?
  10. ByCash

iphone abonelik gizleme nasıl yapılıyor?

merhaba iphoen cihazımda icloud satın almalar girince satın aldıklarım görünüyor ve silemiyorum ama tekrar abone ol var yanlışlıkla olursam bir sürü para gidicek nasıl gizlicem ?
  11. ByCash

rc araba alacağım yardımcı olurmusunuz ?

merhabalar zevkine oynamak için 4000 civarı rc araba alacağım ofroad olursa iyi olur amazona.com bakıyorum oradan alsam sağlam gelirmi yardımcı oolurmusunz :?
  12. ByCash

valorant da silahı nasıl biraz daha uzak tutabilirim ?

merhaba oyundayken elimdeki silahı biraz daha nasıl uzağa tutablirm ekrana çok yakın duruyor
  13. ByCash

3080ti ile 4080 arasındaki fark nedir değiştirmeye değermi ?

3080ti ile 4080 arasındaki fark nedir değiştirmeye değermi ? ve bugün tanıtılacak 4080 nereden temin ederiz tahmini fyat ne olur ?
  14. ByCash

800 tl civarı kahve makinesi önerebilir misiniz? ?

800 tl civarı kahve makinesi önerebilir misiniz? ?
  15. ByCash

satisfactory demir üretimi nasıl ?

merhabalar demir hammaddesini çalışma tezgahından demir külçeye çeviriyorum ama uzun sürüyor otomatik sistemi nasıl kuracağuz ?
  16. ByCash

satisfactory öldüğümde envanter gitmesi

merhabalar ölünce oyunda satisfactory envanter kayboldu nasıl bulacağım ?
  17. ByCash

msi monitör alacağım amazondan ab sürümü diyor nedir ?

msi monitör alacağım amazondan ab sürümü diyor farkı nedir normal ürün ile
  18. ByCash

AC Valhalla türkçe yama çıktımı ?

AC Valhalla türkçe yama çıktımı ?
  19. ByCash

Harici Taşınabilir WD 8 TB Disk Test Sonuçları Sağlıklımı Ürün ?

merhabalar ürünü daha yeni aldım yalnız bazı modellerinde harici harddisk sorunlu çıkmış test sonuçkaru altta gösterdim nasıl sonuçlar sizce ?
  20. ByCash

7 güç girişli ekran kartına 4 güç girişi taksak sorun olurmu

Eski pc ne rx590 takacağım ama power kablosu yetersiz ne yapmam gerekiyor 4 pin girişi taksam yeterli olurmu?
Geri